akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 16:15Imam osjecaj da ovaj Condic prenosi svaku utakmicu na SK

akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 16:15Imam osjecaj da ovaj Condic prenosi svaku utakmicu na SK
Komentatori realno predobri. Ja bih im samo dodao onog lika sa Pinka, koji je prenosio Kalčo 2000-tih.
Ma svima su ali ovaj lik ima psihološku potrebu da to piše. Sad će i hrakanje na Arenu jer nestaje signala iz, pazi sad ovo, Italije.
Iskreno meni ovaj što je prenosio Juve-Torino nije toliko loš. Ne govorim o znanju, navijačkom opredijeljenju ili slično, govorim čisto ovako oko emocije, jer njega sam pratio i na nekim žnj utakmicama je znao "napraviti atmosferu".Pogba je napisao/la: ↑20 feb 2022, 18:58Ova 3-4 komentatora Serie A s Arene sto se rotiraju su lošiji i od Kemala Ahmetovića, Dujkovica, Bahe. Daleko najgori na toj televiziji.
E da ih hoce kako preusmjeriti na EPL sljedece sezone, a ovamo dati neke koji se razumiju u fudbal i koji prije svega ne lupaju gluposti.
Čuj Lonča ima ugodan glasRaonffa je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:37Srpski komentatori su generalno bez emocija po pitanju stranih liga, ima ih par sa ugodnim glasom (Viško i Lončarević na SK, sa Arene vala nemam koga ni izdvojiti) i to je to, emocija nula kod svih.Pogba je napisao/la: ↑20 feb 2022, 18:58Ova 3-4 komentatora Serie A s Arene sto se rotiraju su lošiji i od Kemala Ahmetovića, Dujkovica, Bahe. Daleko najgori na toj televiziji.
E da ih hoce kako preusmjeriti na EPL sljedece sezone, a ovamo dati neke koji se razumiju u fudbal i koji prije svega ne lupaju gluposti.
Zavisi sta se kome svidja. Na forumu koliko vidim komentator je bolji sto se kvalitetnije gol proslavi. Meni je to nebitno kao gledaocu, neće mi ništa promijeniti. Hoće mi promijeniti apsolutno nepoznavanje lige koju prenosis GODINAMA, floskule, ponavljanje nekih stvari koje ptice na grani znaju, navijanje za određeni tim, npr. Od komentatora kao što su ovi Arenini klocevi bih očekivao da za sve ove godine poznaju ligu, klubove i igrače "u dušu", da prate malo i stvari oko klubova pa i privatno, zašto ne, sve što utiče na igrača. Time se začini prenos, zna se konstekst nečega, donesu se novi fakti koje prosječan gledatelj ne zna. Npr. ja od areninih komentatora ništa ne mogu nauciti jer poznajem sve prilike u Calciu bolje od njih.
Dobro ova prva dva snimka je onaj što rukomet prenosi, Sreten čini mi se, on mi je primarno za rukomet ne za nogomet, ali nebitno. A ovaj zadnji je isti onaj koji je radio Juve-Torino je li tako? Za njega baš rekoh je jedan od rijetkih koji ima emocijuIvano je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:42Čuj Lonča ima ugodan glasRaonffa je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:37Srpski komentatori su generalno bez emocija po pitanju stranih liga, ima ih par sa ugodnim glasom (Viško i Lončarević na SK, sa Arene vala nemam koga ni izdvojiti) i to je to, emocija nula kod svih.Pogba je napisao/la: ↑20 feb 2022, 18:58Ova 3-4 komentatora Serie A s Arene sto se rotiraju su lošiji i od Kemala Ahmetovića, Dujkovica, Bahe. Daleko najgori na toj televiziji.
E da ih hoce kako preusmjeriti na EPL sljedece sezone, a ovamo dati neke koji se razumiju u fudbal i koji prije svega ne lupaju gluposti.![]()
meni skroz suprotno kao i taj čupavi potrčko.
Neša s Arene ima daleko najugodniji i najljepši glas, odmoriš se slušajući ga.
Ne mogu se složiti da na Areni nemaju emocija jer pobogu šta je onda ovo...
Ne, to je Nikola Radočaj a i Svilar je sjajan. Nemanja Paunović je radio della Mole.
Ma svakako, ukusi su različiti yebiga, meni je najvažnija boja glasa i da nije mrtav u toku utakmice. Kao što napisah Ivanu gore, proslava gola je druga stvar, ja govorim onako generalno tokom utakmice kakvu emociju ko iznosi.Pogba je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:45Zavisi sta se kome svidja. Na forumu koliko vidim komentator je bolji sto se kvalitetnije gol proslavi. Meni je to nebitno kao gledaocu, neće mi ništa promijeniti. Hoće mi promijeniti apsolutno nepoznavanje lige koju prenosis GODINAMA, floskule, ponavljanje nekih stvari koje ptice na grani znaju, navijanje za određeni tim, npr. Od komentatora kao što su ovi Arenini klocevi bih očekivao da za sve ove godine poznaju ligu, klubove i igrače "u dušu", da prate malo i stvari oko klubova pa i privatno, zašto ne, sve što utiče na igrača. Time se začini prenos, zna se konstekst nečega, donesu se novi fakti koje prosječan gledatelj ne zna. Npr. ja od areninih komentatora ništa ne mogu nauciti jer poznajem sve prilike u Calciu bolje od njih.
Uz to, godinama sam naučio Italijanski jezik pa ću prije od njih saznati informaciju, razumjet ću mnogo bolje kontekst nekih izjava koje oni suhoparno i POGREŠNO prenesu itd. Da rezimiram, moraš voljeti svoj posao i dati se, učiti, a ovi to ne rade. Razumijem istina, komentator je specificno mjesto, niko te nesto puno ne dovodi u pitanje, imat ces posao ma sta se pisalo/pricalo.
Aha, slične mi glasove imaju pa sam pomiješao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.