FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Varešanović Dal (IGRAČ) 2
Trako Muharem (IGRAČ) 2
Velkoski Krste (IGRAČ) 2
Ahmetović Mersudin (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Bodul Darko (IGRAČ) 2
Ševelj Vicko (IGRAČ) 2
Trako Muharem (IGRAČ) 2
Velkoski Krste (IGRAČ) 2
Ahmetović Mersudin (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Bodul Darko (IGRAČ) 2
Ševelj Vicko (IGRAČ) 2
-
- Kontakt:
Peljto sudi derbi na Grbavici.Ocekivano
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svakako, daleko najbolji sudija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba još sačekati zvaničnu potvrdu ali to ne treba biti upitno. Po meni on treba suditi i protiv Borca jer je to moguće u nekim ligama da sudija iz glavnog grada može suditi apsolutno sve.
Moguće je da će on i u četvrtak imati posla.
Moguće je da će on i u četvrtak imati posla.
👑 TOM BRADY 👑
“Hajduk je prodisao nakon što se riješio Kepčije. To će vam svako reći iz Hajduka. Nije slučajno što se Hajduk preporodio. Volio bih da moje Sarajevo više cijeni svoje bivše igrače. Koji su kvalitetniji od ovih koji dolaze sa strane. Oni su u tranzitu, prolaznici”- smatra Turković.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Hajduk se riješio ekipe Tudor, Stanić, Kepčija, dakle domaćih, a doveo dva Litvanca, apsolutne strance na ovim prostorima, Mindaugasa Nikoliciusa i Vasilisa Dambrauskasa.Foux87 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:35“Hajduk je prodisao nakon što se riješio Kepčije. To će vam svako reći iz Hajduka. Nije slučajno što se Hajduk preporodio. Volio bih da moje Sarajevo više cijeni svoje bivše igrače. Koji su kvalitetniji od ovih koji dolaze sa strane. Oni su u tranzitu, prolaznici”- smatra Turković.
![]()
![]()
![]()
Ne znam je li gore da Almir Turković nije u stanju da toliko razmisli i poveže dva i dva, pa shvati da je Hajduk prodisao zahvaljujući totalnim strancima, ili je gore da je on toga svjestan, ali kivan je na Sarajevo pa priča ovakve gluposti.
Koji god je uzrok ovim debilizmima koje redovno prosipa, što dalje od kluba. Staviti mu rampu u Titovoj.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Prodisao kad je došao bolji, pa i ja bih Nikoličiusa radije za sportskog direktora. Ali Kepčija obavlja fenomenalan posao i za ovo malo vremena kod nas što je tu, pokazao je više nego svi prije njega.Foux87 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:35“Hajduk je prodisao nakon što se riješio Kepčije. To će vam svako reći iz Hajduka. Nije slučajno što se Hajduk preporodio. Volio bih da moje Sarajevo više cijeni svoje bivše igrače. Koji su kvalitetniji od ovih koji dolaze sa strane. Oni su u tranzitu, prolaznici”- smatra Turković.
![]()
![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
1000 KM da je on to rekao kod Sinana? jest rekao da Mirza treba biti trener Sarajeva?
-
- Kontakt:
Frustriran što ga niko u klubu nije bendao ni 2 %, klasična mahalska ubleha sa Čengić Vile.Njemu, Varešanoviću, Repuhu i ostalim slicnim ublehama, zauvijek zabraniti pristup klubu.Foux87 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:35“Hajduk je prodisao nakon što se riješio Kepčije. To će vam svako reći iz Hajduka. Nije slučajno što se Hajduk preporodio. Volio bih da moje Sarajevo više cijeni svoje bivše igrače. Koji su kvalitetniji od ovih koji dolaze sa strane. Oni su u tranzitu, prolaznici”- smatra Turković.
![]()
![]()
![]()
Sarajevo je prodisao nakon što se riješio Turkovica . To će vam svako reći iz Sarajeva . Nije slučajno što se Sarajevo preporodio. Volio bih da moje Hajduk više cijeni svoje bivše igrače. Koji su kvalitetniji od ovih koji dolaze sa strane. Oni su u tranzitu, prolaznici”-
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Krenuo sam svašta da kazem, ali neka.. Ziv i zdrav nam bio, IvaneFoux87 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:35“Hajduk je prodisao nakon što se riješio Kepčije. To će vam svako reći iz Hajduka. Nije slučajno što se Hajduk preporodio. Volio bih da moje Sarajevo više cijeni svoje bivše igrače. Koji su kvalitetniji od ovih koji dolaze sa strane. Oni su u tranzitu, prolaznici”- smatra Turković.
![]()
![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
"Almir Turković, ljubimac bordo navijača, klupska bordo “ikona” " 

Fascinanta izjava u kojoj demantuje sam sebe u dvije recenice bas moras mozak biti pa sam sebe demantovatiFoux87 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:35“Hajduk je prodisao nakon što se riješio Kepčije. To će vam svako reći iz Hajduka. Nije slučajno što se Hajduk preporodio. Volio bih da moje Sarajevo više cijeni svoje bivše igrače. Koji su kvalitetniji od ovih koji dolaze sa strane. Oni su u tranzitu, prolaznici”- smatra Turković.
![]()
![]()
![]()

Hajmo logici pasos po pasos dakle Hajduk prodisao kad je otpustio Hrvata i doveo dva Litvanca koji veze nemaju sa Hajdukom a dole govori za prolaznost i tranzit i da se treba okrenuti bivsim igracima,pa cekaj sta su onda ovi sto su preporodili Hajduk i oni su prolaznici.

Genijalno,sam se sa sobom posvadjo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koja ubleha, ker, moron... Yebo mu Kepcija nanu retardiranu za njega je strucnjak u svakom pogledu. Futa mala, treba mu zabraniti da dolazi na utakmice yebo mu rundan zenu !!!Foux87 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:35“Hajduk je prodisao nakon što se riješio Kepčije. To će vam svako reći iz Hajduka. Nije slučajno što se Hajduk preporodio. Volio bih da moje Sarajevo više cijeni svoje bivše igrače. Koji su kvalitetniji od ovih koji dolaze sa strane. Oni su u tranzitu, prolaznici”- smatra Turković.
![]()
![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vjerovatno mu je ovo došlo da izjavi, nakon kafe sa Husrefom, Varešanovićem, Repuhom, Rundom i Dancem Pavlovićem 

-
- Kontakt:
Ko nam fali za Leotar osim Bodula ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka