Svaku utakmicu drvosjeca se qurci po terenu, nijednom crveni nije dobio
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo da je triestčetvorka davno bi isao na tuširanje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Slažem se da su Španci pali, nego onako sam ti replicirao znam da ste za BuLi govorili da je farmer liga, pa me zbuni od kud sad i La Liga dobi taj epitetTorres_9 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 16:41Ma i spanija je pala, pogledati igrace iz spanske u zadnje 3 godine koji su dosli na otok. Go qurac, thomas u atletiku izgledao kao ponajbolji veznjak na svijetu a ovamo verzija frimponga
Nesto sam ubjedjen da bi ovaj danas city istamburao onu prajm barsu samo zbog bolesnog presinga.

Tačno, zbog Bielse.
Mada gledao sam ove sezone par njihovih relativno dosadnih utakmica, mislim da ovdje uticaj ima i ovo kišno nevrijeme, lopta se dosta čudnije kreće a sigurno je i igračima teže praviti neke procjene u takvim okolnostima pa malo više griješe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zato sto Bielsa konstantno insistira da se pressinga igra po citavom terenu 1v1 svako ganja svog igraca do iznemoglosti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa kako lik zavrsava ba utakmice, koji qurac. Ne mogu da vjerujem da je nakon onoliko faulova zavrsio samo sa zutim
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Top4 je definisan.
Jos ce samo Spursi i Arsenal zamjeniti mjesta i to je to u EPL za 2021/2022.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Koliko je Ronaldo smijesan igrac postao. Mogao je komotno u MLS poslije Reala, al eto.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Dobrodošli nazadAlanSmith14 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 16:58Top4 je definisan.

Ne znam što je top 4 definisan kad imate četiri boda više od Arsenala i tri tekme više

Sami ste pokazali da vam stabilnost nije jača strana i da možete bilo kad prosuti bodove.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakav cmar yebo sestru sebi.
Da mu hoce kakav Keane koljena podrobit.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovo je Mancho kakav treba da bude, ovako uvijek igraju ovaj dio sezone.
Medjutim, za presing kakav City ima i ovaj lvl klubova treba dosta kondicije, psihologije i mnogo jaci trening.
Zato je United u borbi za top4, a City za trofeje.
Medjutim, za presing kakav City ima i ovaj lvl klubova treba dosta kondicije, psihologije i mnogo jaci trening.
Zato je United u borbi za top4, a City za trofeje.
Jel ko skontao sta su ovi pjevali za Greenwooda 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dobro je sve ovo herr Rangnick ižinjao. Zabili 4 komada plus skinuto prokletstvo kornera.
Štemer Scott odličan u duelima.
Cheers.
Štemer Scott odličan u duelima.
Cheers.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Au kakva pižđavina. Topnici stvarno nikad ne iznenade. Uvijek su tu da prep.izde sami sebe. Svaka čast.
Samo ću reći da se Jadon Sancho zagrijava.

Samo ću reći da se Jadon Sancho zagrijava.

United ima celsi, arsenal, pool, city, tottenham i brighton do kraja iz gornje polovine tabele.
Arsenal
Celsi, united, pool, westham, vukove ,brajton i southampton.
Utd 4 boda bjezi arsenalu stim da imaju 3 utakmice vise.
Po svemu sudeci vece sanse ima arsenal nego united za top4
Arsenal
Celsi, united, pool, westham, vukove ,brajton i southampton.
Utd 4 boda bjezi arsenalu stim da imaju 3 utakmice vise.
Po svemu sudeci vece sanse ima arsenal nego united za top4
-
- Kontakt:
Obzirom da su Tottenhamu šanse oko 80% , Arsenal ima preko 10% prema tvom postu, a to je dosta neozbiljno za misliti obzirom da u timu imaju ukupno 12 igrača.
Norwich primio 3 vise, ali imaju i utakmicu vise.
Salah, Mane i ekipa ce se pobrinuti da se Bielsa nadje na zasluzenom zadnjem mjestu po tom pitanju.
I to sve sa ulozenih 165 miliona u zadnje 2 sezone.
Strucnjak, nema sta.