Ma ne meRe to bit. OdbrambeniOP veli drugacije, kud cemo, dje cemo sad, kako "Kod amidze Idriza" rece Senka. Hajde ba, OdbrambeniOP, reci nam ba da ovo nije istina! Moze li, ba, OdbrambeniOP?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a nije slagao ,imao je aritmije (kad je skontao da plate more biti bidne more biti nebiidne )NerminFatic je napisao/la: ↑15 feb 2022, 17:13Ma ne meRe to bit. OdbrambeniOP veli drugacije, kud cemo, dje cemo sad, kako "Kod amidze Idriza" rece Senka. Hajde ba, OdbrambeniOP, reci nam ba da ovo nije istina! Moze li, ba, OdbrambeniOP?![]()
bio sam ljut na tebe ali sam ti halalio ,niko se nece vise obradovati od tvoje zene ako ovaj Amerikanac uleti
Barbi sam u pp poslao pali sve brate sto imasmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 17:20al stvarno niste fer kad napisete nesto tipa ceka nas ludnica.. jel vas strah Boga sta nam radite![]()
![]()
Moram da ti kazem ne deklarativno ba,nego bas si glup ba i pored toga sto sam ti napisao sustu istinu ba ,ti ponovo po meni ba,osjecas se mocnim navijacem a nemozes dobaciti da usetas do prostorija kluba,vidis sta pise na nalazu ili izuzmes isti,odes kod prvog kardio strucnjaka i on ti razjasni dijagnozu,to se zove kod nas da ti procita nalaz ba,molim te pitaj ga za krajnje posljedice,jos nesto ako je problem i na granici dozvoljenog,njemu ba ne trebaju utakmice,njemu je ba dovoljan Edisov trening,pakleno nema sta ba.NerminFatic je napisao/la: ↑15 feb 2022, 17:13Ma ne meRe to bit. OdbrambeniOP veli drugacije, kud cemo, dje cemo sad, kako "Kod amidze Idriza" rece Senka. Hajde ba, OdbrambeniOP, reci nam ba da ovo nije istina! Moze li, ba, OdbrambeniOP?![]()
Pameti najskuplja si.NerminFatic je napisao/la: ↑15 feb 2022, 17:13Ma ne meRe to bit. OdbrambeniOP veli drugacije, kud cemo, dje cemo sad, kako "Kod amidze Idriza" rece Senka. Hajde ba, OdbrambeniOP, reci nam ba da ovo nije istina! Moze li, ba, OdbrambeniOP?![]()
il nam nagovijesti il salji pp nestalo mi tableta svrnut cu zbog vasih "provokacija"KANA je napisao/la: ↑15 feb 2022, 17:50Barbi sam u pp poslao pali sve brate sto imasmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 17:20al stvarno niste fer kad napisete nesto tipa ceka nas ludnica.. jel vas strah Boga sta nam radite![]()
![]()
![]()
valjda nije onaj stari dres zapalio (znamo svi da novi nema)
![]()
![]()
99% da će je vodit, 100% da neće.
Mogu li od tebe frtalj kupiti jer si hem medo hem mrk?MrkiMedo je napisao/la: ↑15 feb 2022, 18:12Pameti najskuplja si.NerminFatic je napisao/la: ↑15 feb 2022, 17:13Ma ne meRe to bit. OdbrambeniOP veli drugacije, kud cemo, dje cemo sad, kako "Kod amidze Idriza" rece Senka. Hajde ba, OdbrambeniOP, reci nam ba da ovo nije istina! Moze li, ba, OdbrambeniOP?![]()
Eto 100 ljudi kaze frajer imao problem sa srcem, morao raditi dodatne pretrage, al ti pametan kardiolog i znas sve bez da vidis covjeka.NerminFatic je napisao/la: ↑15 feb 2022, 19:16Mogu li od tebe frtalj kupiti jer si hem medo hem mrk?MrkiMedo je napisao/la: ↑15 feb 2022, 18:12Pameti najskuplja si.NerminFatic je napisao/la: ↑15 feb 2022, 17:13
Ma ne meRe to bit. OdbrambeniOP veli drugacije, kud cemo, dje cemo sad, kako "Kod amidze Idriza" rece Senka. Hajde ba, OdbrambeniOP, reci nam ba da ovo nije istina! Moze li, ba, OdbrambeniOP?![]()
Ne mijesaj se nista ti nisam rekao! Meni nece niko muda pod bubrege prodavati kad je klub u pitanju!