Nista gluplje meni, gledaj lijepog dana mogli su otvorit jednu tribinu na Koševu i da dođe ko može. Jadovi ne znaju upalit bar na youtubeu stream sa jednom kamerom. Marketing bio i ostao 0 bodova, članska je korisna jedino za ove predsezonske utakmice ali evo ni to ne mogu uraditi da valja.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bagariću svanulo, prvo, ima mu ko namjestit' šansu, drugo, ima ozbiljnu konkurenciju i mora ginut' da bi igrao.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Google marketingSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:03Nista gluplje meni, gledaj lijepog dana mogli su otvorit jednu tribinu na Koševu i da dođe ko može. Jadovi ne znaju upalit bar na youtubeu stream sa jednom kamerom. Marketing bio i ostao 0 bodova, članska je korisna jedino za ove predsezonske utakmice ali evo ni to ne mogu uraditi da valja.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ma jasta, napravi reklamice u photoshopu (nista puno bolje ni losije od prethodnih godina, u pet deka), spamaj po drustvenim mrezama "uclani se" i to je manje vise to... uz par manjih inovacija, nista se kapitalno nije promijenilokeli je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:04Google marketingSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:03Nista gluplje meni, gledaj lijepog dana mogli su otvorit jednu tribinu na Koševu i da dođe ko može. Jadovi ne znaju upalit bar na youtubeu stream sa jednom kamerom. Marketing bio i ostao 0 bodova, članska je korisna jedino za ove predsezonske utakmice ali evo ni to ne mogu uraditi da valja.
Jesmo mi za ovo članske kupili? SRAMOTA
Odlazi Poturaaa!!!

Odlazi Poturaaa!!!
Bordo bijeli za život cijeli!!
Mirvicuuuuu ubleho, za ovo sam dao 20 KM da nmg gledat tekmu protiv velikog Gorazda 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Treba ubacit opciju uz clansku dobijete blowjobspezial je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:07Ma jasta, napravi reklamice u photoshopu (nista puno bolje ni losije od prethodnih godina, u pet deka), spamaj po drustvenim mrezama "uclani se" i to je manje vise to... uz par manjih inovacija, nista se kapitalno nije promijenilokeli je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:04Google marketingSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:03
Nista gluplje meni, gledaj lijepog dana mogli su otvorit jednu tribinu na Koševu i da dođe ko može. Jadovi ne znaju upalit bar na youtubeu stream sa jednom kamerom. Marketing bio i ostao 0 bodova, članska je korisna jedino za ove predsezonske utakmice ali evo ni to ne mogu uraditi da valja.
- AvanGarda46
- Kontakt:
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Razbojniče
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
42' 2:0
Opet Bagaric,asistencija Suljic
Opet Bagaric,asistencija Suljic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo Dražene!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nadat se da smo sa boljim igracima dobili i boljeg Bagarica. Bravo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koji mu je ovo gol na pripremama ? Ako ovako bude u ligi igrao, boga mi vrlo lako bi se i mogla i klauzula aktivirati za produzenje ugovora

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Treci golGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:26Koji mu je ovo gol na pripremama ? Ako ovako bude u ligi igrao, boga mi vrlo lako bi se i mogla i klauzula aktivirati za produzenje ugovora![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
dobili gubavcare 2:0
lijep gol sa distance 2:1
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
2:1
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: benko21, HordasDolacMalta, Proximic, riki46, siroliver69, Zuzinho i 74 gosta.