ako na jednu jacu euro tekmu dođe 15k navijaca onda je sasvim logicno i realno da se proda i 15k clanskih.. samo ne znam zasto je raja izgubila interes ovako brzo cim se namaklo 10 milja.. ono kao eto ga cener ne treba vise.. moze ovo glat izaci na 15 samo malo euforije opet treba
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš !
Mozda da se izadje na tih 15.000 mora se malo vise truda uloziti od strane kluba, npr neka akcija da se uclane neki malisani, udruzenje ili slicno i da ljudi mogu da uplate, a da administracija uradi taj administrativni posao, ovako tesko ide jer puno vremena uzme da svako nadje dodatnog clana i slicno.
Al' daleko je Željo od tog nivoa euforije, zato kažem da je ovo bezveze potez. Ne kažem da je nemoguće skupiti 15k članskih, ali u ovom momentu je ovo bilo bespotrebno.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:15ako na jednu jacu euro tekmu dođe 15k navijaca onda je sasvim logicno i realno da se proda i 15k clanskih.. samo ne znam zasto je raja izgubila interes ovako brzo cim se namaklo 10 milja.. ono kao eto ga cener ne treba vise.. moze ovo glat izaci na 15 samo malo euforije opet treba
Bolju bi stvar napravili da su nakon 10 milja osmislili akciju za taj derbi i kupovanje karti, jer ovako bojim se da bi ta akcija mogla "propasti" zbog ovog dodatnog gušenja za još 5 milja članskih, pogotovo ako protiv Veleža bude loš rezultat.
Jer ja ne vidim, makar kako sada stvari stoje, kako ćemo mi nagurati ovih 15 milja do onog tamo vikenda i utakmice u Mostaru al' hajde vidjet ćemo sve.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neko kritikuje Juricica, uredu skroz los ucinak. I onda pogleda ovog Vucenovica, pa on je Juricic za siromasne, kakav parmak covjece, barem po onom sto se moglo viditi protiv Klisa. Jedina nada su nam ova krila.
3 gola Juricic, 2 Vrhovac... Ne može gori biti od Juricica nikako
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Evo bez euforije imamo trenutno 11 hiljada aktivnih clanova, e sad zamislite sta bi bilo, da umjesto ovog mrtvog amaterizma,(uspjeli su da umrtve akciju uclanjenja), imamo profesionalce koji ce marketing podici na mnogo veci nivo i iskoristiti ogroman potencijal koji nas klub ima..
Sto se tice Vucenovica, ovo sto sam vidio, meni on ne izgleda kao profesionalni igrac, ne znam zbog cega je bez probe dobio ugovor, daj Boze da nas demantuje..
Sto se tice Vucenovica, ovo sto sam vidio, meni on ne izgleda kao profesionalni igrac, ne znam zbog cega je bez probe dobio ugovor, daj Boze da nas demantuje..
Ne bi bilo loše, radi boljeg odziva raje, da svaki član uprave i nadzornog odbora transparentno kupe po, recimo, 100. clanskih.
Konkretan gest, vjetar u leđa navijačima.
Konkretan gest, vjetar u leđa navijačima.
Samir Cerić i Sanja Lekić upleteni u sumnjivu nabavku respiratora, Tužilaštvo BiH ih godinu dana istražuje
http://www.klix.ba/clanak/220216016
Kako su neki neuki forumasi svrsavali na ovog lika kad se sjetim. Sta smo sve predeverali....
http://www.klix.ba/clanak/220216016
Kako su neki neuki forumasi svrsavali na ovog lika kad se sjetim. Sta smo sve predeverali....
Kad bi imali kupili bi

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Članske je nezgodno kupovati u toj količini, treba nekoga konkretno učlaniti, ali definitivno dobra ideja za akciju karata za derbi. Njih 10 po 100 karata, karte poslije dobiju navijači kojima je 20 maraka previše za kartu u ovom trenutku.
Kako smo pogriješili što nismo dali priliku bivšem junioru, golmanu Filipu Dujmoviću.
Trenutno u Radničkom iz Niša, brani u nevjerovatnoj formi. Trenutno igraju protiv Zvezde, u prvom poluvremenu odbranio penal i još barem 3 zicera.
Trenutno u Radničkom iz Niša, brani u nevjerovatnoj formi. Trenutno igraju protiv Zvezde, u prvom poluvremenu odbranio penal i još barem 3 zicera.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sve karte bacit na Kup!
Kada je sada ova zadnja pripremna ?
-
- Kontakt:
Ne zna se još ništa za fataija mescini nije sa ostalim igračima još uvijek je negdje
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
-
- Kontakt:
Fatai nije nikako putovao sa ekipom na ovaj dio priprema, momku puno srece da rijesi trenutne probleme.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 00:19Ne zna se još ništa za fataija mescini nije sa ostalim igračima još uvijek je negdje
Trenutno korisnika/ca: kontra, Lokomotifa, Taree i 35 gostiju.