Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Lautaro nije golgeter i nikad neće biti. Ali zato je idealan partner nekom golgeteru. Strašno koristan igrač.
Inače, Inter bolje stoji nego što sam očekivao. Ali očekujem pad oko 60-70 minute. Nije ekipa navikla niti ima kapaciteta igrati ovako visok tempo 90 minuta. Hakan i Bastoni najbolji pojedinci. Vidal i Brozović najlošiji.
Inače, Inter bolje stoji nego što sam očekivao. Ali očekujem pad oko 60-70 minute. Nije ekipa navikla niti ima kapaciteta igrati ovako visok tempo 90 minuta. Hakan i Bastoni najbolji pojedinci. Vidal i Brozović najlošiji.
Ma ako se moze imati u ekipi nije on toliko los (+mala plata) Ali nikad nece biti prvi napadac (kako su neki mislili) isporucit ce on svoji 15-20 golova!Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 21:48Ovaj Lautaro će ostati vječno talenat i Inter ga je trebao unovčiti na vrijeme. Dok još uvijek ima onih koji bi dali preko 50M. Za te pare mogu dovesti dva bolja igrača.
Nit je visok ,nit je brz. Imam osjeca da je Vidal sa loptom brzi do njega.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Dobar Inter, solidno stoje na terenu, fali malo više hrabrosti kod iznošenja lopte i rješavanje ovog Kloppovog presinga, ali generalno su ostavili dobar utisak, nije Liverpool stvorio nijednu ozbiljnu šansu.
Vidi se koliko fali Barella, mislim da bi sa njim sve lakše išlo.
Vidi se koliko fali Barella, mislim da bi sa njim sve lakše išlo.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 16 feb 2022, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Čemu vrijeđanje debilu jedan?? Odbio Juventus i Milan. Zbog čega? Zato što nema mentalitet za iskorak. Kao da radiš u Škafi na kasi i neko ti ponudi šefovsku poziciju u BH Telecomu i ti kažeš nije to za mene, ja ću ostati ovdje. Ostaješ zato što nisi siguran da možeš nešto više. Pitao bih te ja dokle bi dogurao Di Natale da je krenuo iz BiH.meepo je napisao/la: ↑16 feb 2022, 20:45Kad si glup nista ti nije jasno. Znaci u par postova se navodi da je odbio klubove poput Juventusa i Milana , ali opet tebi nije jasno. Znas li barem google koristit ?santakuruz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:49Meni nije jasno kako takva igracka klasa kao Di Natale nije zaigrao makar za Lazio, Napoli, Fiorentinu. Porediti Dzeku sa Di Nataleom je degutantno. To mogu samo cisti hejteri i to bez ikakvog argumenta. Iskljucivo hejteri jer ne vjerujem da neko moze biti takva neznalica, toliko operisan od fudbala da kaze da je Di Natale bolji od Dzeke.
Meepo starac ako neko ima suprotno misljenje od tebe ne znaci automatski da vrijedjas i pises glup,ovakav onakav.meepo je napisao/la: ↑16 feb 2022, 20:45Kad si glup nista ti nije jasno. Znaci u par postova se navodi da je odbio klubove poput Juventusa i Milana , ali opet tebi nije jasno. Znas li barem google koristit ?santakuruz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:49Meni nije jasno kako takva igracka klasa kao Di Natale nije zaigrao makar za Lazio, Napoli, Fiorentinu. Porediti Dzeku sa Di Nataleom je degutantno. To mogu samo cisti hejteri i to bez ikakvog argumenta. Iskljucivo hejteri jer ne vjerujem da neko moze biti takva neznalica, toliko operisan od fudbala da kaze da je Di Natale bolji od Dzeke.
Primjetio sam da jel ti neko nesto argumentovano kaze ili se ne slaze sa tobom da pises da je glup,nije uredu
Nego @lmp
Jos cekam da mi nadjes ko je to pisao da je Dzeko nivo Lewe i Benza unazad 20-ak dana?
Inter bolji zasluzuju da povedu.
Ovog Broza sto prije vani,lik svaku loptu koju dotakne pogresno doda
Ovog Broza sto prije vani,lik svaku loptu koju dotakne pogresno doda
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko su samo bolji u duel igri igrači Intera.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nisam znao da je Genoa u 1/8 finala protiv Liverpoola
razumijem da je Liverpool kvalitetniji i bolji, a debil od komentatora predstavlja Inter kao da Genoa igra jbt...

Jbt kakav tempo, čak i Inter izgleda kao EPL ekipa
. Tek sad čovjek vidi koliko Serie A zaostaje za EPL, na stranu što Juve i Inter mogu pobijedit njihove ekipe ali bilo bi im isto ovako teško i protiv nekog njihovog tima iz sredine tabele

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Eno dao ti je meepo meščini...ako te još zanima slobodno uzmi temu i češljaj u rikver

Šteta ovog gola čisto radi umjetničkog dojma, iako i da se završilo 0-0, tamo bi vjerovatno izgubili u hendikepu. Ali sve u svemu, vjerujem da nitko nije očekivao Inter koji neće biti u apsolutno podređenom položaju.
Zadnja izmjena: Imp, dana/u 16 feb 2022, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma to nema veze sa ovom trenutno raspravom i plus to je na temi Edin Dzeko,tu temu ja nikad otvorio nisam. Ti rece da si zadnjih 20 dana vodio raspravu da ubjedis da Dzeko nije nivo Benzeme i Lewe da su to pisali.
Nadji to, nije uredu da se iznose neistine

Kakva je ovo reakcija Skrinara,skupio lik noge,da je mogao pobjegao bi sa terena
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bukvalno iz ničega dadoše ljudi golove. Niti Salah niti Firmino nisu ništa wow odigrali a dali su golove.
Inzaghi standardno bez izmjena kad se utakmica lomi.
Inzaghi standardno bez izmjena kad se utakmica lomi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Najbolje da ću ja sad radi nekog lika koji izjavi da je Diaz WC igrač listati temu i tražiti. A nema đe se o Edinu nije raspravljalo. Ako te zanima, bujrum samo listaj. Ako ne vjeruješ boli me k.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:42Ma to nema veze sa ovom trenutno raspravom i plus to je na temi Edin Dzeko,tu temu ja nikad otvorio nisam. Ti rece da si zadnjih 20 dana vodio raspravu da ubjedis da Dzeko nije nivo Benzeme i Lewe da su to pisali.
Nadji to, nije uredu da se iznose neistineto sigurno niko u ovoj raspravi nije napisao.
Bitno da smo napokon utvrdili da Edin ipak nije vrhunski napadač. Kraj priče o njemu.
Dobiše nas ljudi u hendikepu, ni krivi ni dužni.
Opet ae hvatas mene bez potrebe,pises da se to pisalo,a nije,znaci lazes i pises gluposti. Niko nije ni tvrdio da je nivo Lewe ili Benzeme,ali tvrditi da su ovi neki nabrojani bokji od njega je smijesno. Sto se mene licno tice da Bog da on nikad nista sa Interom ne osvojio,niko sretniji od mene.Imp je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:48Najbolje da ću ja sad radi nekog lika koji izjavi da je Diaz WC igrač listati temu i tražiti. A nema đe se o Edinu nije raspravljalo. Ako te zanima, bujrum samo listaj. Ako ne vjeruješ boli me k.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:42Ma to nema veze sa ovom trenutno raspravom i plus to je na temi Edin Dzeko,tu temu ja nikad otvorio nisam. Ti rece da si zadnjih 20 dana vodio raspravu da ubjedis da Dzeko nije nivo Benzeme i Lewe da su to pisali.
Nadji to, nije uredu da se iznose neistineto sigurno niko u ovoj raspravi nije napisao.
Bitno da smo napokon utvrdili da Edin ipak nije vrhunski napadač. Kraj priče o njemu.
Dobiše nas ljudi u hendikepu, ni krivi ni dužni.
Na kraju zakljucili smo isto da pises lazi i neistine,kraj price
Tako je, pišem laži i neistine.
Ako ti to kažeš onda je tako. Totalno me zaboli k.
Ali nek smo se napokon složili da Edin nije vrhunski napadač. Vrijedilo se boriti s vjetrenjačama mjesec dana.

Ali nek smo se napokon složili da Edin nije vrhunski napadač. Vrijedilo se boriti s vjetrenjačama mjesec dana.

Hajd sto su igrači Intera crkli nakon 70-te min, al Inzagi ne pomišlja da osvježi ekipu, pravi izmjene pred kraj tekme.
Il Club più titolato al mondo!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta ti je pravi trener...do 60' cetiri igraca zamijenio, osvjezio ekipu, i dva gola uvalise...
Talijanski ziherasi , k'o talijanski ziherasi..
Talijanski ziherasi , k'o talijanski ziherasi..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3