NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
Wade razvaljuje protiv Cleveland-a. Za 17 minuta 26 poena sut 11-14, trice 1-1 sl. bacanja 3-3 a jos nije ni zavrseno prvo poluvrijeme
-
lbj06miami
- Kontakt:
Jes opet je to neka zavjera da se KINGu da MVP isto kao sto je nije zasluzio ni prethodnih godina, a dobijo je tako ce i ove. Smijesno je kada eko napise da Rose igra na razini MVP i da treba da dobije tu nagradu smijesno.Furymaker je napisao/la:tako nesto rade i Roseu , konstantno neke price kako nije efikasan igrac , kako Rondo ima bolji sut jer ima 53% sut iz igre , odakle su svi sutevi polaganja , kako je CP3 daleko bolji igrac od Rosea jer je efikasniji , urota protiv MVP kandidata .
Neki dan sam citao na jednom forumu clanak jednog navijaca bullsa koji je postavio par linkova i dokaza da su mediji nakljonjeni Lebronu i kako pustaje price urote protiv ostalih MVP kandidata koji imaju bolju sezonu od Lebrona .
Nesto slicno je objavljeno na nba.com , link sam postavio par postova iznad .
Ista stvar se desava i sa Kobeom , sada svi izvlace neke brojke kako nije efikasan , kako se ispucava i slicne stvari .
Nije na meni da ista pricam , ne zivim tamo i ne mogu da pricam o tom , ali je smijesno reci da Kobe nije top 10 , top 15 igrac lige .
A i ovi Kobeovci su mi malo zbunjeni oni se vazda kunu u taj sut i to a procenti i nisu bas najbolji, ali realno i ovaj tekst nije najbolji jer Kobe je stvarno dobar igrac , predobar a ovdje ispade da je neki levat.
smijesni su ljudi koji navijaju za clevland pa za miami
- adriano_leite
- Kontakt:
lbj06miami, pa o cemu ti pricas majke ti tvoje? Jesi ti normalan, drugarski te pitam? Cuj LBJ na razini MVP-a dok Rose nije. Pa ja bih se zapitao da takvo nesto izjavim. Rose u ekipi nema ni Wade-a ni Bosha, tako isto ni Amare nema takve igrace u ekipi, poput te dvojice, nema ni Chris Paul, pa ni Dwight Howard, zato su svi oni ispred Jamesa kao kandidati za MVP-a regularnog dijela sezone. Nagradu MVP-a ce dobiti onaj ko ima odlican omjer u ligi (naravno nece dobiti ni KG ni Allen, ni Pearce, ni Duncan, ni Manu, vec ce dobiti neko ko u toj citavoj "kremi" lige, ima najmanje zvijezda, a nosi svoj tim do pobjeda, poput Rose-a, Paula, Amarea, ubjedjen sam u to). Rose igra pola sezone bez Boozera, a drugu polovicu bez Noah-a, koji su daleko 2 najbolja igraca Chicaga (iza Rose-a naravno), sad on ne zasluzuje nagradu MVP-a, dok James zasluzuje, eh to je smijesna izjava.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
boston ima 4 all star igraca
miami ima 3 all star igraca
new york ce kazu imat 2 all star igraca
chicago ima 1 all star igraca
e sad mi recite sto je adriano u pravu oce li dobit onaj ko pored sebe ima all star igrace ili onaj ko vecinu sezone nosi svoju ekipu
e sad mi recite sto je adriano u pravu oce li dobit onaj ko pored sebe ima all star igrace ili onaj ko vecinu sezone nosi svoju ekipu
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo ko je prije odnosio titulu MVP-a sezone (uzeo ovaj period koji vecina nas pamti):
2009-10 LeBron James Cleveland
2008-09 LeBron James Cleveland
2007-08 Kobe Bryant Los Angeles Lakers
2006-07 Dirk Nowitzki Dallas
2005-06 Steve Nash Phoenix
2004-05 Steve Nash Phoenix
2003-04 Kevin Garnett Minnesota
2002-03 Tim Duncan San Antonio
2001-02 Tim Duncan San Antonio
2000-01 Allen Iverson Philadelphia
1999-00 Shaquille O'Neal Los Angeles Lakers
1998-99 Karl Malone Utah
Sada kada se pogledaju ova imena, da se zakljuciti da je nagradu odnosio uvijek najbolji igrac ekipe koja ima dobar omjer, ali koja nije prepuna zvijezdama, kao sto je sada Boston, LA, Miami, pa recimo i Spursi.
Kao ilustraciju ovoga sto govorim, mozete pogledati rostere za svaku od ovih ekipa koje su imale MVP-a u svojim redovima. Ako nije 100% tacno ovo sto govorim, onda jeste barem u 80% slucajeva.
Karl je imao samo Stocktona, O'Neal je imao Kobe-a itd. nema MVP iz ekipe koja je imala vise od 2 zvijezde.
2009-10 LeBron James Cleveland
2008-09 LeBron James Cleveland
2007-08 Kobe Bryant Los Angeles Lakers
2006-07 Dirk Nowitzki Dallas
2005-06 Steve Nash Phoenix
2004-05 Steve Nash Phoenix
2003-04 Kevin Garnett Minnesota
2002-03 Tim Duncan San Antonio
2001-02 Tim Duncan San Antonio
2000-01 Allen Iverson Philadelphia
1999-00 Shaquille O'Neal Los Angeles Lakers
1998-99 Karl Malone Utah
Sada kada se pogledaju ova imena, da se zakljuciti da je nagradu odnosio uvijek najbolji igrac ekipe koja ima dobar omjer, ali koja nije prepuna zvijezdama, kao sto je sada Boston, LA, Miami, pa recimo i Spursi.
Kao ilustraciju ovoga sto govorim, mozete pogledati rostere za svaku od ovih ekipa koje su imale MVP-a u svojim redovima. Ako nije 100% tacno ovo sto govorim, onda jeste barem u 80% slucajeva.
Karl je imao samo Stocktona, O'Neal je imao Kobe-a itd. nema MVP iz ekipe koja je imala vise od 2 zvijezde.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
mene ne bi iznenadilo da liga dadne jamesu i wade zajedno mvp nagradu, koliko god to glupo zvucalo.
- adriano_leite
- Kontakt:
Liga je postala glupa, pa ni mene ne bi iznenadilo nista sto se tice NBA lige. Cak me ne bi iznenadilo da ekipa Miamia, LAL-a, u nekom ludom tradeu uzme Chrisa Paula ili Derona Wiliamsa, ili u free agency periodu.Donnie Darko je napisao/la:mene ne bi iznenadilo da liga dadne jamesu i wade zajedno mvp nagradu, koliko god to glupo zvucalo.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Donnie Darko je napisao/la:mene ne bi iznenadilo da liga dadne jamesu i wade zajedno mvp nagradu, koliko god to glupo zvucalo.
Ako budu imali najbolji omjer u ligi onda ce i 90% biti tako iako ja nisam uopste za to da se dijeli nagrada...jedan covjek kao i uvijek i to je to...iako ovaj MVP mi postaje sve gluplji iz godine u godinu...
nema nikakve sanse za takvo nesto ama bas nikakve prvo nagrada je mvp znaci 1 igrac onda bi trebalo dat mvp trojci san antonia ili cetvorci bostonaadnan24 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:mene ne bi iznenadilo da liga dadne jamesu i wade zajedno mvp nagradu, koliko god to glupo zvucalo.
Ako budu imali najbolji omjer u ligi onda ce i 90% biti tako iako ja nisam uopste za to da se dijeli nagrada...jedan covjek kao i uvijek i to je to...iako ovaj MVP mi postaje sve gluplji iz godine u godinu...
zaboravite to,i dat ce je nekom tipa dirk,rose,amare koji nose ekipe i nemaju neku veliku pomoc u suigracima
ali citajuc nba i espn najvece sanse ima rose ne sto navijam za bullse nego citajuc njihove tekstove,ako ovako sezona zavrsi s ovim omjerima,igrama ovih najboljih igraca onda ce njemu dat mvp nagradu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
zasto bi nagradu trebalo dati nekome poput amaea? igrac cija ekipa jedva ima pozitivan skor sigurno ne zasluzuje mvp nagradu.
edit: a da ne kazem o tome da ce je dobit, nema sanse.
rekao sam nekome poput njeg,zato jer je ta ekipa bez njeg bila daleko od play offa i sad nije medju uzim favoritima ali jedan dio sezone su oni bili dosta iznad 50% i tad je on igrao najbolje utakmice karijereDonnie Darko je napisao/la:zasto bi nagradu trebalo dati nekome poput amaea? igrac cija ekipa jedva ima pozitivan skor sigurno ne zasluzuje mvp nagradu.
bar ne igra s all star igracima,nego sam vuce ekipu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:boston ima 4 all star igraca
ko je to drugi all star igrac kod Knicka majketi pa da se objesim ako jos neko bude izabran
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Amare je vise zasluzuje nego James ili Wade. Amare igra vjerovatno sezonu karijere, sam vuce Knickse, mnogo je uticao na igre Knicksa, zato bi je i trebao dobiti prije nego James.Donnie Darko je napisao/la:zasto bi nagradu trebalo dati nekome poput amaea? igrac cija ekipa jedva ima pozitivan skor sigurno ne zasluzuje mvp nagradu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
što se tiće toga da daju mvp nagradu dvojici iz Miamia; to je moguče samo ako obojica budu imali isti broj glasova. Liga čini razne "gluposti", al' jbg. dosad su se ipak poštovala pravila...
moje neko mišljenje je da će je dobiti Kobe. dosada sam uglavnom tačno predviđao takve stvari, pa eto ostaje da vidimo...
moje neko mišljenje je da će je dobiti Kobe. dosada sam uglavnom tačno predviđao takve stvari, pa eto ostaje da vidimo...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
kazu da ce felton na all star vidim da se trude da ga ugurajuSaltCityAttack je napisao/la:dema je napisao/la:boston ima 4 all star igraca
ko je to drugi all star igrac kod Knicka majketi pa da se objesim ako jos neko bude izabran
Svaka cast Roseu, igra fantasticnu sezonu, ali mislim da nece biti MVP. Jednostavno je jos premlad i prerano je da mu je daju. Jedino ako bi doveo Chicago do poz. br. 1 na Istoku, a to mislim da nije moguce.
Ostalo je jos malo manje od pola sezone, jos je rano da se moze izvuci neki siguran kandidat za MVP-a. Ove godine bi izbor mogao biti vise "politicki", jer nema (jos uvijek) nekog igraca koji se posebno istice u odnosu na druge
Ostalo je jos malo manje od pola sezone, jos je rano da se moze izvuci neki siguran kandidat za MVP-a. Ove godine bi izbor mogao biti vise "politicki", jer nema (jos uvijek) nekog igraca koji se posebno istice u odnosu na druge
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
znaci tvoj kriterij su godine ma daj nemoj zezat sta fali sto je mlad ako je zasluzi nek mu daju,a ako ne i ne treba mujose je napisao/la:Svaka cast Roseu, igra fantasticnu sezonu, ali mislim da nece biti MVP. Jednostavno je jos premlad i prerano je da mu je daju. Jedino ako bi doveo Chicago do poz. br. 1 na Istoku, a to mislim da nije moguce.
a ajde onda reci kome bi ti dao mvp dosad
Nije "moj" kriterij, nego je to kriterij onih koji odlucuju. Ko je to bio mvp u svojoj trecoj sezoni? Ako je i bio, te sezone je morao biti "vanzemaljac" u odnosu na ostale igrace.dema je napisao/la:znaci tvoj kriterij su godine ma daj nemoj zezat sta fali sto je mlad ako je zasluzi nek mu daju,a ako ne i ne treba mujose je napisao/la:Svaka cast Roseu, igra fantasticnu sezonu, ali mislim da nece biti MVP. Jednostavno je jos premlad i prerano je da mu je daju. Jedino ako bi doveo Chicago do poz. br. 1 na Istoku, a to mislim da nije moguce.
a ajde onda reci kome bi ti dao mvp dosad
Ja sam vec napisao da Rose mozda trenutno igra najbolju kosarku u nba, ali to nije dovoljno da postanes mvp.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jennings se vratio
jos jedna sjajan partija blake griffina
jos jedna sjajan partija blake griffina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.