Ja gledam šta piše i ne vjerujem.

Skupina egoista, silovatelja, glavonja i idiota poput dotičnog na snimku.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja gledam šta piše i ne vjerujem.
Skupina egoista, silovatelja, glavonja i idiota poput dotičnog na snimku.
Priča lik koji prati ligu gdje 16klubova igra kao atletiko madridRajaz je napisao/la: ↑20 feb 2022, 18:47Uvijek biram da izgubim časno ali da uzvraćam udarce nego da se povučem, ne pokušam ništa i svejedno izgubim.
Da ne govorim koliko je po samu ligu bolje i interesantnije imati proaktivne likove poput Bielse nego raznorazne Hodgsone, Dycheve i ostale pi'čkice.
Sa druge strane, Bielsa u tri igrača naprijed uloži 70 miliona i ovde kažu da ima loš tim hahahaha
Šta je pisac htio reći ?Rosicky je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:30Priča lik koji prati ligu gdje 16klubova igra kao atletiko madridRajaz je napisao/la: ↑20 feb 2022, 18:47Uvijek biram da izgubim časno ali da uzvraćam udarce nego da se povučem, ne pokušam ništa i svejedno izgubim.
Da ne govorim koliko je po samu ligu bolje i interesantnije imati proaktivne likove poput Bielse nego raznorazne Hodgsone, Dycheve i ostale pi'čkice.
Bielsa je prošle sezone završio bod iza Arsenala sa timom kojeg je juče izvukao iz Championshipa.
Ma pusti ga,vidis da piše nebuloze.
prije dvije godine burnley imao dva boda manje od arsenala veliki dyche
Glup siChapman1886 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:46kantalonski idolopoklonici su jedna vrlo opasan sekta za okolinu,ovo zdrav nemože čovijek pisati.
prti ti samo ovo on omalovažava burnly i dyjchea,kaže bunkeraš daj PROAKTIVNE trenere,nagruhaj 11 likova da trče ko sumanuti i zbog toga prime 15 golova u prosjeku i kao treba aplaudirati na taj fudbalali e reko guardiola da je bielsa neki misliliac,sjedne na onaj frižider glumi budalu nešto urla i kao genije
eno zzelena borusija primila 6 golova danas igrali proaktivno svi na centru trčali za rojsom kakva legenda najbolji trener bundeslige za mene hrabro izašo na megdan![]()
dyche imao dva boda manje od arsenala 2020 godine veliki dycheRajaz je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:50Glup siChapman1886 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:46kantalonski idolopoklonici su jedna vrlo opasan sekta za okolinu,ovo zdrav nemože čovijek pisati.
prti ti samo ovo on omalovažava burnly i dyjchea,kaže bunkeraš daj PROAKTIVNE trenere,nagruhaj 11 likova da trče ko sumanuti i zbog toga prime 15 golova u prosjeku i kao treba aplaudirati na taj fudbalali e reko guardiola da je bielsa neki misliliac,sjedne na onaj frižider glumi budalu nešto urla i kao genije
eno zzelena borusija primila 6 golova danas igrali proaktivno svi na centru trčali za rojsom kakva legenda najbolji trener bundeslige za mene hrabro izašo na megdan![]()
![]()
+1Rajaz je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:50Glup siChapman1886 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:46kantalonski idolopoklonici su jedna vrlo opasan sekta za okolinu,ovo zdrav nemože čovijek pisati.
![]()
Završio 10. sa stabilnim premierligašem uz kukavički pristup koji je kud i kamo lakši. Zato na prste jedne ruke možeš nabrojati proaktivne trenere jel.Chapman1886 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:52dyche imao dva boda manje od arsenala 2020 godine veliki dycheRajaz je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:50Glup siChapman1886 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:46kantalonski idolopoklonici su jedna vrlo opasan sekta za okolinu,ovo zdrav nemože čovijek pisati.
![]()
Nabroj mi 3 proaktivna trenera i ekipe u ligiFinn je napisao/la: ↑20 feb 2022, 23:39Osim Burnleya cijela liga igra napadacki fudbal, sta pratis ti? Brentford super atraktivan za gledati, Norwich isto bio kod Farkea. Svaka ekipa izuzev Burnleya se trudi igrati na gol vise.
Jos se usudis reci u moru reaktivnih trenera, a oni zapravo anomalija u fudbalu hahaha. Cak je i Italija batalila taj pristup. Spanija jedino odstupa, gdje su se tek u zadnjih par godina naklonili Cholu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.