Uglavnom sve igraci koji mogu i u prvih 11 uskociti.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ahaaaaaa kako da nijeeeeeeeeeeeee dosle finansije i Mirvic protjerao Sablica koliko je loš trener- PROTJERAO GA kao i svaki klub do sad gdje je god bio zadrzi se pola godine i MRŠ iz kluba jer on nije trener nego neznalica koja je zalutala tu.fks74 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:00Više je bilo do finansija nego do Sablića. Gladan igrač ne može i neće igrati.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:53100 % brate pisali smo ja ti i napoleon citavo ljeto o tome
Docekali smo svojih 5 minuta![]()
Čuj prati svog Sablića. Zelen si ti još.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:29Ahaaaaaa kako da nijeeeeeeeeeeeee dosle finansije i Mirvic protjerao Sablica koliko je loš trener- PROTJERAO GA kao i svaki klub do sad gdje je god bio zadrzi se pola godine i MRŠ iz kluba jer on nije trener nego neznalica koja je zalutala tu.fks74 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:00Više je bilo do finansija nego do Sablića. Gladan igrač ne može i neće igrati.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:53
100 % brate pisali smo ja ti i napoleon citavo ljeto o tome
Docekali smo svojih 5 minuta![]()
Kad su dosle pare jos gore smo igrali tako da ne lupetaj i prati svog Sablica i dalje![]()
Ma nek zabije u trebinjuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:56Odličan rezultat, da je jos Avramovski gol zabio rekao bi fenomenalno![]()
Doduše, mozda je asistirao, nisu napisali ko je sve asistirao osim za prva 2![]()
Samo još malo beat-a u pozadini i imamo hitPitar6785 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:17Hehe
To sam se akademski izrazavao radi stete sto nam resisticki debil nanio..
Ja sve fino pripremio u glavi suljic jeste mrsav lahak al **** dovoljno brz crnac na drugoj strani napokon da vidim igru manchester citya na kosevu sa probijanjem u trku lopte u prostor ne ko dosad heba pidro primaju lopte ko da igraju picigena, al dobro je ovo.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:28Samo bih volio da Mirvić u dogledno vrijeme napuca taj marketing tim i da se više konačno krene raditi kako treba. Niko ne traži da se ulaže velika love u to, samo daj brate da to bude neki nivo kakav zaslužuje ovaj Klub. Što neko reče, nama se kompletan marketing svodi samo na postove tipa "Učlani se" i to je to. Evo otkad traju pripreme, ne znam jesu li spojili dva dana s fotografijama i klipovima. Oni klipovi što snime, šatro neki intervjui su komedija, s nekakvim basic pitanjima tipa "šta su ciljevi FKS".
Ubaci rubrike, snimaj svaki trening, fotografiši, izbacuj, nasadi se svima na glavu. Kunem se da bi bolje taj posao uradili ovi likovi što vode ove Balkan fans stranice, a koji to rade iz hobija.
Zamisli zaposlen si, odeš s ekipom u Antaliju i teško ti svaki trening odvojiti 15-20 minuta da odradiš fotografije. Teško ti da snimiš pet minuta treninga, da napraviš challenge s igračima, da napraviš dobre intervjue. Recimo, odraditi format "day in the life of" itd.
Iskreno se nadam da će to Mirvić popraviti i podići na jedan veliki nivo. Ima sad prećih stvari, naravno, ali se mora i ovom povesti računa.
Ko god je na LinkedInu, govorite čovjeku za ovo.
Čim mi se ti javiš gospodine, znam da sam ubo.Vanja8 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:31GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:28Samo bih volio da Mirvić u dogledno vrijeme napuca taj marketing tim i da se više konačno krene raditi kako treba. Niko ne traži da se ulaže velika love u to, samo daj brate da to bude neki nivo kakav zaslužuje ovaj Klub. Što neko reče, nama se kompletan marketing svodi samo na postove tipa "Učlani se" i to je to. Evo otkad traju pripreme, ne znam jesu li spojili dva dana s fotografijama i klipovima. Oni klipovi što snime, šatro neki intervjui su komedija, s nekakvim basic pitanjima tipa "šta su ciljevi FKS".
Ubaci rubrike, snimaj svaki trening, fotografiši, izbacuj, nasadi se svima na glavu. Kunem se da bi bolje taj posao uradili ovi likovi što vode ove Balkan fans stranice, a koji to rade iz hobija.
Zamisli zaposlen si, odeš s ekipom u Antaliju i teško ti svaki trening odvojiti 15-20 minuta da odradiš fotografije. Teško ti da snimiš pet minuta treninga, da napraviš challenge s igračima, da napraviš dobre intervjue. Recimo, odraditi format "day in the life of" itd.
Iskreno se nadam da će to Mirvić popraviti i podići na jedan veliki nivo. Ima sad prećih stvari, naravno, ali se mora i ovom povesti računa.
Ko god je na LinkedInu, govorite čovjeku za ovo.![]()