Samo jesen i ostre zime

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bas bitna informacija dedoOldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:35Naručim 2x iz gloova, mislim od Melise Salihović, i zatim te bombardiraju porukama kako e-mailom tako i na viberu svaki dan. E neš više!
Idi pravi nove nickove više puta trajno banovani dječače bez životaApolon je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:29Bas bitna informacija dedoOldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:35Naručim 2x iz gloova, mislim od Melise Salihović, i zatim te bombardiraju porukama kako e-mailom tako i na viberu svaki dan. E neš više!![]()
OldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:44Idi pravi nove nickove više puta trajno banovani dječače bez životaApolon je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:29Bas bitna informacija dedoOldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:35Naručim 2x iz gloova, mislim od Melise Salihović, i zatim te bombardiraju porukama kako e-mailom tako i na viberu svaki dan. E neš više!![]()
![]()
Ja bih poslo Viki i Anđu.jolicnikola je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:16Dimšićka ide na Eurosong, Grašo se oženio za onu kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, a meni Esma nikako neće da izađe iz glave
edit: bar mi ne šaljemo naše na Eurosong i ne brukamo se tamo, al oni se samo brukaju, ne očekujem od njih ništa ni ove godine
ma Elvanu ako može da se ispravi ona nepravdaArtemisFowl je napisao/la: ↑20 feb 2022, 01:52Ja bih poslo Viki i Anđu.jolicnikola je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:16Dimšićka ide na Eurosong, Grašo se oženio za onu kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, a meni Esma nikako neće da izađe iz glave
edit: bar mi ne šaljemo naše na Eurosong i ne brukamo se tamo, al oni se samo brukaju, ne očekujem od njih ništa ni ove godine
+1JohnCleese je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:52Mrzim proljece i onaj osjećaj da se kao sve budi.
Samo jesen i ostre zime![]()
Baš sam skoknuo na wikifeet i provjerio ima li Mia svoje stranice tamo i ostao paf. Nakon kratkog vijećanja sa samim sobom sam zaključio da bi ja nju udarao, simpa jejolicnikola je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:16Dimšićka ide na Eurosong, Grašo se oženio za onu kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, a meni Esma nikako neće da izađe iz glave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.