Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Narodski rečeno, Kean ne zna igrati lopte. Kakav potencijal je bio, ovo sad je užas.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
Nakon ovog kiksa mislim da je scudetto odbranjen.
Baš baš loše Juve.
Baš baš loše Juve.
Sta kaze komentator možda sam dosadan hahahaha, ma jok brate nisi.
Nego, sa ovakvom igrom teško da Juventus može do LP.
Nego, sa ovakvom igrom teško da Juventus može do LP.
Il Club più titolato al mondo!
Hajde što je antijuventinima drago, ali Paunović, higijenicarke na Areni sport ce imati posla sa čišćenjem kabine od litre spermatozoida. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pichkizam protiv atalante je dao naslutiti, poslije vcr tekme i ultra bezidejnosti aspolutno ostaje samo da 13.3 u torinu dodijeli titula interu.TheTruth34 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 22:39Nakon ovog kiksa mislim da je scudetto odbranjen.
Baš baš loše Juve.
Uz duzno postovanje milanu i napoliu, oni ce zasrat gdje bude trebalo.
-
- Kontakt:
Torino odučio od fudbala Juventusa.
Juve će izgledat ovako dok god je ovaj kreten na klupi
Juve će izgledat ovako dok god je ovaj kreten na klupi
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
ne znam sta je cudno, juventus je zavrsio na smetljistu istorije gdje im je i mjesto
Vala bas, smori covjek sa Vlahovicem a ovaj se nije sastavio sa loptop, ajde Bremera mu mozemo i oprostiti jer je odigrao stvarno extra.
Juve vise nije ni zasluzio, sta hoces kad ti Morata igra u napadu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Primjetno je da puno ekipa u Italiji igra fudbal sa dosta trke i presingom. Što je itekako pohvalno. Ovi treneri starog kova i dalje ne žele to(Mourinho i Allegri).
Verona, Fiorentina, Torino, sve ekipe koje ako želiš dobiti moraš ih nadtrčati. I ne samo oni već i dosta ostalih timova.
Allegri je uvijek bio ziheraš i oslonjao se na individualni kvalitet igrača. Takav je bio u Milanu, takav je bio u Juventusu. Takav je i sad, samo što nema individualnog kvaliteta u toj mjeri.
Dok mnogi krive onaj poništen gol Muntaria za gubitak skudeta 2012e. Jedini krivac je isključivo Allegri.
Verona, Fiorentina, Torino, sve ekipe koje ako želiš dobiti moraš ih nadtrčati. I ne samo oni već i dosta ostalih timova.
Allegri je uvijek bio ziheraš i oslonjao se na individualni kvalitet igrača. Takav je bio u Milanu, takav je bio u Juventusu. Takav je i sad, samo što nema individualnog kvaliteta u toj mjeri.
Dok mnogi krive onaj poništen gol Muntaria za gubitak skudeta 2012e. Jedini krivac je isključivo Allegri.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zar nije povratak Allegrija predstavljen kao i povratak dominacije Juventusa? Kako sad ovo nezadovoljni svi
Proslu Demiral bio vanzemaljac ovu Bremer, ko ce biti slijedeci, po ovima na Areni svako ko ga zaustavi je neki fenomeno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Bremer igračina. Ne čudi interesovanje Liverpoola prošle zime.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Juve se za žutu podmornicu sprema.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Je li se ti zafrkavaš ili stvarno misliš da je Belotti neka klasaRomagnoli13 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 22:07Paolo potpiši ga već sutra. Strašan je Andrea igrač samo mu se očito ne igra u Torinu već duže vrijeme.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrač koji može isporučiti 20ak golova u sezoni. Nikakva uber klasa ali vrlo dobar igrač. Na sve to od ljeta bi ga Milan mogao uzeti za džaba. Već je dao 100+ golova u Serie A i ušao je u najbolje igračke godine.Mokes je napisao/la: ↑19 feb 2022, 00:20Je li se ti zafrkavaš ili stvarno misliš da je Belotti neka klasaRomagnoli13 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 22:07Paolo potpiši ga već sutra. Strašan je Andrea igrač samo mu se očito ne igra u Torinu već duže vrijeme.![]()
Zlatan sa 40 godina više ne može puno. A Milan ne može sebi priuštiti da dadne za napadača 40-50M. Kad se sve uzme u obzir, bio bi od velike koristi Milanu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Komentator bio teški smor...
Andrea opet na momente pokazuje svoju klasu ali i dalje je isuviše nekonstantan da bi ga poželio u Milanu.
Andrea opet na momente pokazuje svoju klasu ali i dalje je isuviše nekonstantan da bi ga poželio u Milanu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Juventus baš razočarenje sezone, za njih ne uspjeh ako bude na kraju četvrti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.