FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 01 feb 2011, 18:22

Seyo_TM je napisao/la: Znas koji je glavni izgovor "e nije to tako lako" ili "nije to prioritet" :lol: vjeruj mi da ima on prijedloge i sve, ali...
Taj marketing o kojem govoris nije poceo iz kluba, nego je dosao u klub volonterski od ljudi sa strane (s*ource) i kada je trebalo nastaviti raditi tj placati se taj projekat, "jbg sve je to super ali nema se para"...pa je onda isti fazon "uzet" da se radi na TV Vogosci...imidz u kanal uletio odmah...
Kakva bolan marketing sluzba, mazanje ociju raji..."tetkin mali" uradi zeleni logo za 90god, za tapsanje po ramenu i to je marketing sluzba...grohotam se po podu...
Ne mogu vjerovati da su prekinuli taj projekat zbog para, pa kontaju li oni koliko je to zarade od ulaznica donijelo u klub? Znam, ne kontaju :oops:
vjeruj mi da ima on prijedloge i sve, ali..
Ko, Buki ima prijedloge? Pa ko ih odbija?

Evo sad se može odraditi dobra reklama i to čak bez pomoći "izvora", nego samo uz ofic. stranicu, facebook prezentaciju i neku radio stanicu, koja traži manje za reklame.. I propagirati nešto tipa "borba za odbranu titule počinje, osigurajte na vrijeme polusezonske ulaznice" (primjer samo kad su već zabrljali sa sezonskim).. Btw. konta jel moguće ikako kupiti polusezonsku, pošto vidim da na kupikartu se ne može pronaći?

@Partibrejker, znam za to i ne mogu ništa reći osim sramota, a još veća će biti ako ljudi budu primorani da ugase stranicu.. Jedino mogu predložiti da stave jednu "rubriku" ili kako se to već zove pod naslovom "pomozite naš rad" sa brojem žiro računa pa da se nešto prikupi. Jes da je malo prosjački, ali sam vidio neke stranice koje tako funkcionišu. Od kluba im pomoći izgleda nema, jedino ne znam ima li prihoda od reklama..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2011, 18:23

Jel zna neko sto su ovi preko ograde :lol:
slika
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 01 feb 2011, 18:28

Pirke_TM87 je napisao/la:Spahić postigao gol za tv špice nakon akcije u kojoj su učestvoali Savić, Bešlija i Zeba. S vrha kaznenog prostora Spahić je desnom nogom poslao loptu pod prečku nemoćnog protivničkog golmana. Joj Habice :D

a mali Vili pogdio i precku iz slobodnjaka, jos da to ustima ima da uzmemo za njega ko Liverpu za Toresa heheh
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 01 feb 2011, 18:30

spielführer_21 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la: Znas koji je glavni izgovor "e nije to tako lako" ili "nije to prioritet" :lol: vjeruj mi da ima on prijedloge i sve, ali...
Taj marketing o kojem govoris nije poceo iz kluba, nego je dosao u klub volonterski od ljudi sa strane (s*ource) i kada je trebalo nastaviti raditi tj placati se taj projekat, "jbg sve je to super ali nema se para"...pa je onda isti fazon "uzet" da se radi na TV Vogosci...imidz u kanal uletio odmah...
Kakva bolan marketing sluzba, mazanje ociju raji..."tetkin mali" uradi zeleni logo za 90god, za tapsanje po ramenu i to je marketing sluzba...grohotam se po podu...
Ne mogu vjerovati da su prekinuli taj projekat zbog para, pa kontaju li oni koliko je to zarade od ulaznica donijelo u klub? Znam, ne kontaju :oops:

Evo sad se može odraditi dobra reklama i to čak bez pomoći "izvora", nego samo uz ofic. stranicu, facebook prezentaciju i neku radio stanicu, koja traži manje za reklame.. I propagirati nešto tipa "borba za odbranu titule počinje, osigurajte na vrijeme polusezonske ulaznice" (primjer samo kad su već zabrljali sa sezonskim).. Btw. konta jel moguće ikako kupiti polusezonsku, pošto vidim da na kupikartu se ne može pronaći?

@Partibrejker, znam za to i ne mogu ništa reći osim sramota, a još veća će biti ako ljudi budu primorani da ugase stranicu.. Jedino mogu predložiti da stave jednu "rubriku" ili kako se to već zove pod naslovom "pomozite naš rad" sa brojem žiro računa pa da se nešto prikupi. Jes da je malo prosjački, ali sam vidio neke stranice koje tako funkcionišu. Od kluba im pomoći izgleda nema, jedino ne znam ima li prihoda od reklama..
Bilo je takvih prijedloga i ranije ali složićeš se da je to neozibiljno pa čak i smiješno, klub je ''vlasnik'' sajta i trebao bi da se brine za njega, ali kod nas je i to naopako...

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 01 feb 2011, 18:30

pile87 je napisao/la:Jel zna neko sto su ovi preko ograde :lol:
slika
Zvijezda Gradačac :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2011, 18:36

Naravno da nema on prijedloge, nego ih dobije...pa sta mislis ko ih odbije...
A ako je izgovor da nije do njega to sto prijedlog "ne prodje"....onda koja je njegova svrha?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 feb 2011, 18:45

Seyo_TM je napisao/la:
Naravno da nema on prijedloge, nego ih dobije...pa sta mislis ko ih odbije...
A ako je izgovor da nije do njega to sto prijedlog "ne prodje"....onda koja je njegova svrha?
Došlo je do šuma u komunikaciji :mrgreen: Kad si napisao "ima on prijeloge" pomislio sam da govoriš za Bukija da on nešto predlaže.. :roll:
To ja i govorim, da on trenutno nema svrhe i ne radi ništa, pa kažem ako neće on- evo mu par prijedloga od nas, ako i to odbije, onda mu otvoreno dati doznanja da su navijači nezadovoljni njegovim radom i da mu igračka karijera ne može biti imunitet. Ja sam jedino mislio da on nije sam u tom poslu, ali izgleda da jest, što je još veći minus za njega.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 01 feb 2011, 18:48

Evo imam ja konkretan prijedlog za "direktora marketinga" Bukija, neka pokloni dres nekome :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2011, 18:53

Prijedlozi su najmanji problem uvijek bili...a ovo nije problem od jucer...

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 01 feb 2011, 19:12

Seyo_TM je napisao/la:Prijedlozi su najmanji problem uvijek bili...a ovo nije problem od jucer...
problem je sto nas 90% ne zna ni sta je marketing...a tako i u klubu, lijepo je to sto u klubu radi i Buki i Muharemovic ali u danasnjem svijetu se ne zivi od strare slave vec od onoga sto zaradis, fali tu organizacije i sposobnih ljudi puno ali kako nam je u drzavi u zelji je i dobro
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 feb 2011, 19:24

Vjerovatno nas Buki cita ovdje - MRDNI GUZICOM! :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2011, 19:33

[youtube][/youtube]

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 01 feb 2011, 19:38

Ima li Ivica Osim ikakve opipljive veze sa Zeljeznicarom,pomaze li Amaru oko taktike za vaznije utakmice i sl?

I uopste,kakvo je zdravstveno stanje legende,da li mu zdravlje uopste dozvoljava da se bavi takvim stvarima?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 feb 2011, 19:43

Ne više. Što je vodio vodio je. Nažalost. Što se uticaja na Amara tiče, po njihovim riječima ne. Previše je Amar ozbiljan i u godinama da bi mu ovaj govorio šta i kako (njihove riječi).

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 01 feb 2011, 19:58

Spahić haubica će biti naše najveće januarsko pojačanje. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Urban

Post Postao/la Urban » 01 feb 2011, 20:00

Definitivno manje zemlje na svijetu a toliko budalaa , da ih Boze mozemo izvozit bili bi Kuvajt po bogastvu !

Odlicno sto se bajro vratio poslije loma noge, ogromno samopouzdanje i psihicki je extra kako za njega samog tako i za nas navijace i nas voljeni klub

bajro 8-) nadimak: VBR -36 :D
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 01 feb 2011, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 feb 2011, 20:09

Buki plahe pare obrce :lol: :lol: :lol: Bog i batina u nasem klubu je Amar on je i uprava i sve a ovi samo mjesta popunjavaju
svoj ti pos'o !

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 01 feb 2011, 20:16

ne moramo se brinuti vratit ce se lazo i napadaci su tu :mrgreen: ,ne razumijem to da je pusten da ide da potpise ugovor a ne da igra prijateljske utakmice i ima kao probni period od 5-6 dana

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 01 feb 2011, 20:20

Opet Bajro Haubica i Višća unstoppable!
Osim - drugo ime za Želju !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 feb 2011, 20:37

Sta je sa onim Svedjaninom ili sta je vec :mrgreen: , jel zadovoljio ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, Orvel i 16 gostiju.