Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja od pocetka sezone kritikujem Inzaghija i mislim da nije kalibar trenera za top ekipu.Juventinisimo je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:43Jucer pisali da je Inzaghi "stvorio" ovaj Inter...danas promjenili plocu..![]()
![]()
Ne znam jel mene svrstavas u ovo..al ja tvrdim da je prva greska trener, a onda sve ostalo..tiffoso je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:35Jel vi smatrate da je to do sve igraca. Prosle sezone su Lautaro, De Vrij i Barella bili yebene masine a sada svaku tekmu se ne vide ili prave greske ili izgledaju preblijedo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:28Ja i sad kazem neka je. Jer zrtvovali su Hakimija za njega, planirali iducu sezonu s njim, a onda iduci dan odluci i on ic pa ostanes bez dvojice najboljih. Po cijenu titule, neka ga sto dalje od Intera.
A sad sto se nije dovela prava zamjena to je drugi par rukava. Kako god, u ovakvoj konkurenciji ce nakon svega bit sramota ne osvojit titulu, ali Simone je na dobrom putu.
Caicedo i Correa 30 il 40M, koliko ga trebaju platit?aje Caicedo dzabalesku svejedno..al korea, na faci mu vidis da ce svake sezone bit bar 25 utakmica ozlijeđen. Samo nek se miljenici dovode
Ima li livepuldžija ovde? Lautaro izgleda ne bi mogo za Bolton igrat, a ne u prvih 11 Liverpoola..al eto kad sve ide ko podmazano, prevari coeka
Mozda je samo prosao efekt koji nas je drzao pola sezone pa sada popusta? Trener je najbitniji uposlenik kluba, nazalost tu smo pogrijesili. Miljenike sto prije sa istim njihovim trenerom otjerati jer su to luzercine koji nista u karijeri nisu napravili, za razliku igraca koji su tu.
Eh sad otidji na temu Intera i dokazi to likovima kao GeriOldman i GG3 koji su ograniceni isuvise da bi to shvatili. Ja od ljeta govorim da nam je to Fail, da necemo daleko dogurati sa luzerom ali dzaba kad nisu ljudi svjesni ko je Inzaghi i kako je taj u stanju izgubiti utakmicu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:53Ne znam jel mene svrstavas u ovo..al ja tvrdim da je prva greska trener, a onda sve ostalo..tiffoso je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:35Jel vi smatrate da je to do sve igraca. Prosle sezone su Lautaro, De Vrij i Barella bili yebene masine a sada svaku tekmu se ne vide ili prave greske ili izgledaju preblijedo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:28
Ja i sad kazem neka je. Jer zrtvovali su Hakimija za njega, planirali iducu sezonu s njim, a onda iduci dan odluci i on ic pa ostanes bez dvojice najboljih. Po cijenu titule, neka ga sto dalje od Intera.
A sad sto se nije dovela prava zamjena to je drugi par rukava. Kako god, u ovakvoj konkurenciji ce nakon svega bit sramota ne osvojit titulu, ali Simone je na dobrom putu.
Caicedo i Correa 30 il 40M, koliko ga trebaju platit?aje Caicedo dzabalesku svejedno..al korea, na faci mu vidis da ce svake sezone bit bar 25 utakmica ozlijeđen. Samo nek se miljenici dovode
Ima li livepuldžija ovde? Lautaro izgleda ne bi mogo za Bolton igrat, a ne u prvih 11 Liverpoola..al eto kad sve ide ko podmazano, prevari coeka
Mozda je samo prosao efekt koji nas je drzao pola sezone pa sada popusta? Trener je najbitniji uposlenik kluba, nazalost tu smo pogrijesili. Miljenike sto prije sa istim njihovim trenerom otjerati jer su to luzercine koji nista u karijeri nisu napravili, za razliku igraca koji su tu.
Ne znam kako nekom ko cilja na titulu(ako cilja) mogu uopce past na pamet igraci Lazia koji ni tamo nisu bili prve opcije.
Pa budala vidi da je islo dok ih je drzao momentum od prosle sezone. Sad ako izvuce ovo bit ce nesto od njega..ali misljenja sam da ovakvih trenera imas na svakom koraku
Problem je sto vi milanisti mislite da Hakan igra ono što je igrao i u Milanu, a nije ni blizu toga, jer čovjek ima potpuno drugu ulogu u Interu od one u Milanu.ronaldo99 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:09Samo vidim da se i sa Hakanom desava sve isto kao i kod nas kad je bio,do decembra igra top i onda upane u crnu rupu koja traje 3-4 mjeseca.
Inter zadnji mjesec dana igra bas lose,i protiv Venezie cimi mi se da je Dzeko u 90-oj dao gol za trijumf,tako da ce bas zanimljivo biti vidjeti kako ce ekipa reagovati nakon niza losih rezultata.
Dobije li Napoli sutra prvensrvo ce do zadnjeg kola biti uzbudljivo
A sta je radio/igrao u Milanu posljednju sezonu i po, kad je i proigrao, ako nije to sto si nabrojao za Inter? Upravo sve to, dosta trke, iznosenje lopte sa svoje polovine terena, doosta pomaganja u defanzivi...Huska je napisao/la: ↑21 feb 2022, 08:31Problem je sto vi milanisti mislite da Hakan igra ono što je igrao i u Milanu, a nije ni blizu toga, jer čovjek ima potpuno drugu ulogu u Interu od one u Milanu.ronaldo99 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:09Samo vidim da se i sa Hakanom desava sve isto kao i kod nas kad je bio,do decembra igra top i onda upane u crnu rupu koja traje 3-4 mjeseca.
Inter zadnji mjesec dana igra bas lose,i protiv Venezie cimi mi se da je Dzeko u 90-oj dao gol za trijumf,tako da ce bas zanimljivo biti vidjeti kako ce ekipa reagovati nakon niza losih rezultata.
Dobije li Napoli sutra prvensrvo ce do zadnjeg kola biti uzbudljivo
Hakan je bolje odigrao do sada sezonu, nego Eriksen sto je igrao kada je shvatio sta se od njega trazi...
Hakan radi odlican posao i defanzivno, kada je flaster na Brozovica, onda se Hakan spusta i preuzima loptu, dosta trci i ima dosta zadataka na terenu...
Problem Intera je kad Brozović ne igra ili nema svoj dan. Inter bez njega jednostavno nije ista ekipa.
Odličan trener. Ima daleko slabiju ekipu nego prošle godine i opet je u samom vrhu.