Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: Serie A
Objektivni Milanista se ne bi složio :
Diaz, Messias, Calabria, Ballo-Toure, Krunić, Rebić, Castillejo, Theo, Maignan, Lazetić, Leao, Kalulu,Kjaer, novi Pirlo, Maldini, Bennacer, Romagnoli, Dybala, Chielini, Koulibally i Džeko

Hebiga samo prošlo ljeto je 5 wc igrača napustilo Seriju A, taman kad je čovjek pomislio da se liga vraća, a ono šipak, ode Ronaldo, Donarruma i trojica naših..
TheTruth34 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:32Objektivni Milanista se ne bi složio :
Diaz, Messias, Calabria, Ballo-Toure, Krunić, Rebić, Castillejo, Theo, Maignan, Lazetić, Leao, Kalulu,Kjaer, novi Pirlo, Maldini, Bennacer, Romagnoli, Dybala, Chielini, Koulibally i Džeko![]()
![]()
![]()
Hebiga samo prošlo ljeto je 5 wc igrača napustilo Seriju A, taman kad je čovjek pomislio da se liga vraća, a ono šipak, ode Ronaldo, Donarruma i trojica naših..
puk'o k'o kokica 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Dobar ovaj Pjontek, druga utakmica, drugi promasen penal, ne odustaj sinak, 33% sa linije slobodnih bacanja, opet bolji prosek nego mnogi u sutu za 3 poena.
Fiorentina - poslednjih 5 penala, 4 promasaja
Fiorentina - poslednjih 5 penala, 4 promasaja

- OldFashioned
- Kontakt:
Mogo bi sad ići od do koga nema.. Recimo jednog Baresia..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
A možda je autor pravio ovo po svojim preferencijama, čemu rasprava.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Glava zaboli samo kad pomislis ko je sve krocio u seriju a u toj deceniji...i jos desetjne drugih koji bi danas bili pele licno za ove
Kakve sve gluposti nećeš pročitati na interovom podforumu vezano za Džeku. Čuj Milito, L. Toni i Di Natale za par klasa losiji napadači. 

Da su losiji jesu, koliko ne znam.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- TheTruth34
- Kontakt:
Sta te čudi naša objektivnost mi smo svjesni realnosti. Normalno da su Milito, Toni, Di Natale kvalitetniji od Edina, druga je stvar isti mentalni sklop milanista i fanboysa Edina, gdje jednima Diaz wc igrač, Bennacer bolji od Hakana itd, a drugima Edin svetinja koji je hibrid CR7 i Messija.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozda je imao , ali to ne znaci da su ova trojica losiji od njega. Evo recimo Diego Milito je za jednu sezonu osvojio trofeja koliko Dzeko za skoro cijelu karijeru. Di Natale je bio brutalan napadač koji je 5-6 sezona isporucivao po 20+ golova i bio je drugi u izboru za Zlatnu Kopačku samo je Messi dao vise golova te sezone od njega. Luca Toni je late bloomer , nesto tipa Vardy ali je isto bio strasan napadač.
Ne umanjujem Džekine kvalitete ali Di Natale je po meni bio bara bara s njim da ne kazem cak i bolji napadač i istinska ikona Seria A.
Ako ne trolaju pokazuju ozbiljno fudbalsko neznanje time sto navedene stavljaju ispred Edina.
Isto kao sto ima napadaca sa kojima se Dzeko ne moze porediti, tako i navedeni ne mogu u istu recenicu sa Dzekom.
Ovaj @TheTruth34 je neki tezak slucaj. Pise stvari koje niko nije rekao i onda to koristi u daljoj raspravi. U najmanju ruku cudno.
Smiješno je bilo koga od njih staviti ispred Edina i pričati o nekakvoj jasnoj razlici uz to.
Za Lucu Tonia niko nije znao do 27 godine.
Milito je bio dobar igrac, ali isto tako igrao u Zaragozi do 27/28. Pa Genoa pa Inter.
Di Natale je bio majstor, ali isto tako u poznim godinama poceo boostati statse u Udinama, potpuno neuporediva pozicija njega i Edina. Cijeli zivot u komfornoj zoni Udina.
Edin se okušao i potvrdio u 3 lige.
Na reprezentativnom nivou daleko ispred svih statisticki s tim da naravno Toni ima titulu SP.
Za Lucu Tonia niko nije znao do 27 godine.
Milito je bio dobar igrac, ali isto tako igrao u Zaragozi do 27/28. Pa Genoa pa Inter.
Di Natale je bio majstor, ali isto tako u poznim godinama poceo boostati statse u Udinama, potpuno neuporediva pozicija njega i Edina. Cijeli zivot u komfornoj zoni Udina.
Edin se okušao i potvrdio u 3 lige.
Na reprezentativnom nivou daleko ispred svih statisticki s tim da naravno Toni ima titulu SP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj Millito koji je imao 3-4 ozbiljne sezone da bude ispred Edina Džeke, koji traje već od 2009e pa do dana današnjeg. U tom periodu je dao više golova nego Diego u cijeloj karijeri.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
El Principe još boli, neka neka, bolit će još dugo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.