Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Gledaj brata Rone kako prstom pokazuje na jednocu Uzvisenog, a Pjanke ko da u Kalesiji stopira taxi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al ko god dovede od ovih vodecih klubova Bremera je na konju.
Prvo Demiral,a sinoc Bremer su strpali Dusana u stucnu sto se kaze.
Dusan se mozda mogao i boriti za zlatnu kopacku da je ostao u Violama ovako je prevelik pritisak na njega i bice sve veci i veci kako ne bude golova na njegovom kontu.
Dobra igra sinoc Belottija,ako ima sanse da ga potpisemo dzabe to treba iskoristiti
Dusan se mozda mogao i boriti za zlatnu kopacku da je ostao u Violama ovako je prevelik pritisak na njega i bice sve veci i veci kako ne bude golova na njegovom kontu.
Dobra igra sinoc Belottija,ako ima sanse da ga potpisemo dzabe to treba iskoristiti
Ma Dušan je malo poletio kako je potpisao za Juve. Jedno je biti baja na "selu" potpuno drugo u gradu. Pritisak je mnogo veći, priprema protivnika za utakmicu se samo svodi na odbranu svog gola, fokus treninga mora biti 100%. On je napravio transfer ušao u žižu javnosti malo poletio već neke žene mjenja, fudbal i trening nije bio na prvom mjestu i to se odrazilo na formu, ovo će ga spustiti na zemlju da se posveti opet samo fudbalu i da nastavi kako je krenuo i ako je mentalno jaki napravit ce uspjeh ili ako je labilan biće ko 1000 drugih koji kad su došli u veliki klub su se totalno pogubili -njemu najbliži primjer je Jović.ronaldo99 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:02Al ko god dovede od ovih vodecih klubova Bremera je na konju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije baš da mu i kolege pomažu. Ne znam da li je lik sinoć dobio i jednu korisnu loptu.
A treba tu i vremena da se prilagodi ekipi. Ova polusezonu je period adaptacije. Međutim sljedeća sezona je ona u kojoj mora isporučiti golove, inače će krenuti sve naopako.
A treba tu i vremena da se prilagodi ekipi. Ova polusezonu je period adaptacije. Međutim sljedeća sezona je ona u kojoj mora isporučiti golove, inače će krenuti sve naopako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma prerano se pocelo pljuvati po momku, tek je odigrao par utakmica za Juve, rano je bilo sta reci, vrijeme ce najbolje pokazati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Joj Rome i Mourinha 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Preslusavanje na Olimpicu
Bravo manekeni

Bravo manekeni
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Kad god sam gledao Veronu ovaj Barak me dojmio. Baš fin igrač.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Roma ni glave ni repa.
I tako većinu utakmica izgledaju... Ne daj Bože razumit'
I tako većinu utakmica izgledaju... Ne daj Bože razumit'

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ko bi pomislio da će Tudor od Verone napraviti tim koji igra total football
Imal nam onog romaniste sto je tvrdio da će Roma završiti ispred Milana
Il Club più titolato al mondo!
Yebote ne smijes na ovom forumu nista prognozirati.Cim fulis na kosti ti se navade
Uzivajte Milanisti.Borite se za skudeto.

Uzivajte Milanisti.Borite se za skudeto.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa kad si prognozirao nortornu glupost : )
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vise nisam vjerovao Pioliju nego sto sam vjerovao Murinju al jbg

Nisam nikada cuo za ovu dvojicu strijelaca za Romu.
Mourinho ako nista je uvijek bio hrabar s djecom. Dobit ce 3-4 mlada igrača za budućnost.
Verona 3 ili 4 put remizira nakon 0-2 ili cak 0-3. Klasicna italijanstina, povedes i mislis da je to to i onda te sabijaju i samaraju do kraja tekme dok ne izjednace.

Mourinho ako nista je uvijek bio hrabar s djecom. Dobit ce 3-4 mlada igrača za budućnost.
Verona 3 ili 4 put remizira nakon 0-2 ili cak 0-3. Klasicna italijanstina, povedes i mislis da je to to i onda te sabijaju i samaraju do kraja tekme dok ne izjednace.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma nisi ti u pitanju vec onaj drugi ti kolaga romanist,sureal ili kako vec,msm da je toliko daleko isao da se kladio u grb ili tako nesto.
Ja sam odmah na pocetku sezone govorio da je Romi plafon 7-mo mjesto tj borba za isto.
Stavio je taj brat vec grb Milana tako da se ne sekirate
Ma Murinjo je pokusao sve i svasta i evo isplatilo se ulaskom dva mlada momka mada sve generalno daj Boze da Roma zaigra Evropu iduce sezone.

Ma Murinjo je pokusao sve i svasta i evo isplatilo se ulaskom dva mlada momka mada sve generalno daj Boze da Roma zaigra Evropu iduce sezone.
Znaci večeras kiks Milana...kao i uvijek, kad se najmanje očekuje oni kiksaju.
Bonazzoli cuore nerazzurro
Salernitana uopce nema toliko losu ekipu, ima tu dosta ovih veterana, uz malo srece mozda se i mogu dogurati do mjesta za ostanak.

Salernitana uopce nema toliko losu ekipu, ima tu dosta ovih veterana, uz malo srece mozda se i mogu dogurati do mjesta za ostanak.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Ma predaleko su oni od opstanka, puno su zaostali u dosadašnjem dijelu prvenstva
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.