Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
Jao Juventusove zadnje linije, sta je ovo. Biće problema večeras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I dalje su Ameri.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 17:20Mislim da je Roma bila u vlasništvu Amerikanaca, bilo je nekih problema u vezi njihova vlasništva
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jest lik smorio s ovim "Granata"... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- muha milanez
- Kontakt:
Svaka druga granata
Dobra utakmica, biće svega do kraja. Kakva je mrcina Singo

Dobra utakmica, biće svega do kraja. Kakva je mrcina Singo

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Paunović je klocina kao i većina s Arene. Ali iz nekog razloga ima dosta arena botova na forumu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel' moguce da ama bas svaka ekipa uzme posjed Juventusu..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobra utakmica, jak tempo, mada to više i nije čudno za Serie A.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ponekad pomislim da je dio taktike (sto jeste u primeu bila kod Allegria), a ponekad pomislim da je Juventus jednostavno prelos. Istina je negdje izmedju. Kloc Rabiot svakako samo noge lomi i ne možeš s njim nista, a Zakaria je malo pogubljen ovu tekmu pa ostaje samo odlicni Locatelli.
Dybala nikakav i onda imas to sto imas.
Korekcija sa Arthurom i McK prije svega će trebati da se malo spoji veza s napadom. Dybalu izvesti.
Ovo nabijanje na Vlahovica nije fudbal i u takvom Juventusu ce on morati ginuti, a golova ce biti manje. Vidjet cemo kako ce se odvijati polusezona i hoce li Allegri napraviti iskorak jer mora se kaniti ove retrogradne igre.
#MaxOUT
#MaxOUT
Da vidimo sta moze Granata u drugom 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne vjerujem da je do taktike, jer u 70% slucajeva ne mogu/ne znaju kroz pas iznijeti loptu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dybala je gotov igrač. U ovim godinama kad treba da bude fizički najmoćniji i najkonstaniji on ne može uvezati 5 utakmica.
Bremer pojeo Dušana noćas.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Malo sam ti editovao post, sorryRomagnoli13 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 21:59Dybala je gotov igrač. U ovim godinama kad treba da bude fizički najmoćniji i najkonstaniji on ne može uvezati 3 utakmice.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Paolo potpiši ga već sutra. Strašan je Andrea igrač samo mu se očito ne igra u Torinu već duže vrijeme.
Bravo Andrea, pakuj kofere polako 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sta kaze...
Vlahovic izlazi jer ga trener zeli odmoriti.

Vlahovic izlazi jer ga trener zeli odmoriti.

Naravno. Vec je izgubio dybalu za Villarreal. Bilo je on ili Alvaro.
Inace, Paunović komentira s jednom rukom u gacama. U životu nisam slusao ovoliko navijanje za torino. Rodjeni navijac Torina da ga čovjek stavi bi vjerovatno se skulirao i shvatio da ga slusa mnogo ljudi i da se treba kontrolirati.
#MaxOUT
#MaxOUT
Smijesno je reci da vadis napadaca iz igre 15 min prije kraja pri rezultatu 1:1 zbog odmora.Pogba je napisao/la: ↑18 feb 2022, 22:22Naravno. Vec je izgubio dybalu za Villarreal.
Inace, Paunović komentira s jednom rukom u gacama. U životu nisam slusao ovoliko navijanje za torino. Rodjeni navijac Torina da ga čovjek stavi bi vjerovatno se skulirao i shvatio da ga slusa mnogo ljudi i da se treba kontrolirati.
Najbolji treci golman u ligi.

Jos jedan biser.
Baho je mila majka za ovoga.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 18 feb 2022, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta kaže Morata-Dybala-Dušan, napad od kojeg zastaje dah.
Jeste, ali da su Dybala i Morata ikad ispunili očekivanja.

Jeste, ali da su Dybala i Morata ikad ispunili očekivanja.
Pa trebao je reci da spriječi potencijalnu povredu.
Ali ipak je to Paunović.
Ali ipak je to Paunović.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ali ja ne mogu da vjerujem da ekipa poput Juventusa dozvoli sebi ovako los vezni red! Ove bi Kanga i Sanogo ladno izdominirali lepteyebo... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.