FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ciljevi u nastavku sezone su dobijanje licenci, pokusati napasti mjesto koje vodi u europu, opstanak je osiguran.
Mjau !
-
- Kontakt:
Na prvu nije ništa strašno. 2,3 dana odmora i praćenja situacije. Nažalost, on je malo podložan povredama. Nadam se da nije ništa.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 12:09Ako neko sazna tačan stepen povrede Cerimagica nek napiše valjda je okej...
PS Sretan rođendan našem uvijek spremnom. Polahko sa puhanjem u tortu, što je sigurno, sigurno je.

Željezničar za život cijeli!
https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za- ... car/47319/
Saopstenje o trosenju para od clanskih.
Kada je u pitanju proces saniranja duga po osnovu obaveza Kluba u postupku licenciranja, do sada je, od ukupnog broja predmeta, rukovodstvo Kluba pozitivno riješilo 60%. Aktivnosti vezane za licenciranje se intenzivno nastavljaju u narednom periodu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U prevodu spremaju navijace za jos jednu turu sergije u skoroj buducnosti. Najjaca uprava na svijetu, sjedi i primaj platuLjoZee je napisao/la: ↑18 feb 2022, 12:30https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za- ... car/47319/
Kada je u pitanju proces saniranja duga po osnovu obaveza Kluba u postupku licenciranja, do sada je, od ukupnog broja predmeta, rukovodstvo Kluba pozitivno riješilo 60%. Aktivnosti vezane za licenciranje se intenzivno nastavljaju u narednom periodu.
Znaci ipak ide mjesecna rata od 60k. Umrite nazife, nurko i kompanija
- DobojskiManijak
- Kontakt:
samo pitar i neprijatelj kluba može napisati "sergija".....Bradao1 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:23U prevodu spremaju navijace za jos jednu turu sergije u skoroj buducnosti. Najjaca uprava na svijetu, sjedi i primaj platuLjoZee je napisao/la: ↑18 feb 2022, 12:30https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za- ... car/47319/
prelagano si otkrio svoje namjere i poziciju...
Ajde molim te vise prestani lupati gluposti. Sa ovim sergija si se i konacno odao da si anamo onaj ako je iko i sumnjao do sad samo sto standardno @admin ne radi svoj posao. Tekuce obveze se izmiruju kroz isplatu plata i doprinosa a ne pod posebnom stavkom kao u ovom slucaju. I kakve bolan plate za upravu?
@ljoze ajde bar ti ga regulisi koliko ti ovlasti dopustaju
Tekuće su obaveze, koliko ja shvatih....Corcaigh je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:58Ajde molim te vise prestani lupati gluposti. Sa ovim sergija si se i konacno odao da si anamo onaj ako je iko i sumnjao do sad samo sto standardno @admin ne radi svoj posao. Tekuce obveze se izmiruju kroz isplatu plata i doprinosa a ne pod posebnom stavkom kao u ovom slucaju. I kakve bolan plate za upravu?
"Izmirenje poreskih obaveza za mjesec januar" - januarski doprinosi
Da se tekuce-bilo kakve obaveze izmiruju, ne bi imali 3 miliona poreskog duga, nemoj ti lupat.Corcaigh je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:58Ajde molim te vise prestani lupati gluposti. Sa ovim sergija si se i konacno odao da si anamo onaj ako je iko i sumnjao do sad samo sto standardno @admin ne radi svoj posao. Tekuce obveze se izmiruju kroz isplatu plata i doprinosa a ne pod posebnom stavkom kao u ovom slucaju. I kakve bolan plate za upravu?
Uprava radi sigurno za platu, pa makar bila i sto maraka, ne radi niko djaba vjeruj mi.
Sto se te tice sergije, koliko god to bolno zvucalo, istina je, to vidi svako realan. Pusti emocije, sagledaj stanje realno.
I na kraju sta je vise sa ovim amerikancem? Zar nijedan novinar nije mogao da napravi intervju sa njim, ako nista onda cisto iz radoznalosti? Lik je misteriozniji od bigfoot-a
Iskreno ne znam sto ljudi previse seru. Dok se vidi konkretno da objave koliko novaca se prikupilo i na sta se namjereva potrositi, tako nesto se mora podrzati i u narednom periodu. To je jedini nacin naprijed u ovome momentu.
Daj molim vas banujte ovog lika, cak ne zeli ni da pobije optuzbe da je kitar, neka prica tamo po svom forumu o kompleksima koje ima u vezi Zeljeznicara...Bradao1 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 16:22Da se tekuce-bilo kakve obaveze izmiruju, ne bi imali 3 miliona poreskog duga, nemoj ti lupat.Corcaigh je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:58Ajde molim te vise prestani lupati gluposti. Sa ovim sergija si se i konacno odao da si anamo onaj ako je iko i sumnjao do sad samo sto standardno @admin ne radi svoj posao. Tekuce obveze se izmiruju kroz isplatu plata i doprinosa a ne pod posebnom stavkom kao u ovom slucaju. I kakve bolan plate za upravu?
Uprava radi sigurno za platu, pa makar bila i sto maraka, ne radi niko djaba vjeruj mi.
Sto se te tice sergije, koliko god to bolno zvucalo, istina je, to vidi svako realan. Pusti emocije, sagledaj stanje realno.
I na kraju sta je vise sa ovim amerikancem? Zar nijedan novinar nije mogao da napravi intervju sa njim, ako nista onda cisto iz radoznalosti? Lik je misteriozniji od bigfoot-a
- MocMahale444
Samo me interesuje kad smo to mi bili stabilni?
Uprave se redovno pravdaju kako smo kokuzi i sve vise zaduzeni iz godine u godinu.
Ne znam sve je to slatko 11k clanova a moze lagano i cvaja da se malo vise potrudi.
Glavni problem je sto nikad niko nije odgovarao zbog nekih stvari a zna se da bilo “selo veslo”.
Uprave se redovno pravdaju kako smo kokuzi i sve vise zaduzeni iz godine u godinu.
Ne znam sve je to slatko 11k clanova a moze lagano i cvaja da se malo vise potrudi.
Glavni problem je sto nikad niko nije odgovarao zbog nekih stvari a zna se da bilo “selo veslo”.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Možda nije još odgovarao ali ima vremena ispred nas.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 18:09Samo me interesuje kad smo to mi bili stabilni?
Rodjeni su pitarske picke!
Do kad misle prositi od navijača jer evo već su im skupili 220 000.Sad traže opet.Kakva je to Uprava koja moli navijače da im pomognu šta je sa strateškim partnerom ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ja koliko znam a mislim da me dobro pamćenje služi navijači su pokretač akcije 10k članskih i 10k ulaznica za derbi po 20km.. ne znam odakle tebi da uprava opet traži od navijača ? ako mozes i ako hoces pomozi ako neces odmakni se i gledaj kako se gigant diže na noge i bez amawa i bez misketa i svih njihovih dupelizaca.. sve najbolje zivio

Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, GradKamena2, Kajkutenjoyer, mavi i 51 gost.