Sporazumno znaci dogovorili se i potpisali da klub igracu/ treneru mora isplatiti ugovor do odredjenog datuma. Jel neko stvarno misli da neki igraci oprastaju dugove klubovima??? Ne budite djeca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:45Sta pisu ovi?Jel znaju oni sta znaci sporazumni raskid ugovora?Kao prva opcija spominje se bivši šef struke FK Sarajevo Goran Sablić koji se nakon prvog dijela protekle polusezone razišao sa klubom sa Koševa, uz sjajno obeštećenje koje je naplatio sa svojim pomoćnicima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.
Susret će kako je za SportSport.ba potvrđeno iz FK Goražde biti odigran u subotu na Butmiru sa početkom u 15:30 sati, no satnica nije još definisana.

Susret će kako je za SportSport.ba potvrđeno iz FK Goražde biti odigran u subotu na Butmiru sa početkom u 15:30 sati, no satnica nije još definisana.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:48Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.
![]()
![]()
![]()

👑 TOM BRADY 👑
- MaroonBjelave
- Kontakt:
@Foste eto pa ti skontaj kad budeš pitao za satnicuumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:48Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.
![]()
![]()
![]()

- f0rest1946
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:48Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.
![]()
![]()
![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Utakmica se igra 6.6. u martu, kod Aldina Treceumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:48Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.
![]()
![]()
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Treba napomenuti raju da ne ide u Butmir nego u Vlasinje...6.6. MART kod Aldina Trecenapoleon72 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 15:25Utakmica se igra 6.6. u martu, kod Aldina Treceumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:48Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.
![]()
![]()
![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Idem u Dubaj svi me tamo zovu
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 14 feb 2022, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kako su jadni ljudi koji vode ovu državu, ne mogu izdvojiti 38 mil € za jedan moderan stadion u državi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:46Kako bi volio kad bi se pokrenulo pitanje novog stadiona.. Ako ništa da se proba, Ismir zna dosta ljudi koji bi nam mogli pomoći u tom projektu..ŠTA_JE je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:38Evo kako se to radi. Da ne mislimo da Klub čitaj Mirvić sam gradi stadion.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... u-15154654
Kad bi bilo volje dogovoriti se sa Gradom da se ide u finansiranje 50/50%.
Ali teško sa ovim lopovima, para se ima sigurno.
Evo ja sam siguran da bi mi navijači skupili 2-3 mil KM u fond kroz godini dana kad bi imali jasan plan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:48Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Da se ima plan i strategija pola bi ti mogla UEFA ili FIFA financirati.
I njima je u cilju, da država BiH dobije jedan normalan stadion. U naše političare se nemamo sta nadati.
Znaci Mirvic i njegova poznanstva, da bi neko ucestvovao u gradnji kao sponzor pa nek se i po njemu zove stadion ako da vise od pola love, ostalo Uefa/Fifa i nesto malo mi.
I njima je u cilju, da država BiH dobije jedan normalan stadion. U naše političare se nemamo sta nadati.
Znaci Mirvic i njegova poznanstva, da bi neko ucestvovao u gradnji kao sponzor pa nek se i po njemu zove stadion ako da vise od pola love, ostalo Uefa/Fifa i nesto malo mi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I taj novac se raspodjeli fino kroz vise godina. Evo npr nek investitori kupe zemljište u butmiru, i nek se izganjaju građevinske dozvole. Za početak nek teren urade i 1 tribinu, ništa više. Urade zapadnu tribinu, npr za 6 mjeseci poslije toga, krene izgradnja istočne tribine. Mi kao navijači bi sigurno toliko skupili, računam da bi i Tan pogurao, Ismir dio iz svoga džepa, namakao bi još novca kroz sponzore, itd. Evo npr ne može mi niko reći da Ismir ne bi izganjao sponzora koji bi na npr 10 godina dobio prava na ime stadiona. Lupam sad, Spotify Arena.emir18 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 15:46Kako su jadni ljudi koji vode ovu državu, ne mogu izdvojiti 38 mil € za jedan moderan stadion u državi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:46Kako bi volio kad bi se pokrenulo pitanje novog stadiona.. Ako ništa da se proba, Ismir zna dosta ljudi koji bi nam mogli pomoći u tom projektu..ŠTA_JE je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:38Evo kako se to radi. Da ne mislimo da Klub čitaj Mirvić sam gradi stadion.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... u-15154654
Kad bi bilo volje dogovoriti se sa Gradom da se ide u finansiranje 50/50%.
Ali teško sa ovim lopovima, para se ima sigurno.
Evo ja sam siguran da bi mi navijači skupili 2-3 mil KM u fond kroz godini dana kad bi imali jasan plan.
Ja sam mislio da je do mene kad sam čitao taj tekst za generalku, rek'o nisam ja nešto dobro pročitao

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Koji je interes ijednog političara da se bavi stadionom?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A što je najsmješnije politika ili određen krug bi višestruko imao koristi od toga. Većina stadiona je i građena uz ogromnu pomoć vlasti ili jednostavno investitor/vlasnik to preuzme na sebe. Sa dobrim planom ti potencijalno možeš zaraditi ogromne novce ali to onda ne smije biti daleko od grada.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 15:50Da se ima plan i strategija pola bi ti mogla UEFA ili FIFA financirati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tako jeMortemHz je napisao/la: ↑14 feb 2022, 15:55A što je najsmješnije politika ili određen krug bi višestruko imao koristi od toga. Većina stadiona je i građena uz ogromnu pomoć vlasti ili jednostavno investitor/vlasnik to preuzme na sebe. Sa dobrim planom ti potencijalno možeš zaraditi ogromne novce ali to onda ne smije biti daleko od grada.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 15:50Da se ima plan i strategija pola bi ti mogla UEFA ili FIFA financirati.

Ko god linkedin ima, nek napise Ismiru za stadion.
Pa kad mu Ismir odgovori - ako uđemo u grupnu fazu europske lige, obećavam stadion

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Za pocetak treba Klub kupiti zemljiste. Kako? Pa ako nemamo cash neka dignu kredit i neka kupe onu zemlju na petlji u Butilama jer je ono idealna lokacija. Blizu je Centra grada, aerodroma, autoputa, ima prostora dovoljno za stadion i kakav trzni centar od kojeg se moze stadion odrzavat a i Klub da ima ima ptofit.
1.BiH sada ima pristup EU fondovima - to je jedan izvor veliki za dobijanje sredstava za stadion.
2. Nogometni Savez BiH takodje bi sigurno izdvojio sredstva.
3. Zainteresovane firme mogu uci s kapitalom
4. Klub moze dignut neki dugorocni kredit
5. Evo i mi navijaci ako ne mozemo skupit milion eura Bog me ubio.
1.BiH sada ima pristup EU fondovima - to je jedan izvor veliki za dobijanje sredstava za stadion.
2. Nogometni Savez BiH takodje bi sigurno izdvojio sredstva.
3. Zainteresovane firme mogu uci s kapitalom
4. Klub moze dignut neki dugorocni kredit
5. Evo i mi navijaci ako ne mozemo skupit milion eura Bog me ubio.
Svi sve znaju, a pojma nemaju 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆