Koliko često gledaš Liverpool?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Šta, ti nisi vidio koje igrače je Inzaghi imao na klupi? Imao je samo Alexisa i ubacio ga je, ostale (Gagliardini & Co) najradije ne bi nikog ni ubacivao da nije morao. Inzaghi je odlično postavio tekmu, presudilo iskustvo igranja ovakvih utakmica a djelimično i što nismo mogli izdržat svih 90 u tom tempu, jednostavno su fizički jači a kod nas tanka klupa da osvježimo. To je to, pokazali smo da možemo igrat sa svima a sad se posvetit odbrani titule u ligi.
Nisam dugo cijelu njihovu tekmu odgledao iskreno, nikako da zakacim, ali znam da je to stil koji furaju. Komentar je u smislu još jačih tekmi, neke ekipe ce profitirati na ovom.
Evo još jedan što nije vidio sastav timova na klupi, lahko je ubaci i 5 izmjena kad ti na klupi sjede Firmino, Diaz, Keita... a kod nas samo Alexis. Nećemo valjda Gagliardinija & co ubrajati u igrače koji mogu donijeti neku prevagu s klupe?Juventinisimo je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:56Sta ti je pravi trener...do 60' cetiri igraca zamijenio, osvjezio ekipu, i dva gola uvalise...
Talijanski ziherasi , k'o talijanski ziherasi..
A ko je uopšte upoređivao kvalitet klupe jednog i drugog tima?Biscione je napisao/la: ↑16 feb 2022, 23:00Evo još jedan što nije vidio sastav timova na klupi, lahko je ubaci i 5 izmjena kad ti na klupi sjede Firmino, Diaz, Keita... a kod nas samo Alexis. Nećemo valjda Gagliardinija & co ubrajati u igrače koji mogu donijeti neku prevagu s klupe?Juventinisimo je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:56Sta ti je pravi trener...do 60' cetiri igraca zamijenio, osvjezio ekipu, i dva gola uvalise...
Talijanski ziherasi , k'o talijanski ziherasi..
Imaju par izostanaka, sto suspenzije, sto povrede. U ligi se to i moze prosvercati nekad, ali na ovom nivou (PL i timovi poput Poola, PSG, City...) tesko, skoro nemoguce.
Nije ni meni jasno, kada su ga poslali u Sampu ja sam očekivao da ćemo odmah dovesti Fratessija ali na kraju nisu nikog i umjesto da ti sa klupe ulazi Sensi nama ulazi Gagliardini. Jedna od rijetkih grešaka Uprave
Bas mi je nelogican potez. Vjerovatno pokusavaju da ga "ozive" pa vrate nazad ako odigra dobro do kraja sezone, ali moguce i da su mislili kako ce daleko lakse od ocekivanog privesti sezonu kraju, ali konkurencija se ne sali.
hhhahahahahahahahaha pa tad ni alisonova mati nije znala da se bavi fudbalom,e jesi mangup ahhahahmeepo je napisao/la: ↑16 feb 2022, 12:23Glupane kao tebe treba banovati.
2016/2017 Roma je imala pazi ovo :
Szczesnog (prvi golman Juventusa) , Allisona (prvi golman Liverpoola) , Manolasa , Rudigera (Chelsea) , Vermaelena , Emersona(Lyon/Chelsea) , Mario Rui(Napoli) , Florenzia ( Milan) , Paredesa ( PSG ) , De Rossia , Nainggolana, Strootmana , Salaha (Liverpool), Tottia , El Shaarawya, Perotia i naravno Dzeku.
Ova Roma nije bila jaka ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.