Serie A

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ko će biti prvak Italije za sezonu 2023/2024?

Anketa je završila: 23 dec 2023, 07:43.

1. Napoli
7
9%
2. Inter
21
26%
3. Milan
26
32%
4. Juventus
17
21%
5. Roma
8
10%
6. Lazio
2
2%
7. neko drugi
1
1%

Ukupno glasova: 82

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Juventinisimo » 20 feb 2022, 20:43

Jucer pisali da je Inzaghi "stvorio" ovaj Inter...danas promjenili plocu.. :mrgreen: :tokralju:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 20 feb 2022, 20:50

Juventinisimo je napisao/la:
20 feb 2022, 20:43
Jucer pisali da je Inzaghi "stvorio" ovaj Inter...danas promjenili plocu.. :mrgreen: :tokralju:
Ja od pocetka sezone kritikujem Inzaghija i mislim da nije kalibar trenera za top ekipu.
Inter i Milan se ne bore za titulu. Jedni gube od Sassuola a drugi spasavaju bod protiv Salernitane. Oni da se bore za titulu, onda bi pobjedjivali ovakve poluekipe i to bi bila mrtva trka ala Liverpool City prije tri godine ako se ne varam.
Milan je zadrzao nivo od prosle sezone ali nazalost nas je trener uspio nekako unazadit sa svojim carima i luzerskim mentalitetom. Rijesiti se njega na kraju ugovora i pokusati ekipu izgraditi, tj. podmladiti napad, odbranu pojacati i dodati jos kojeg igraca u vezni red. Inzaghi moze nazad u Lazio jer mu je to nivo, ne umanjujuci Lazio klub za koji mislim da su jako dobar klub.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 20 feb 2022, 20:53

tiffoso je napisao/la:
20 feb 2022, 20:35
tutankamon1905 je napisao/la:
20 feb 2022, 20:28
Victor je napisao/la:
20 feb 2022, 20:20

Ma dobro nego kazem za raju koja je govorila nek je otiso sta ce nam
Ja i sad kazem neka je. Jer zrtvovali su Hakimija za njega, planirali iducu sezonu s njim, a onda iduci dan odluci i on ic pa ostanes bez dvojice najboljih. Po cijenu titule, neka ga sto dalje od Intera.
A sad sto se nije dovela prava zamjena to je drugi par rukava. Kako god, u ovakvoj konkurenciji ce nakon svega bit sramota ne osvojit titulu, ali Simone je na dobrom putu.

Caicedo i Correa 30 il 40M, koliko ga trebaju platit? :rol: aje Caicedo dzabalesku svejedno..al korea, na faci mu vidis da ce svake sezone bit bar 25 utakmica ozlijeđen. Samo nek se miljenici dovode :beba:

Ima li livepuldžija ovde? Lautaro izgleda ne bi mogo za Bolton igrat, a ne u prvih 11 Liverpoola..al eto kad sve ide ko podmazano, prevari coeka
Jel vi smatrate da je to do sve igraca. Prosle sezone su Lautaro, De Vrij i Barella bili yebene masine a sada svaku tekmu se ne vide ili prave greske ili izgledaju preblijedo?
Mozda je samo prosao efekt koji nas je drzao pola sezone pa sada popusta? Trener je najbitniji uposlenik kluba, nazalost tu smo pogrijesili. Miljenike sto prije sa istim njihovim trenerom otjerati jer su to luzercine koji nista u karijeri nisu napravili, za razliku igraca koji su tu.
Ne znam jel mene svrstavas u ovo..al ja tvrdim da je prva greska trener, a onda sve ostalo..
Ne znam kako nekom ko cilja na titulu(ako cilja) mogu uopce past na pamet igraci Lazia koji ni tamo nisu bili prve opcije.

Pa budala vidi da je islo dok ih je drzao momentum od prosle sezone. Sad ako izvuce ovo bit ce nesto od njega..ali misljenja sam da ovakvih trenera imas na svakom koraku

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 20 feb 2022, 20:58

20 feb 2022, 20:53
tiffoso je napisao/la:
20 feb 2022, 20:35
20 feb 2022, 20:28

Ja i sad kazem neka je. Jer zrtvovali su Hakimija za njega, planirali iducu sezonu s njim, a onda iduci dan odluci i on ic pa ostanes bez dvojice najboljih. Po cijenu titule, neka ga sto dalje od Intera.
A sad sto se nije dovela prava zamjena to je drugi par rukava. Kako god, u ovakvoj konkurenciji ce nakon svega bit sramota ne osvojit titulu, ali Simone je na dobrom putu.

Caicedo i Correa 30 il 40M, koliko ga trebaju platit? :rol: aje Caicedo dzabalesku svejedno..al korea, na faci mu vidis da ce svake sezone bit bar 25 utakmica ozlijeđen. Samo nek se miljenici dovode :beba:

Ima li livepuldžija ovde? Lautaro izgleda ne bi mogo za Bolton igrat, a ne u prvih 11 Liverpoola..al eto kad sve ide ko podmazano, prevari coeka
Jel vi smatrate da je to do sve igraca. Prosle sezone su Lautaro, De Vrij i Barella bili yebene masine a sada svaku tekmu se ne vide ili prave greske ili izgledaju preblijedo?
Mozda je samo prosao efekt koji nas je drzao pola sezone pa sada popusta? Trener je najbitniji uposlenik kluba, nazalost tu smo pogrijesili. Miljenike sto prije sa istim njihovim trenerom otjerati jer su to luzercine koji nista u karijeri nisu napravili, za razliku igraca koji su tu.
Ne znam jel mene svrstavas u ovo..al ja tvrdim da je prva greska trener, a onda sve ostalo..
Ne znam kako nekom ko cilja na titulu(ako cilja) mogu uopce past na pamet igraci Lazia koji ni tamo nisu bili prve opcije.

Pa budala vidi da je islo dok ih je drzao momentum od prosle sezone. Sad ako izvuce ovo bit ce nesto od njega..ali misljenja sam da ovakvih trenera imas na svakom koraku
Eh sad otidji na temu Intera i dokazi to likovima kao GeriOldman i GG3 koji su ograniceni isuvise da bi to shvatili. Ja od ljeta govorim da nam je to Fail, da necemo daleko dogurati sa luzerom ali dzaba kad nisu ljudi svjesni ko je Inzaghi i kako je taj u stanju izgubiti utakmicu.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 feb 2022, 21:09

Samo vidim da se i sa Hakanom desava sve isto kao i kod nas kad je bio,do decembra igra top i onda upane u crnu rupu koja traje 3-4 mjeseca.

Inter zadnji mjesec dana igra bas lose,i protiv Venezie cimi mi se da je Dzeko u 90-oj dao gol za trijumf,tako da ce bas zanimljivo biti vidjeti kako ce ekipa reagovati nakon niza losih rezultata.

Dobije li Napoli sutra prvensrvo ce do zadnjeg kola biti uzbudljivo

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 20 feb 2022, 21:25

Conte je muku mučio da vrati mentalitet iz vremena Mourinha..i napokon kada je Inter na pravom putu, dovodis perspektivnog trenera, iz kluba koji se vrti tu oko 4-5. Mjesta..kojem ligaska titula nikad nije bila imperativ ili bar borba za istu. Onda dovodis rezerve istog tog kluba jer su njegovi miljenici. Nista nemam protiv Inzaghija, ne smatram da je los trener ili da ce uvijek biti prosjek..ali trenutno to jest i to povlaci za sobom sve ostalo lose sto se desava

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 feb 2022, 21:50

felipe anderson konacno igra onako kako treba igrati krilni igrac, drilbing igra i utrcavanja iza protivnika, preko glave mi je njegove igre (non stop) u stilu playmakera, iako ima fenomenalna proigravanja, a j. cabral djeluje zanimljivo, medjutim, nije napadac pa je tesko donijeti sud o njemu, a zaccagni upisao novu asistenciju i nastavio ostvarivati konkretan ucinak

ajde pobjedite ovo, pa da se dodatno zakuha u borbi za lp

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 feb 2022, 21:53

Koji si ti kralj Chini haahaha
Il Club più titolato al mondo!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 feb 2022, 22:12

bas zelena trava na Dacia Areni, ocekujem da bude velika gledanost ove utakmice
Don't believe the hype.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 20 feb 2022, 22:24

Sad kad sam vidio tabelu i skontam da prve tri ekipe treniraju ovim redoslijedom: Pioli, Inzaghi i Spalletti, ne treba ni da cudi da smo dosli do ovog stadija da ovo nije borba, vec ko ce manje chokati od navedonog trojca.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 feb 2022, 22:39

Uhh kakva sreca za Lazio
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 21 feb 2022, 01:33

Juventus je previše kiksao, malo kola ima do kraja da nadoknade ovih -9. Sutra je izuzetno bitna utakmica za Napoli, s pobjedom bi dobili dosta samopouzdanja pred uzvrat s Barcom kao i pred derbi protiv Lazia u nedjelju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 21 feb 2022, 08:12

ronaldo99 je napisao/la:
20 feb 2022, 21:09
Samo vidim da se i sa Hakanom desava sve isto kao i kod nas kad je bio,do decembra igra top i onda upane u crnu rupu koja traje 3-4 mjeseca.
Gdje to vidiš? Pa Hakan i Perišić su jedina 2 igrača koji još drže svoj nivo od starta sezone.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 feb 2022, 08:31

ronaldo99 je napisao/la:

Inter zadnji mjesec dana igra bas lose,i protiv Venezie cimi mi se da je Dzeko u 90-oj dao gol za trijumf,tako da ce bas zanimljivo biti vidjeti kako ce ekipa reagovati nakon niza losih rezultata.

Problem je sto vi milanisti mislite da Hakan igra ono što je igrao i u Milanu, a nije ni blizu toga, jer čovjek ima potpuno drugu ulogu u Interu od one u Milanu.
Hakan je bolje odigrao do sada sezonu, nego Eriksen sto je igrao kada je shvatio sta se od njega trazi...

Hakan radi odlican posao i defanzivno, kada je flaster na Brozovica, onda se Hakan spusta i preuzima loptu, dosta trci i ima dosta zadataka na terenu...

Lošiju sezonu igra Barella od Hakana.

Problem Intera i jest sto Barella, DeVrij i Lautaro nisu ni sjena igraca od prošle sezone...

Zadnjih 10 utakmica Intera su redom Lazio, Juve, Atalanta, Empoli, Venezia , Milan, Roma, Napoli, Liverpool i Sassuolo... Ako dobiju zaostalu utakmicu i dalje su prvi, a uz ovakav raspored i vise nego dovoljno.

Od Liverpoola ce se ispasti, tako da bit ce vremena za odmor za zadnju trećinu sezone....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 feb 2022, 08:53

Huska je napisao/la:
21 feb 2022, 08:31
ronaldo99 je napisao/la:

Problem je sto vi milanisti mislite da Hakan igra ono što je igrao i u Milanu, a nije ni blizu toga, jer čovjek ima potpuno drugu ulogu u Interu od one u Milanu.
Hakan je bolje odigrao do sada sezonu, nego Eriksen sto je igrao kada je shvatio sta se od njega trazi...

Hakan radi odlican posao i defanzivno, kada je flaster na Brozovica, onda se Hakan spusta i preuzima loptu, dosta trci i ima dosta zadataka na terenu...
A sta je radio/igrao u Milanu posljednju sezonu i po, kad je i proigrao, ako nije to sto si nabrojao za Inter? Upravo sve to, dosta trke, iznosenje lopte sa svoje polovine terena, doosta pomaganja u defanzivi...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 feb 2022, 09:22

Gdje su oni koji su dizali Simone Inzaghia i kovali ga u zvijezde ?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 feb 2022, 09:43

Huska je napisao/la:
21 feb 2022, 08:31
Problem Intera i jest sto Barella, DeVrij i Lautaro nisu ni sjena igraca od prošle sezone...
Problem Intera je kad Brozović ne igra ili nema svoj dan. Inter bez njega jednostavno nije ista ekipa.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 feb 2022, 09:51

Hakan je do decembra nakupio koliko 6 golova i 7 asist cini mi se,poslije toga samo mislim da je uspio asistirati protiv nas iz kornera Perisicu,o tome ja pricam,ista stvar mu se desava kao kod nas.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 feb 2022, 10:24

Kakav igrač je bio. Steta sto se drogirao. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 feb 2022, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 feb 2022, 10:25

Padovan je napisao/la:
21 feb 2022, 09:22
Gdje su oni koji su dizali Simone Inzaghia i kovali ga u zvijezde ?
Odličan trener. Ima daleko slabiju ekipu nego prošle godine i opet je u samom vrhu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.