neki dan sam dobio informaciju da je zdrav i da ce potpisati .Odkud sad to? neda se nama crni nikako Ayaji,Fanimo ,Dialiba ....OdbrambeniOP je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:33Fatai nije nikako putovao sa ekipom na ovaj dio priprema, momku puno srece da rijesi trenutne probleme.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 00:19Ne zna se još ništa za fataija mescini nije sa ostalim igračima još uvijek je negdje
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Znam sigurno da ovaj igrac od proslog utorka nije bio na treninzima u Konjicu,imam druga dole koji prati svaki trening, uocio bi igracaKANA je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:45neki dan sam dobio informaciju da je zdrav i da ce potpisati .Odkud sad to? neda se nama crni nikako Ayaji,Fanimo ,Dialiba ....OdbrambeniOP je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:33Fatai nije nikako putovao sa ekipom na ovaj dio priprema, momku puno srece da rijesi trenutne probleme.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 00:19Ne zna se još ništa za fataija mescini nije sa ostalim igračima još uvijek je negdje
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja se izvinjavam unaprijed sto postavljam ovdje ovaj klip
Al samo da vidite sta je jucer sve odbranio nas Fico sve
I to u Beogradu
Inace je ovo bila kup utakmica
Ako je problem nek @Ljoze izbrise ovo
I to u Beogradu
I sutnes momka a ostavis Fejzu panja i Klocevskog.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 10:42Ja se izvinjavam unaprijed sto postavljam ovdje ovaj klip
I to u Beogradu
Kakav smo samo sportski segment imali

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A gdje igrao prije, nisam upratio? Kako mu ranije nije dijagnosticirano?KANA je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:45neki dan sam dobio informaciju da je zdrav i da ce potpisati .Odkud sad to? neda se nama crni nikako Ayaji,Fanimo ,Dialiba ....OdbrambeniOP je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:33Fatai nije nikako putovao sa ekipom na ovaj dio priprema, momku puno srece da rijesi trenutne probleme.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 00:19Ne zna se još ništa za fataija mescini nije sa ostalim igračima još uvijek je negdje
Jučer je dobio pozitivno mišljenje nakon urađene MR da je sve ok.KANA je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:45neki dan sam dobio informaciju da je zdrav i da ce potpisati .Odkud sad to? neda se nama crni nikako Ayaji,Fanimo ,Dialiba ....OdbrambeniOP je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:33Fatai nije nikako putovao sa ekipom na ovaj dio priprema, momku puno srece da rijesi trenutne probleme.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 00:19Ne zna se još ništa za fataija mescini nije sa ostalim igračima još uvijek je negdje
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Neka si i ti brata jednom podrzaoUBIPITAR je napisao/la: ↑17 feb 2022, 11:43Jučer je dobio pozitivno mišljenje nakon urađene MR da je sve ok.KANA je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:45neki dan sam dobio informaciju da je zdrav i da ce potpisati .Odkud sad to? neda se nama crni nikako Ayaji,Fanimo ,Dialiba ....OdbrambeniOP je napisao/la: ↑17 feb 2022, 08:33
Fatai nije nikako putovao sa ekipom na ovaj dio priprema, momku puno srece da rijesi trenutne probleme.

-
- Kontakt:
Nije tačno za fataija da je dobar, ništa se još ne zna i još uvijek je na pretragama. Molim vas ili dajte provjerene informacije ili nemojte nikakve. Još nam samo trebaju neprovjerene u ovim svim problemima.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Nebi trebalo,čak su se i pogančeri odrekli kompenzacije.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Za Željezničar igraju:
Bender, Kosorić, Resić, Malić, Vučenović, Hajdarević, Cocalić, Subašić, Galić, Ćerimagić, Mekić
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Povreda Cerimagica dobio je udarac u skocni zglob uz lijep go Resica jedino zanimljivo u prvom poluvremenu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
E gledaj ti kako se nama nasa glupost vraca...odbijamo prijateljsku protiv Sirokog zbog mogucnosti od povreda ( inace moguce se povrijediti samo kad je ozbiljan protivnik) i onda u generalci mozda i najbolji igrac se povrijedi..e moj Zeljo..
Koliko si peh u zivotu od nula do Resic? 

Ševkija Resić je sada probao svoj šut, pogodio je jednu, pa drugu stativu, a onda je golman Iskre uspio da je uhvati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma dobro realno, ako će biti povreda biti će ihi na treningu, čist primjer je start Ikića na Boji i ovaj pola sezone propusti zbog toga...
Ako ništa ova postava je imala smisla za razliku od prethodnih..
Ako ništa ova postava je imala smisla za razliku od prethodnih..
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Nadam se da nije nešto ozbiljno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.