Ne mogu vjerovati da su prekinuli taj projekat zbog para, pa kontaju li oni koliko je to zarade od ulaznica donijelo u klub? Znam, ne kontajuSeyo_TM je napisao/la: Znas koji je glavni izgovor "e nije to tako lako" ili "nije to prioritet"vjeruj mi da ima on prijedloge i sve, ali...
Taj marketing o kojem govoris nije poceo iz kluba, nego je dosao u klub volonterski od ljudi sa strane (s*ource) i kada je trebalo nastaviti raditi tj placati se taj projekat, "jbg sve je to super ali nema se para"...pa je onda isti fazon "uzet" da se radi na TV Vogosci...imidz u kanal uletio odmah...
Kakva bolan marketing sluzba, mazanje ociju raji..."tetkin mali" uradi zeleni logo za 90god, za tapsanje po ramenu i to je marketing sluzba...grohotam se po podu...

Ko, Buki ima prijedloge? Pa ko ih odbija?vjeruj mi da ima on prijedloge i sve, ali..
Evo sad se može odraditi dobra reklama i to čak bez pomoći "izvora", nego samo uz ofic. stranicu, facebook prezentaciju i neku radio stanicu, koja traži manje za reklame.. I propagirati nešto tipa "borba za odbranu titule počinje, osigurajte na vrijeme polusezonske ulaznice" (primjer samo kad su već zabrljali sa sezonskim).. Btw. konta jel moguće ikako kupiti polusezonsku, pošto vidim da na kupikartu se ne može pronaći?
@Partibrejker, znam za to i ne mogu ništa reći osim sramota, a još veća će biti ako ljudi budu primorani da ugase stranicu.. Jedino mogu predložiti da stave jednu "rubriku" ili kako se to već zove pod naslovom "pomozite naš rad" sa brojem žiro računa pa da se nešto prikupi. Jes da je malo prosjački, ali sam vidio neke stranice koje tako funkcionišu. Od kluba im pomoći izgleda nema, jedino ne znam ima li prihoda od reklama..