Koje godište je Jana Guska?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 12:31Za Selimović i Nikšić sam već spomenuo ,pogotovo Selimović jer doslovno sama nosi Čelik ,i ima oko 25 u prosjeku ,definitivno treba da ode u inostranstvo jer nema šta da više dokaziva u našoj ligi.Od mlađih spomenuo bi trio dragičević - predojević - guska.Predojević je bila mvp waba u14 kad je Okk Feniks osvojio,Iako ima tek 14 godina bila je jedna od lidera Feniksa i već je na polusezoni Otišla u Orlove,sto je po meni možda i greška ali evo iskoristila je priliku i zabila 15 protiv Mladog Krajišnika.Guska po meni najbolji mladi krilni centar u ligi zabila je 30 poena ekipi koja igra najbolju obranu u ligi,jedan od Lidera ovog tima.Milica je bila proglašena najperspektivnijom košarkašicom na ovom Telemach cupu u Sarajevu,doslovno je sama vodila ekipu Banovica do državnog prvenstva za juniorke.Spomenuo bih još Umu Bobić koja u Sloveniji doslovno razvaljiva svaku utakmicu je najbolja i nema utakmice u kojoj ne zabija ispod 20 poena.Prošle godine je imala oko 25,26 u prosjeku i vrijeme joj je da ide dalje od Krke.
Milicu znam, ona je 2007. nisam je imao priliku gledati kako igra ali sam čuo sve najbolje o njoj.
Hana Predojevic je takođe 2007. Ukoliko su informacije tačne koje sam našao, a za malu Janu nisam ništa našao ali pretpostavljam da je i ona 06/07