English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Prvo je Lilard nakon Lestera definisao top4, sada je ovaj nakon Lica izvršio teritorijalnu reorganizaciju top4 ugrožavajući Hrvate tj Lilarda. Bit će zanimljivo.
41:34
Ronaldo zabija, United los -> Ronaldo ih unazadio
Ronaldo se prilagodi ekipi, zabiju 4 a on se ne upise -> Ronaldo bivsi igrac

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nisu Unitedovci potrebni na ovoj temi, kada je tu standardna ekipa sa minimalno 4 stranice za vrijeme utakmice.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dok Brokula to ne pečatira ništa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bielsa i Leeds uvijek prirede spektakl.
Treba poštovati i ove koji se lože na Hodgsone, Dycheve, Smithove i slične magove koji odbijaju izaći iz 16-terca i igrati fudbal.
Treba poštovati i ove koji se lože na Hodgsone, Dycheve, Smithove i slične magove koji odbijaju izaći iz 16-terca i igrati fudbal.
Yebes ovog turcina.Najveci pad jednog igraca u kratkom periodu od Petr Cecha u Arsenalu i Sancheza u Unitedu
Priredi spektakl i rapsodiju golova pa na kraju izgubi, ne mozes se bas sa svima nadigravati tako.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
United - L,D,L,W,D,Lsoxx je napisao/la: ↑20 feb 2022, 17:07United ima celsi, arsenal, pool, city, tottenham i brighton do kraja iz gornje polovine tabele.
Arsenal
Celsi, united, pool, westham, vukove ,brajton i southampton.
Utd 4 boda bjezi arsenalu stim da imaju 3 utakmice vise.
Po svemu sudeci vece sanse ima arsenal nego united za top4
Arsenal - W,D,L,W,D,W,D
Lagano arsenal uzima top4 trofej
Nema sanse da Arsenal ne zavrsi u top 4. Ocekujem da i Di Tuchela preskoce.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Jesil se to ozenio, nema te nigdje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja ih bas pratim jucer. Ko djecica dupliraju se na dvije teme.AlanSmith14 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 17:20Nisu Unitedovci potrebni na ovoj temi, kada je tu standardna ekipa sa minimalno 4 stranice za vrijeme utakmice.
![]()
4-IN-A-ROW
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Tilemans, kakva igracina, kako bi ga volio vidjeti u Arsenalu
Rođen s tobom da budem
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Marsal
- Kontakt:
Još puno ima da se igra, Arsenal ima jednake šanse kao i Tottenham i Man Utd za mjesto koje vodi u TOP 4. Sitnice će odlučivati.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mislim da ne želi produžiti ugovor, miriše na odlazak iz Leicestera na ljeto.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑20 feb 2022, 18:12Tilemans, kakva igracina, kako bi ga volio vidjeti u Arsenalu
Bit ce yeben fajt za njega na ljeto. Slobodan igrac ili ulazi u zadnju godinu, ne znam.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑20 feb 2022, 18:12Tilemans, kakva igracina, kako bi ga volio vidjeti u Arsenalu
Nema ekipe kojoj ne bi valjao, al nekako imam osjecaj da ce zavrsit kod skauzera
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Uvijek biram da izgubim časno ali da uzvraćam udarce nego da se povučem, ne pokušam ništa i svejedno izgubim.
Da ne govorim koliko je po samu ligu bolje i interesantnije imati proaktivne likove poput Bielse nego raznorazne Hodgsone, Dycheve i ostale pi'čkice.
Trenutno korisnika/ca: chily-rz, JayCatwright, tiketoke, Venom i 8 gostiju.