Pa ovo nije humano.B0SANAC je napisao/la:![]()

Tako su ga ucili prvo u Ajaxu pa kasnije i u Engleskoj, zato i jest ovakav!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa ovo nije humano.B0SANAC je napisao/la:![]()
Principatus je napisao/la:[youtube][/youtube]
Od 3:10 Salihovic nabacuje Babelu, jaka kontra.
Kod 5:20 Salihaga masi nazalost.
Brate ni Cak Noris mu nije ravanPrincipatus je napisao/la:Vorsah kao da je htio da se sklone od lopte, ali ga je Sejo tako pogodio, da je morao dati gol.
Babel:Meinen Nebenmann habe ich einfach nicht gesehen. Ich hatte in Liverpool nicht viel Spielpraxis. Da fehlen mir noch Rhythmus und Selbstvertrauen. Ich bin noch ein wenig unruhig. Aber ich war mit dem Spiel zufrieden.“
Pa i jeste bilo tesko vidjeti suigrace.B0SANAC je napisao/la:Babel: Ibisevica nisam jednostavno vidio
Ma nemoj gaPrincipatus je napisao/la:Pa i jeste bilo tesko vidjeti suigrace.B0SANAC je napisao/la:Babel: Ibisevica nisam jednostavno vidio
Posebno u onim narandjastim dresovima, koji su svijetlili kao Neon-reklame.
i sta je problem sa "biti napadac u bundesligi"?Jaydoo82 je napisao/la:vedo je izgleda zaboravio igrati fudbal, ja mislim da on mentalno nesmije da se upusta u duele nakon one povrjede... i to je to..
zamisljao sam da ce vedo zavrsiti u Engleskoj ili Spaniji itd. a kako vrjeme ide, izgleda da ce on ostati napadac bundeslige, a mozda i 2. bundeslige...
Hoffenheim je u zimskom transferu imao ponudu od 9 miliona za Ibisevica od jednog Bumdesligaskog kluba a koji je klub u pitanju, vjerovatno ce ostati nepoznanica za sva vremena.Jaydoo82 je napisao/la: zamisljao sam da ce vedo zavrsiti u Engleskoj ili Spaniji itd. a kako vrjeme ide, izgleda da ce on ostati napadac bundeslige, a mozda i 2. bundeslige...
cole-ch je napisao/la:ja sam za vedada na ovoj anketi glasao pod 4. prosjecan napadac... i nadam se da vise u repki nece pocinjati kao starter.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.