Misliš da nismo jači nego na jesen?maldini3 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:48
Bio sam ja i gledao oba poluvremena i vjeruj mi da ulazim u sezonu bez ikakvog ocekivanja. Hajdar i Gasal gluho bilo
Cerimagic je ok igrac i bice vjerovatno najopasniji nas igrac kroz utakmice. Sehic kad je usao odigrao desno krilo i bio ok u odnosu na proslu tekmu kad je igrao lijevog beka gdje je bio ocajan. Ako nam ne bude Fatai u ekipi bas ce biti j3beno jer ovaj decko sto je igrao spica ove zadnje 2 tekme tanak
Opusteno kroz drugi dio sezone bez nervoze i ocekivanja mogu me samo pozitivno iznenaditi
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Ma ne znam sta da ti kazem jesmo ili nismo. Cerimagic izgleda bolje od svih krila koja su bila u prvom djelu sezone. Celo je bolji napadac od ovog sigurno. Stila bi bio veliki plus al evo izgleda nije spreman. Za mene najpozitivije je sto smo se rijesili Tome mada svi znamo da Edis nije top rijesenje. Najveci minus nam je spora ekipa generalno a zadnja linija pogotovo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
A sta mislis ti od koga pare uzima Real ili Man Utd.. od Pereza ili od Blazera, uvijek to navijači plaćaju samo što je to biznis vani a ovdje je to amaterizam... ne pričam samo o klubu nego o kompletnom sportu u BiH.Valter je napisao/la: ↑14 feb 2022, 19:12Rad moderacije na ovom forumu vrlo je znakovit.Bradao1 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:59Vjerovatno nije daleko od istine ovo sto macak pise, uprava je navikla da trosi, a kad zagusti daj trazi opet od navijaca. Ne dao Bog da uprava samostalno gdje namakne para,NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2022, 16:40
Klub je objavio da ce se transparentno potrositi novac od clanskih a to je pribavljanje licence i ja im vjerujem da ce takvi biti. Zasto ti siris neistine kako su potrosene?
Nema šanse da su toliko naivni.

Smjesno porediti real, ali eto kad si vec povukao tu pricu. U madridu nesposobne uprave lete preko noci, a perez je maher samo takav, navuce taj. Navijaci placaju mali dio, uzmi da je prosjecna godisnja karta za real oko 600 eura, nek proda 50000, to je 30 mil, taman da isplati kroosa i modrica i nacha. Vidis koji su to smjesni iznosi.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑14 feb 2022, 21:56A sta mislis ti od koga pare uzima Real ili Man Utd.. od Pereza ili od Blazera, uvijek to navijači plaćaju samo što je to biznis vani a ovdje je to amaterizam... ne pričam samo o klubu nego o kompletnom sportu u BiH.
Posto mi obicna raja neznamo kakva se ludnica sprema a nije za foruma kontam kako bi mogli saznat za tu ludnicu pa da i ja napokon Poludim.
-
- Kontakt:
Poluditi cemo kad nespremni stilic i matori bekric budu u prvih 11 u mostaru.....
-
- Kontakt:
Jos 22 da se uclane i dolazimo do brojke od 11 hiljada aktivnih clanova..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
prvi gol ćerimagić kontra ugao prelijepo za vidjeti i još jedan pokazatelj da će biti super pojačanje..
reakcija resića nakon prvog gola obećava da će uvijek davati 100% od sebe..
treći gol od dodavanja mekića do reakcije resića sve bez komentara..
raduje me i činjenica da mekić ima 3/3 iz penala..
sve u svemu fkt mislim da će ovo solidno izgledati kad počne drugi dio

reakcija resića nakon prvog gola obećava da će uvijek davati 100% od sebe..
treći gol od dodavanja mekića do reakcije resića sve bez komentara..

raduje me i činjenica da mekić ima 3/3 iz penala..
sve u svemu fkt mislim da će ovo solidno izgledati kad počne drugi dio

Mi smo Željini, Željo je naš !
Gledam izvještaj, ovaj Resic fin igrač Bgm
-
- Kontakt:
Jel mi se cini ili imamo krila koja zabijaju golove
Al akademac proslavi gol
Eto crni je dobar ipak
Fatai

-
- Kontakt:
Teško je bilo šta prognozirati iz više razloga. Pola ekipe promijenjeno, nismo imali jake provjere, odmah upadamo u mašinu sa teškim utakmicama itd itd.
Ja se samo nadam da imaju kuveta da zuje 90.minuta i da će zadnji atom snage za sebe i za klub. Ne da se biju već trkom i borbom, i ja bih bio prezadovoljan. Ionako su naše borbe van terena puno važnije.
Ja se samo nadam da imaju kuveta da zuje 90.minuta i da će zadnji atom snage za sebe i za klub. Ne da se biju već trkom i borbom, i ja bih bio prezadovoljan. Ionako su naše borbe van terena puno važnije.
Željezničar za život cijeli!