Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Calma 

- Shategabri
- Kontakt:
Hoće li rava od njega napraviti novog JovićaVlahović nakon desetak dana pronašao novu ljubav, u vezi je s "italijanskom Megan Fox"

Koševo Zapad
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma samo neka "busi"...
Ja cekam Akea i Soulea da napune 35, pa da ih iskreno i vidimo..ja bi rekao da imaju to "nesto"...

Ja cekam Akea i Soulea da napune 35, pa da ih iskreno i vidimo..ja bi rekao da imaju to "nesto"...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Navodno:
Juventus (4-3-3): Szczesny; Cuadrado, Rugani, De Ligt, Alex Sandro; Zakaria, Locatelli, Rabiot; Dybala, Vlahovic, Morata.
Sviđa mi se, rotacije su nedopustive trenutno. U LP samo Danilo umjesto Rugania (Bonnuci ne ulijeva povjerenje u zadnje vrijeme).
Kao i obično protiv Jurića se očekuju muke, bilo bi lijepo da nas demantuju pobjedom laksom od ocekivanja. Toro ima traume zadnjih minuta protiv nas. Kad smo kod toga, osim Tora u prvom dijelu te neki dan Atalante, ne sjecam se kasnih golova koji su donosili bodove, premalo i toga.
Juventus (4-3-3): Szczesny; Cuadrado, Rugani, De Ligt, Alex Sandro; Zakaria, Locatelli, Rabiot; Dybala, Vlahovic, Morata.
Sviđa mi se, rotacije su nedopustive trenutno. U LP samo Danilo umjesto Rugania (Bonnuci ne ulijeva povjerenje u zadnje vrijeme).
Kao i obično protiv Jurića se očekuju muke, bilo bi lijepo da nas demantuju pobjedom laksom od ocekivanja. Toro ima traume zadnjih minuta protiv nas. Kad smo kod toga, osim Tora u prvom dijelu te neki dan Atalante, ne sjecam se kasnih golova koji su donosili bodove, premalo i toga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
HejteruJuventinisimo je napisao/la: ↑18 feb 2022, 14:13Ma samo neka "busi"...![]()

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Imal potrebe za pretjerivanjem, cuj 35, smatram da vec sa 26 god. ce obojica biti u rosteru i igrati u kupu zadnjih 15 minutaJuventinisimo je napisao/la: ↑18 feb 2022, 14:13Ma samo neka "busi"...![]()
-
- Kontakt:
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- Juventinisimo
- Kontakt:
Samo calma u ovoj utakmici, bez velike trke, pritiska, borbenosti... mi se cuvamo za utorak...tek tada ubacujemo u vecu brzinu, igraci ce biti rastrcani, borbeni, dominantni... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobijamo sa dva razlike.
Rugani se povrijedio na zagrijavanju, Sandro na stoperu. :I
#MaxOUT
#MaxOUT
Rugani zvani nesreca.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Samo bunkerica Max,kretenu ziheraski
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Stakor zvani bunker ...bolje leci spavat
Da li ce izaći opet s pricom kako je Torino dobra tehnicka ekipa pa im je dao loptu?
Iako sam da mu se da sansa jer ne možeš svake sezone mijenjati, ali za 9M godisnje i ovom ekipom ako ispadne od Villareala neka se sam pokupi.
Iako sam da mu se da sansa jer ne možeš svake sezone mijenjati, ali za 9M godisnje i ovom ekipom ako ispadne od Villareala neka se sam pokupi.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakav bunker
. Jos da Rabiot zna kontra iz udzbenika 

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Golcina. Bravo majstore, kakvo zakucavanje. 

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 feb 2022, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Napokon i korner, odlican centarsut Cuadrada.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Slabo je ovo, ne dopada mi se nista.
Nula lopti za Vlahovica, dosao je u ekipu koja mu nece nažalost puno sansi stvoriti.
Nisko stojimo, kad Toro hoce izgleda kao Barcelona kao i svi koji imaju bolju pas igru. Nije imao posjed ko nije htio. Malo jaci pritisak i uzmu loptu. Mnogo bolje se mogao prostor koristiti. Veza ne postoji, Loca odlican, ali dvojac pored nikakav.
Napad ne dobija nikakvu loptu. Odmah bih Amera ubacio umjesto Dybale. I ono lopti sto dobije pelja, duel da dobije je misaona imenica, fizički klasu slabiji od Giovinca.
Sudjenje užasno kao i inače.
Nula lopti za Vlahovica, dosao je u ekipu koja mu nece nažalost puno sansi stvoriti.
Nisko stojimo, kad Toro hoce izgleda kao Barcelona kao i svi koji imaju bolju pas igru. Nije imao posjed ko nije htio. Malo jaci pritisak i uzmu loptu. Mnogo bolje se mogao prostor koristiti. Veza ne postoji, Loca odlican, ali dvojac pored nikakav.
Napad ne dobija nikakvu loptu. Odmah bih Amera ubacio umjesto Dybale. I ono lopti sto dobije pelja, duel da dobije je misaona imenica, fizički klasu slabiji od Giovinca.
Sudjenje užasno kao i inače.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.