Priganica stari pitar

Priganica stari pitar
Njegova mrlja je mrtva reakcija na golčinu Gojaka u EvropiRaonffa je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:03Aha, slične mi glasove imaju pa sam pomiješao![]()
I da, bio je na Areni onaj ćelavi, Filip Stanić čini mi se, nije mi ni on loš mada dok sam ja pratio Arenu (do kad nas Telemach nije "počastio") on je rijetko prenosio ove velike timove u Italiji, obični bi prenosio neke žnj tekme.
Saša je stari kov a Miloš je odličan, danas evo radio Barcu. Saša Tomić je isto odličan.Fantasista je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:07Dva najjača lika su Saša Rakić Bajinović i Miloš Milićević sa AS, ljudi su doktori za francusku ligu.
Ma da, ne znam je li i on u NBA ali je oko košarke. On je nekad bio pravo dobar ali onda je postao depresivan.
Ako cemo pretpostaviti da si u pravu (a po meni opasno pretjerujes), govoris tonom i u kontekstu da su samo ti na Areni 'klocevi' (kako ih nazivas), a ovamo svi ostali sportski komentatori (na drugim televizijama) sama krema sportskih novinara (komentatora) svijeta. Da je tako, stvarno bih se trudio sloziti s tobom, ali su fakti daleko od toga kako ti predstavljas.
Mislio sam spomenuti i Govedaricu/Pralicu, ali vec odavno ne pratim pa ne znam ni jesu li tu.Fantasista je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:33Višković je navikan i pored toga veoma dosadan, jedino ga mogu slušati kad prenosi tenis a Govedarica je tu za njega doktor. Pralica je bio odličan ali on ne radi kao komentator već neko vrijeme, mislim da je trener u Noletovoj akademiji. Lončar je neslušljiv, isto kao i onaj dosadni bradonja zaboravi mu prezime.
Boris je na FTVu a Mustafa na AJB.
Ili ovo... kakav nalet emocija i nostalgije jbt.
Apsolutno pogrešno razmišljanje. Ne volim pristrasnost komentatora. A s Areninim komentatorima Serie A je to problem, ali veći je neznanje, floskule itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.