Dea je igrala prosle sedmice stigla u cetvrtfinale,ove sedmice igra isti itf u meksiku i onda 28.2 itf u francuskoj.Nefisa isto ima prijavljen ja msm sljedece sedmice neki turnirSamozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2022, 17:15Zna li neko sto je Lavica Nefisa neaktivna, a i Dea Zmajica se ne ubija od turnira![]()
Pozelio sam SofaScore pratiti![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
- BiHSportman
- Kontakt:
Onakav prvi set odigrati i sebi ovo uraditi nakon toga..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Razvališ ga prvi set i imaš u 2. 2-1 i 40-0 na protivnikov servis i samo se ugasiš. Bravo, valja i to znati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Boze sacuvaj sta on radi.Imam izrazitu sumnju a to se vec duze vrijeme provlaci ta prica da on namjesta meceve.Nemoguce je odigrati onakav prvi set demolirat protivnika i onda u naredna dva seta uzet 4 gema.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisam od onih koji u bilo kojoj situaciji "savjetuju" ili kritikuju nase sportiste. Pogotovo ove dvije djevojke. No jeste mi zao sto Nefisa vec 1,5 mjeseci ne igra. Cudno mi je da obje nisu iskoristile Antaliju(clay), a pogotovo sto su obje na zemlji postigle najbolje rezultate.bera22 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 00:07Dea je igrala prosle sedmice stigla u cetvrtfinale,ove sedmice igra isti itf u meksiku i onda 28.2 itf u francuskoj.Nefisa isto ima prijavljen ja msm sljedece sedmice neki turnirSamozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2022, 17:15Zna li neko sto je Lavica Nefisa neaktivna, a i Dea Zmajica se ne ubija od turnira![]()
Pozelio sam SofaScore pratiti![]()
![]()
Vjerovatno Lavica Nefisa ima svoje razloge, a mogla je da se priblizi kvalama RG

Deu sam pratio do tog QF, a i veceras cu

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Servis !!!Unofficialpage je napisao/la: ↑15 feb 2022, 16:42Razvališ ga prvi set i imaš u 2. 2-1 i 40-0 na protivnikov servis i samo se ugasiš. Bravo, valja i to znati.
Ti znas bolje od mene istoriju tenisa, pa bih te pitao: Ima li neki teniser na svijetu u zadnjih 50 god. da je bio ATP23, sa 3 ATP titule, a sa servisom ala Damir ?
Ja ga ne pratim bas kako sam prije i mogu reci da kako smo se nadali na kraju 2021 g, dobro "smo se udali"

ABd jos 4-5 god. solidnog tenisa naseg Manijaka, jer treba malog Luku(a bit ce jos djece aBd) obezbjediti da ima puno bolje uslove nego babo i da Luka dohvati Top 10 na ATP

PS. Dea dobila prvi set 6:1, na izgled lahko, ali nije bas tako, kad se pogleda kretanje rezultata po gemovima.

-
- Kontakt:
Dobila Dea
Teze od ocekivanog (po kladari). QF dovoljno, SF dobro, sve vise odlicno. Udri ih Zmajice

Teze od ocekivanog (po kladari). QF dovoljno, SF dobro, sve vise odlicno. Udri ih Zmajice

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ferrer bio top 3, Schwartzman bio top 10, Nishikori top 5, tako da ta visina nije uopste problem koliko je mentalna strana i kakav je klosar postaoSamozdravlje je napisao/la: ↑15 feb 2022, 19:15Servis !!!Unofficialpage je napisao/la: ↑15 feb 2022, 16:42Razvališ ga prvi set i imaš u 2. 2-1 i 40-0 na protivnikov servis i samo se ugasiš. Bravo, valja i to znati.
Ti znas bolje od mene istoriju tenisa, pa bih te pitao: Ima li neki teniser na svijetu u zadnjih 50 god. da je bio ATP23, sa 3 ATP titule, a sa servisom ala Damir ?
Ja ga ne pratim bas kako sam prije i mogu reci da kako smo se nadali na kraju 2021 g, dobro "smo se udali"![]()
ABd jos 4-5 god. solidnog tenisa naseg Manijaka, jer treba malog Luku(a bit ce jos djece aBd) obezbjediti da ima puno bolje uslove nego babo i da Luka dohvati Top 10 na ATP![]()
PS. Dea dobila prvi set 6:1, na izgled lahko, ali nije bas tako, kad se pogleda kretanje rezultata po gemovima.![]()
Sta reci.Razocarenje.
Da li je namjerno izgubio.
Nevjerujem.
Covjek ga razbio.
Ili mozda jeste namjerno.
Ko ce ga znati.
Da li je namjerno izgubio.
Nevjerujem.
Covjek ga razbio.
Ili mozda jeste namjerno.
Ko ce ga znati.
-
- Kontakt:
Pod 1.(jedan): Ko je tebe sta pitao ? Ko si ? Sta se mjesas ? Idi ba izadji,prosetaj , popi kahvu s rajom ?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 20:38Ferrer bio top 3, Schwartzman bio top 10, Nishikori top 5, tako da ta visina nije uopste problem koliko je mentalna strana i kakav je klosar postaoSamozdravlje je napisao/la: ↑15 feb 2022, 19:15Servis !!!Unofficialpage je napisao/la: ↑15 feb 2022, 16:42Razvališ ga prvi set i imaš u 2. 2-1 i 40-0 na protivnikov servis i samo se ugasiš. Bravo, valja i to znati.
Ja ga ne pratim bas kako sam prije i mogu reci da kako smo se nadali na kraju 2021 g, dobro "smo se udali"![]()
ABd jos 4-5 god. solidnog tenisa naseg Manijaka, jer treba malog Luku(a bit ce jos djece aBd) obezbjediti da ima puno bolje uslove nego babo i da Luka dohvati Top 10 na ATP![]()
PS. Dea dobila prvi set 6:1, na izgled lahko, ali nije bas tako, kad se pogleda kretanje rezultata po gemovima.![]()
Pod 2.(dva): Trojica nabrojanih su imali akademiju(trenere koje je porodica Dzumhur mogla sanjati). Tek sa 22+ god. je sebi mogao priustiti kakvog-takvog trenera, ali tad je ocito bilo kasno, a i izbor je upitan. Ne govrim o visini, govorim o servisu 180 km/h.
Pod 3(tri): Ovo pod jedan je sala

-
- Kontakt:
Zmajica
Dea pocinje za novo QF. Bar na papiru ostaje faforit za finale 

-
- Kontakt:
Tezak mec u najavi. Ocekivao sam da ce nase djevojke igrat na clay podlozi u Turskoj i Tunisu, najbolje rezultate su postizale na toj podlozi, a i ide RG.
No one naravno znaju zasto ovako nastavljaju sezonu 2022 g. Sretno im u nastavku sezone

No one naravno znaju zasto ovako nastavljaju sezonu 2022 g. Sretno im u nastavku sezone

i dea ide dalje nakon 2 ipo sata.Bravo Dea idemo po finale zrijeb se otvorio!
-
- Kontakt:
Teze od ocekivanog, bas sam se "izmorio". Bas ovim djevojkama zelim uspjeh i navijam kao da su mi familija

Steta sto ovaj ITF nema livestream vecina ih ima
-
- Kontakt:
Mozda nije uau, veceras 5, a prosli mec 8 as-servisa, protivnice( obje) jedva jedan as

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.