Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 01:31

ma samo recite na kojoj poziciji skripi ima liverpool polovnjaka na svakoj :D ja bi vam ih rado ustupio ako bi bili od pomoci da se ja pitam :D
ja sam malo izgubio pojam o vremenu tako da nisam ni skontao da su posudbe te duzine sasvim dovoljne...
You are someone else I am still right here

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 01 feb 2011, 01:40

mexy_whites je napisao/la: A sto se tice prelaznog roka Leicester se najvise pojacao. Mislim da ce oni biti jako opasni u borbi za play off.
Prije ce biti Qpr sa Chimbondom, Routledge-om i Ishmael Miller-om :)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 01 feb 2011, 01:46

Nama bi dobro dosao Jonjo Shelvey. Ja sam ga gledao u Charltonu prosle sezone u par navrata i momak je potencijal bez dvojbe. Al mislim da ce Grayson dovesti ili Michaela Johnsona ili Keitha Southerna na pozajmicu kad se otvori taj rok.

QPR je vec imao jak tim. Jaci od West Hama :D
Side before self

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2011, 17:08

hammers je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la: A sto se tice prelaznog roka Leicester se najvise pojacao. Mislim da ce oni biti jako opasni u borbi za play off.
Prije ce biti Qpr sa Chimbondom, Routledge-om i Ishmael Miller-om :)
QPR nece trebati jacina u PO jer ce oni direktno da ulete u EPL. :lol: Najbolji fudbal za mene igraju definitivno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cro_Tiger
Kontakt:

Post Postao/la Cro_Tiger » 01 feb 2011, 21:28

Samo 2:0 za sada :( :mrgreen:

Koji guzičari majko mila :o
PRIDE OF YORKSHIRE! HCAFC!
www.hullcitycroatia.com

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 01 feb 2011, 21:33

Los Leeds, ma katastrofa. Eto ti Bates **** ti mamu glupu, ne das ni centa za transfere i ocekujes da mozemo nesto napraviti. DaBogda umro retarde glupi.
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 01 feb 2011, 21:36

mexy_whites je napisao/la:Los Leeds, ma katastrofa. Eto ti Bates **** ti mamu glupu, ne das ni centa za transfere i ocekujes da mozemo nesto napraviti. DaBogda umro retarde glupi.
kreten!!! umalo chelsea propao dok je on vodio,,, nego spasio abramovich stvar....

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 01 feb 2011, 21:39

Prvo poluvrijeme gubimo 2:1 Mexy nema živciranja ima još 2.pol i onako 70% utakmica ove sezone smo riješavali u drugom djelu pa čemo vidjet.....

WE ARE LEEDS!!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 01 feb 2011, 21:41

2-1 Snodgrass smanjio. Valjda bude nesto od ovoga mada smo losi posebno u sredini terena. Vidi se da 442 ne funkcionise. Nadam se da ce uci Kilkenny umjesto Somme.
Side before self

mineee
Kontakt:

Post Postao/la mineee » 01 feb 2011, 21:47

hebo ih otac *etardirani imali i jedna utakmica da neprimimo 2 komada

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 01 feb 2011, 22:02

Hull City-Leeds United 2:2

WE ARE LEEDS!!!!!

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 01 feb 2011, 22:07

Pogodak je zabio Somma u 56 minuti...ajmo još jedan gol i uzet tri boda

WE ARE LEEDS!!!!

Cro_Tiger
Kontakt:

Post Postao/la Cro_Tiger » 01 feb 2011, 22:08

Koja prdekana od utakmice...ovaj golman je spasio leeds od debakla...
PRIDE OF YORKSHIRE! HCAFC!
www.hullcitycroatia.com

mineee
Kontakt:

Post Postao/la mineee » 01 feb 2011, 22:09

mamicu vam hajmo jos

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 feb 2011, 22:12

ledds je 1/X
A C A B !

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 01 feb 2011, 22:12

Cro_Tiger je napisao/la:Koja prdekana od utakmice...ovaj golman je spasio leeds od debakla...
di je solano? 2:2....bit ce zanimljivo..btw kako igra max gradel veceras?

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 01 feb 2011, 23:22

HULL 2 (Fryatt 33, Chester 40), UNITED 2 (Snodgrass 44, Somma 56)

Hull: Guzan, Rosenior, Gerrard, Dawson, Chester, Koren, Evans, Stewart (Devitt 71), Harper (Barmby 63), McLean (Belaid 78), Fryatt Subs: McShane, Simpson, Duke, Cairney.

United: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Bruce, McCartney, Johnson, Howson, Snodgrass, Somma (Sam 69), Gradel (McCormack 90), Becchio (Paynter 86). Subs: Higgs, Kilkenny, Parker, Bromby.

Referee: G Salisbury

Booked: Dawson, Gerrard (Hull), O'Brien, McCartney (Leeds)

Att: 24,110

Dobro je zavrsilo na kraju i moze se reci zasluzen bod na ovom teskom gostovanju. Imali smo i srece jer je Sam dva puta cistio sa gol linije ali konacno da i nas ta sreca pomazi. Nadam se da ce biti loan pojacanja nakon 5.2. jer ovako cemo tesko ostati u play off pozicijama. Sljedeca tekma protiv Coventrya na Ellandu je must win. MOT
Side before self

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2011, 23:29

Pratio sam malo Leeds(mada, mora se priznati da sam bio više fokusiran na tekmu Arsenal-Everton), te mi je izuzetno drago zbog ovakve sezone. Naravno, kao što sam i prije napis'o, ne vjerujem da ćete ući u Premiership(što ne znači da vam to ne želim), al' zato sljedeće godine očekujem još jači roster i pohod na promociju. Sada fenomenalno stojite na tabeli, igrate dobro(gled'o sam vas 3x ove sezone, uključujući i jednu utakmicu protiv Arsenala), te vam želim povratak na sasvim zasluženo mjesto - u Premiership.

QPR ima odličnu sezonu i ekipu, te ih vidim kao ekipu koja će ući u Premiership(vidim da su i večeras dobili) kao prvoplasirani iz Championshipa.

Uglavnom, sve najbolje i želja da se za 2 godine nađemo u Premiershipu, te da se obje ekipe vrate na staze stare slave i da se pokaže kako tradicija ipak igra važnu ulogu na Otoku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 01 feb 2011, 23:43

Monolog je napisao/la:Pratio sam malo Leeds(mada, mora se priznati da sam bio više fokusiran na tekmu Arsenal-Everton), te mi je izuzetno drago zbog ovakve sezone. Naravno, kao što sam i prije napis'o, ne vjerujem da ćete ući u Premiership(što ne znači da vam to ne želim), al' zato sljedeće godine očekujem još jači roster i pohod na promociju. Sada fenomenalno stojite na tabeli, igrate dobro(gled'o sam vas 3x ove sezone, uključujući i jednu utakmicu protiv Arsenala), te vam želim povratak na sasvim zasluženo mjesto - u Premiership.

QPR ima odličnu sezonu i ekipu, te ih vidim kao ekipu koja će ući u Premiership(vidim da su i večeras dobili) kao prvoplasirani iz Championshipa.

Uglavnom, sve najbolje i želja da se za 2 godine nađemo u Premiershipu, te da se obje ekipe vrate na staze stare slave i da se pokaže kako tradicija ipak igra važnu ulogu na Otoku.
I ja se svemu tome nadam ali mislim da Bates nije covjek za Leeds. Svaka mu cast sto nas je izvukao iz finansijskog minusa ali covjek je posljednja 3. prelazna roka odvojio vrlo malo novca za pojacanja. Srecom Grayson je sjajan trener pa izvlaci maximum iz ove ekipe koja mu je na raspolaganju. Mislim da cemo tesko do promocije ove sezone i veliki uspjeh ce biti uspijemo li ikako dohvatiti play off.
QPR je definitvno najjaci i samo ih neko cudo moze sprijeciti da se ne plasiraju direktno u PL. Mislim da ce drugo mjesto dohvatiti Nottingham koji je u strašnoj formi u posljednja dva mjeseca. Tu su i Cardiff, Swansea pa i Leicester koji se opasno primice play offu. Ljudi su doveli Van Anholta, Yakubua, Rikarda(bivsi golman Portugala), a i pored toga imaju odlican tim. Bice tesko ostati na ovoj poziciji ali mislim da se mozemo natjecati za play off do posljednjeg kola uz nadam se, jos par posudbi sto ce Grayson vjerovatno i uciniti u narednom periodu.
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 feb 2011, 12:54

Golcina Snodgrassa iz slobodnjaka.
Side before self

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen, tiketoke, UnitedWA i 14 gostiju.