Raonffa je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:13
nerkolfc je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:03
Kako neko moze gledati ovu tekmu i Angela DiMariu i reci Messi da je bio igrač manje? Objektivnost na nivou.
Ma igrač manje u smislu zalaganja, trke i generalno želje za igranjem. Messi i kada je najlošiji svakako iskreira par šansi (kao što je i večeras), ali meni ga je bilo mučno gledati.
Vidi se da igra sa velikom dozom rezerve, nezainteresovano. A ja sam baš kontao da bi se mogao naložiti makar protiv Reala. Ovakva njegova qurcobolja će sasvim sigurno koštati PSG kada nalete na neki od ova 3-4 najjača tima.
Ma niko i ne ocekuje od njega da gine na terenu.Sta ima ginuti , najstariji igra tima , najveci igrac ove igre i sad treba trcati i ganjati Mendya ili koga vec a ljudi ih satjerali u 16 svakako.
Messi je generalno odigrao dobru utakmicu , kreirao je mnogo toga , fulio penal , desava se.Njegov impact ogroman cim primi loptu , pometnja i propuh u odbrani Reala.Cinjenica.
Mislim da cuva energiju za SP , jednostavno potrosen je , frajer 15 godina gazi i sve mu je na repeatu.Fizicki nemoguce igrati na tom nivou i ne stediti se da bi dao vise onda kada je tebi bitnije.Ovo nije igrica i igraci jednostavno ne mogu biti roboti.
Uradio je na ovoj utakmici dovoljno , Bernabeu je svakako njegova avlija , tu ako osuta po golu , mjenja se broj na semaforu.