Da se ne lažemo, ubrzo će se nama ponoviti jedan Leicester ili WH. City ne gubi bodove na ovim manjim ekipama (ili izgubi bod jednom u 15 utakmica), nama se to mora desiti. Šanse za titulu su sa 1% ovim porasle na možda 5%.Otelo je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:41Dobijemo sve do kraja i titula je tu. Tako je matematički na osnovnu trenutne gol razlike.StevieG8 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:35Joj al kako engleski mediji odma prosipaju glup narativ, sve je u Liverpoolovim rukama isto kao da ce se i zaostala utakmica dobiti sama od sebe a o utakmici protiv Citya na Etihadu da ne govorim![]()
United Arsenal West Ham Wolves Tottenham sve utakmice gdje bi Liverpool mogao prosuti bodove vise nego City.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Steta sto Liverpool nije iskoristio domacu utakmicu protiv Citya gdje se onako glupo prosulo ono vodstvo ovako je sve jos daleko u Cityevim rukama, pogotovo jer je utakmica protiv Liverpoola na domacem terenu.Arvid je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:40Bukvalno:StevieG8 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:35Joj al kako engleski mediji odma prosipaju glup narativ, sve je u Liverpoolovim rukama isto kao da ce se i zaostala utakmica dobiti sama od sebe a o utakmici protiv Citya na Etihadu da ne govorim![]()
United Arsenal West Ham Wolves Tottenham sve utakmice gdje bi Liverpool mogao prosuti bodove vise nego City.
Da ne govorimo o malim tek minama. Titula je City-eva za izgubitiLiverpool’s Top 6 games:
• Arsenal (A)
• Man United (H)
• Man City (A)
• Spurs (H)
Man City’s Top 6 games:
• Man United (H)
• Liverpool (H)![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sljedecu ide u goste IQu, pa igra kuci protiv sportskog Ragnicka.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:44City je i dalje veliki favoriti za titulu. Nista se ovdje nije zakomplikovalo. Odigrat ce oni savrsenu ligasku sezonu do kraja sigurno.
Dva potencijalna kiksa.

Eh da je Ole jos tuTheChief je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:46Sljedecu ide u goste IQu, pa igra kuci protiv sportskog Ragnicka.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:44City je i dalje veliki favoriti za titulu. Nista se ovdje nije zakomplikovalo. Odigrat ce oni savrsenu ligasku sezonu do kraja sigurno.
Dva potencijalna kiksa.![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Postovanje je uzajamno kolega. Ima ovdje jos ljudi koji se razumiju u materiju kao npr. Jack i Chief.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:43Mora čovjek sam sebe citirati, na ovom forumu se uopšte ne poštuju znalci poput Justina.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne gube bodove, a sa tekmom više imaju šest bodova prednosti. Jesmo mi Redsi po prirodi negativni, ali tablica kaže da Liverpool ne prosipa bodove puno češće od Cityja.Finn je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:45Da se ne lažemo, ubrzo će se nama ponoviti jedan Leicester ili WH. City ne gubi bodove na ovim manjim ekipama (ili izgubi bod jednom u 15 utakmica), nama se to mora desiti. Šanse za titulu su sa 1% ovim porasle na možda 5%.Otelo je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:41Dobijemo sve do kraja i titula je tu. Tako je matematički na osnovnu trenutne gol razlike.StevieG8 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:35Joj al kako engleski mediji odma prosipaju glup narativ, sve je u Liverpoolovim rukama isto kao da ce se i zaostala utakmica dobiti sama od sebe a o utakmici protiv Citya na Etihadu da ne govorim![]()
Elem, ohladiti će nas Leeds sad i to će biti to, no ako se Anfield trzne kako zna i umije i počne se pjevati: "and now you're gonna believe us" sve je moguće.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- feniksptica
- Kontakt:
Doduse IQ vjerovatno konta da je ovo nigerijska liga. Kod kuce razbija redom u gostima nista. Svejedno i da kiksa City, kiksat ce i Liv
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
United je uvijek pravio probleme na Etihadu.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mi smo uzeli kljucne bodove protiv brentforda, i tad sam jos najavio da je to kljucno za titulu, stoga radujte se braco skauzeri, danas su nam kureci (nek su i oni nesto poyebali) donijeli titulu. Radujte se braćo!
Temelj je bio brentford, totas je uzidao sto je trebalo, i mi sad idemo na krov!
Temelj je bio brentford, totas je uzidao sto je trebalo, i mi sad idemo na krov!
CPOJ
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Pensioner26
- Kontakt:
Lagano petaka na Arsenal. Milja.TheChief je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:42Tako nekako.Arvid je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:40Bukvalno:StevieG8 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:35Joj al kako engleski mediji odma prosipaju glup narativ, sve je u Liverpoolovim rukama isto kao da ce se i zaostala utakmica dobiti sama od sebe a o utakmici protiv Citya na Etihadu da ne govorim![]()
Da ne govorimo o malim tek minama. Titula je City-eva za izgubitiLiverpool’s Top 6 games:
• Arsenal (A)
• Man United (H)
• Man City (A)
• Spurs (H)
Man City’s Top 6 games:
• Man United (H)
• Liverpool (H)![]()
![]()
-
- Kontakt:
Justin je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:48Postovanje je uzajamno kolega. Ima ovdje jos ljudi koji se razumiju u materiju kao npr. Jack i Chief.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:43Mora čovjek sam sebe citirati, na ovom forumu se uopšte ne poštuju znalci poput Justina.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Zar ovakve stvari ne postavljaju samo simpatizeri Arsenala?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
E ako je ovo absolutely devastated...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Možda je izvadio Kanea iz fantazija pred ovo kolo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, fukara87 i 10 gostiju.