Ševkija Resić i Adeshina Fatai još nisu registrovani, a Joldić kaže da nema razloga za brigu.
- Mislim da će to biti rješeno u naredna dan-dva. Problem je samo papirologije, ali to je završena stvar.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- manijacikonjic87
- Kontakt:

sve u svemu solidno odrađeno..
po meni licno hodzic moze komotno umjesto vucenovica..
sto se vucenovica tice sva igra mu se svodi na spustanje do centra primanje lopte i ostavljanje najblizem.. covjek bi rekao ekstra ali poslije ostavljene lopte i cocalić prije dođe do protivnickog peterca nego vucenovic.. osjecaj za prostor realno truba.. ne volim kudit nase igrace ali ovog nikako ne mogu da progutam.. hodzic udje zadnjih 15min i pokaze vise nego on za 75.. nadam se da ce i edis to vidjeti..
štila zaigro i to me najvise obradovalo..

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Guravo će biti protiv Veleža, jači su malo ali i naši igrači će da se bore
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ma nista strasno drug.. jedino sto mi se ne svidja kod ovih laksih prijateljskih jeste to da ni jednom protivnik nije napravio neki ozbiljniji pritisak na zadnju liniju.. aco i coca svaki put imaju 10 15 sek da skontaju sta ce s loptom.. toga se najvise plasim protiv veleza i one njihove igre svi ko osice presing na max.. nadam se da cemo se snaci i u takvoj utakmici..
-
- Kontakt:
Yebo vas Velez, ubit cemo ih 1 0
Cekaj dok se rumeni naigra...
Ko da je Rivaldo u pm
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma bit će ovo sve ok, još špic malo pojačati. Zec je igrač kada igra, ali ovo majko draga da odigra 2 do 3 tekme u sezoni nema nigdje u svijetu, samo kod nas ovo može proći. Cerimagic i Resic odlično pojačanje, nadam se još Fatai da potpiše izgleda da će uskoro
Eno izaslo na **** za Fatai -ja,CrazySouth1987 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 12:17Nije tačno za fataija da je dobar, ništa se još ne zna i još uvijek je na pretragama. Molim vas ili dajte provjerene informacije ili nemojte nikakve. Još nam samo trebaju neprovjerene u ovim svim problemima.
Rekoh ti ja da je dobio zeleno svjetlo.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 12:17Nije tačno za fataija da je dobar, ništa se još ne zna i još uvijek je na pretragama. Molim vas ili dajte provjerene informacije ili nemojte nikakve. Još nam samo trebaju neprovjerene u ovim svim problemima.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Joj na sta smo spali kitari nas guraju 
E moj zeljo

E moj zeljo
Resic je vec imao potpisan profesionalni ugovor tako da nema nikakvih naknada za njega, da ne bacate bombe bezveze
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Bersaga
- Kontakt:
Protiv Veleža u petak, 25.02 u 18:00.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
S.1 pise da ce Fatai biti dostupan vec za tu tekmu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Što se njega tiče, fizički je spreman. Nije trenirao samo 3,4 dana dok su ove pretrage trajale. Ne znam kako ga misle registrovati jer BiH nema taj neki bilateralni dogovor sa Nigerijom pa to sve ide dosta sporo plus ovi naši problemi sa porezom.
Ćera mora odmoriti 2,3 dana, 99% da nije ništa ozbiljno.
Željezničar za život cijeli!
Ko je Hodžić?manijacikonjic87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 17:13sto se tice povrede ćere ne bi se reklo da je ista strasno posto je bio nastavio meč i poslije 10ak min izasao..
sto se vucenovica tice sva igra mu se svodi na spustanje do centra primanje lopte i ostavljanje najblizem.. covjek bi rekao ekstra ali poslije ostavljene lopte i cocalić prije dođe do protivnickog peterca nego vucenovic.. osjecaj za prostor realno truba.. ne volim kudit nase igrace ali ovog nikako ne mogu da progutam.. hodzic udje zadnjih 15min i pokaze vise nego on za 75.. nadam se da ce i edis to vidjeti..
štila zaigro i to me najvise obradovalo..![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Potpuno se slazem sa tobom iako nisam gledao danasnju utakmicu. Kad se doveo Cerimagic i Resic odma sam rekao da su interesantni igraci i podrzao sam sto su dosli. Kad je dosao ovaj, fakticki mu ne znam ni prezime ispravno napisati, nije mi nikako mirisao sto i njegov CV potvrdjuje. Pogledao sam samo onaj izvjestaj protiv Klisa, on vise smeta nasim igracima nego sto doprinese.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 17:13sto se tice povrede ćere ne bi se reklo da je ista strasno posto je bio nastavio meč i poslije 10ak min izasao..
![]()
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ara za sirotinjuRaonffa je napisao/la: ↑17 feb 2022, 23:43Ko je Hodžić?manijacikonjic87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 17:13sto se tice povrede ćere ne bi se reklo da je ista strasno posto je bio nastavio meč i poslije 10ak min izasao..
![]()

- manijacikonjic87
- Kontakt:
imam isto misljenje.. krilo zabilo zadnji put dok je stevanovic igro ocami.. ova dvojica su pun pogodak obzirom u kakvoj smo stiuaciji..Tristan10 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 00:01Potpuno se slazem sa tobom iako nisam gledao danasnju utakmicu. Kad se doveo Cerimagic i Resic odma sam rekao da su interesantni igraci i podrzao sam sto su dosli. Kad je dosao ovaj, fakticki mu ne znam ni prezime ispravno napisati, nije mi nikako mirisao sto i njegov CV potvrdjuje. Pogledao sam samo onaj izvjestaj protiv Klisa, on vise smeta nasim igracima nego sto doprinese.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 17:13sto se tice povrede ćere ne bi se reklo da je ista strasno posto je bio nastavio meč i poslije 10ak min izasao..
![]()
a vucenovic ovo sto sam vidio stvarno lose.. ne znam kakav je plan nadam se da ce me demantovati ali nije mi shvatljivo da se najistureniji igrac spusta na centar prima loptu i onda nonsalantno setka na 30 40m od protivnickog gola.. mora mu se pod hitno podvuci da **** potrci kad se rijesi lopte.. ovako imas napadaca bez napadaca.. on ostavi mekicu mekic na krilo krilo probije al nema kome ubacit jer je brat osto na 30m od gola

Jako me raduje sto su pripreme odradjene u Konjicu, i da kako mogu statutom bi propisao da se zimske pripreme odradjuju u Konjicu, na Igmanu, Bjelasnici, planinama kojekakvim i slicno. Nazalost problem su dostupni protivnici, ali da se htjelo mogle su se odigrati jedna-dvije tekme sa premijerligasima.
Mislim da smo se igracki pojacali znacajno u odnosu na jesenas ali bojim se da smo kao ekipa drasticno losiji. Pravo mjerilo ce biti takmicarske utakmice, ali eto, pripreme su ostavile takav dojam na mene. Od odbrane nismo mogli nista vidjeti, a i kad smo mogli nisu puno pokazali, vezni red sasvim solidan, a za napad cemo vidjeti uskoro. Resic mora puno raditi na zavrsnici, a bojim se i da ce fizicki biti inferioran u odnosu na vecinu protivnika. Inace momak mi se svidio jos na onoj prvoj prijateljskoj, a cini mi se da ima onog zara u sebi i da ce izgarati da napreduje i da maksimum. Fatai i Vucenovic su dva totalno drugacija tipa napadaca i uvijek je dobro imati raznovrsnost. Fatai ce vjerovatno biti beskoristan na kaljuzama tipa Vrapcici, Bijeljina, Tusanj... ali nadam se da ce na Grbavici letiti. Vucenovic je po svemu tip igraca ala Ubiparip. Vrati se na centar, zagradi, spusti loptu, ali za razliku od Voje ne ubacuje se u tim situacijama dovoljno naprijed. Kako god, neka ga na oranicama, zakucat ga na penal i gadjati loptama dok ne udje u gol.
Uglavnom nekakve cudne pripreme, svasta se izdesavalo a ustvari nista konkretno se nije moglo vidjeti i zakljuciti vec samo nagadjamo. Kako god, ispasti necemo, ali i cisto sumnjam da mozemo u top 4 sto je trenutno pod moranje.
Mislim da smo se igracki pojacali znacajno u odnosu na jesenas ali bojim se da smo kao ekipa drasticno losiji. Pravo mjerilo ce biti takmicarske utakmice, ali eto, pripreme su ostavile takav dojam na mene. Od odbrane nismo mogli nista vidjeti, a i kad smo mogli nisu puno pokazali, vezni red sasvim solidan, a za napad cemo vidjeti uskoro. Resic mora puno raditi na zavrsnici, a bojim se i da ce fizicki biti inferioran u odnosu na vecinu protivnika. Inace momak mi se svidio jos na onoj prvoj prijateljskoj, a cini mi se da ima onog zara u sebi i da ce izgarati da napreduje i da maksimum. Fatai i Vucenovic su dva totalno drugacija tipa napadaca i uvijek je dobro imati raznovrsnost. Fatai ce vjerovatno biti beskoristan na kaljuzama tipa Vrapcici, Bijeljina, Tusanj... ali nadam se da ce na Grbavici letiti. Vucenovic je po svemu tip igraca ala Ubiparip. Vrati se na centar, zagradi, spusti loptu, ali za razliku od Voje ne ubacuje se u tim situacijama dovoljno naprijed. Kako god, neka ga na oranicama, zakucat ga na penal i gadjati loptama dok ne udje u gol.
Uglavnom nekakve cudne pripreme, svasta se izdesavalo a ustvari nista konkretno se nije moglo vidjeti i zakljuciti vec samo nagadjamo. Kako god, ispasti necemo, ali i cisto sumnjam da mozemo u top 4 sto je trenutno pod moranje.
-
- Kontakt:
Ako neko sazna tačan stepen povrede Cerimagica nek napiše valjda je okej...
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, sebalos, tutankamon1905 i 35 gostiju.