Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ubjedljivo najjači ex-yu komentator, pa nekoliko praznih mjesta do slijedećeg.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Najugodniji glas za slušati, uz Svilara daleko najjači na Areni.
👑 TOM BRADY 👑
Kakav klaun je Paunović s Arene. Ruka u gacama kod reakcija Bremera i gola Belottia. Doslovno imaju jednog dobrog komentatora.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nemanju je uživanje slušati u prijenosima Serije A i to će ti reći svaki objektivni ljubitelj nogometa. Druga stvar je što ti patiš od toga da neko mora navijati za taj jadni klub, a na Areni su svi maksimalno objektivni i profesionalni. Da je ijedna tvoja tvrdnja s ove teme tačna i ja bih prvi digao glas i reagirao.
👑 TOM BRADY 👑
Arenin bot nije niti ce biti mjerilo ičega. Svi smo tebe bas cekali da nam kazes kako je Paunovic komentatorcina, a u stvarnosti jedan klaun koji drka u prenosu i koji i dalje prica o transferu Baggia u Juventus u 2022 godini u moru gluposti koje iznese. Cak je i sam rekao da je svjestan koliko je dosadan. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
E ako je ovo slabo, onda ne znam kako prokomentirati bilo koga sa sk

👑 TOM BRADY 👑
Čitam komentare na yt, baš ga nahvališe za reakciju na gol Belottija. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovaj sto je radio Juve je i po mom mišljenju jedan od gorih na Areni. Mada on je i novi neki čini mi se, ne sjecam ga se od prije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Vjerovatno je onda radio neka nižerazredna takmičenja prije, ne sjecam se da je bio na ovim nominalno jačim utakmicama.
Remember, remember the 5th of November.
Prenose utakmicu bez komentatora pa majku vam **** raspalu, ima li išta da radite kako treba?!
41:34
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imam osjecaj da ovaj Condic prenosi svaku utakmicu na SK
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.