Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BuffonGigi » 13 feb 2022, 23:41

Nemojte ljudi na Italiu, nije on kriv sto je ovakav.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 feb 2022, 23:43

RAGIBIZSTRMINA je napisao/la:
13 feb 2022, 23:40
@Italia buraz ti si meni postao tako drag 😁
Ja još ne znam gdje ti iskopaš argumente i kako možeš braniti ovog ziheraša na klupi 🙂
Ma previse smo negativno nastrojeni prema svemu, nigdje pozitive. :mrgreen: Pogotovo ova ekipa sto ganja top 4, nigdje da komentara napisu jele i buffon kako su zadovoljni rezultatom i da je njihov cilj opravdan. Moramo biti malo vise pozitivni :thumbup: :salut: :njanjanja:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 13 feb 2022, 23:45

Italia je napisao/la:
JuventinoVero je napisao/la:
13 feb 2022, 23:35
Italia je napisao/la:
13 feb 2022, 23:30

Hajd sto je Allegri idiot kad u ekipi drzi MDS-a, ali zamisli kakvi su idioti ovi iz Milana kada im umrli Mirante jos uvijek igra u timu. Hej, covjek ima 38 godina i igra u klubu, umjesto da dovedu Ter Stegena ili recimo De Geu. Zamisli ti kakvi su to glupani pa drze takvog covjeka, a jos za takav posao primaju milionske plate.

Trebamo mi skupiti ekipu i poslati kolektive emailove na Serie A, ja mislim da bi vecina nas mogla biti treneri u nekim klubovima.
Ne brukaj se boga ti.
Kao prvo mirante je treći golman u milanu i nema minute odigrane, a de sciglio je po svim allegrijevim parametrima igrač iz prvih 11.

A kao drugo, sarkazam ti je kao u osnovca.
Allegrijevi parametri su povrijedjeni Sandro 1-2 mjeseca, Danilo 2-3 mjeseca i Pelegrini koji ne zna ni gdje igra ? A po igrama je svakako bolji od Sandra. Post nije sadrzavao sarkazam, vec ociglednu sprdnju.
Taj isti allegri ga je i doveo i uvrstio u ekipu i na sve to ušao u sezonu sa njim kao da ozbiljno računa na njega.

Igrač koji je več odavno mrtav i koji da nema neku ludu sreću u karijeri borio bi se u speciji za prvi tim a ne bi bio u prvih 11 juventusa.
#ALLEGRIOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 feb 2022, 23:50

Brate lik je bukvalno 5. bek ekipe po svim parametrima (finansijskim, minutama - do povreda, ocekivanjem). Od njega se nista ne moze i ne smije ocekivati jer je nebitan faktor. Veci broj utakmica ove sezone je odigrao jer Sandro i Danilo nisu vezali 2 vikenda da su obojica zdravi. U tom malom broju utakmica defanzivno je odradio korektno, a ofanzivno je direktno utjecao da se donesu bodovi. Ne mogu se sad sjetiti dal su bile 2 asistencije ili gol. To se od 5. beka ne moze ocekivati. O cemu pricamo ? Pa bolje igra od Sandra.

Padoin, Peluso, Djakerini, Sturaro. Igraci koje su pusti da trce kada trebaju drugi odmarati ili kad nema ko igrati. Ocekivanja ravna nuli. Nit se spominju u sampionskim titulama, niti ce dobiti zvijezde ispred stadiona. Dosli, odradili posao i otisli. Ne mozes u ekipi imat 22 CR7 siu

Iako mrzim statistiku koja nista ne mora govoriti, evo malo statistike:
Pellegrini - 7 utakmica 0/0
Sandro - 27 utakmica 1/0 (zabio 1 od 3 gola protiv Malmea)
Danilo - 17 utakmica 1/1 (sad protiv Atalante gol i asistencija u porazu od Verone)
MDS - 17 utakmica 1/2 (pobjednicki gol protiv Rome, asistencija protiv Udina za 2:0, asistencija protiv Zenita za 1:0)
Cuadrada da ne racunamo jer igra obije pozicije

MDS > ostali. :rol:
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 14 feb 2022, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 13 feb 2022, 23:56

Igrač kao što je de sciglio nema šta tražiti u juventusu, posebno ne u ovakvoj utakmici.
#ALLEGRIOUT

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 14 feb 2022, 00:01

Italia je napisao/la:
13 feb 2022, 23:43
Ja još ne znam gdje ti iskopaš argumente i kako možeš braniti ovog ziheraša na klupi 🙂
Ma previse smo negativno nastrojeni prema svemu, nigdje pozitive. :mrgreen: Pogotovo ova ekipa sto ganja top 4, nigdje da komentara napisu jele i buffon kako su zadovoljni rezultatom i da je njihov cilj opravdan. Moramo biti malo vise pozitivni :thumbup: :salut: :njanjanja:

Ne mogu ja gajit pozitivu na DeScigliu,Rabiotu,Sandru...
Rabiot prije Zakarie...
Siljo prije Pelea...

Evo kojim stavovima ces ti odbranit Alegrija koji naprimjer jednu utakmicu 60 minuta igra sami bunker i sramoti klub iako pola sata kojih napada vidi da je bolji i da to ljepse izgleda... :)
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 feb 2022, 00:04

Pa kad mijesamo pojmove. Ne mozes porediti pare za koje su dovedeni Rabiot i Sandro sa MDS-om. Ne mozes porediti plate koje oni primaju sa MDS-om. Ne mozes porediti njihovu efikasnost kada MDS igra duplo manje utakmica i minuta. MDS na terenu sluzi kao nuzno zlo, a Sandro je neko kome ide svaka lopta i on je izgubi. Mislim, ja stvarno ne mogu da shvatim da ljudima ovo nije jasno :D

Kakav ba **** Pelegrini, cime se vi drogirate ? Da ga zaguglas i pronadjes mu ime moras pisati Pelegrini Juventus football player, pobogu dragi nebitan faktor. Frajer ima 23 godine haman i nema ni 50 nastupa u citavoj karijeri. Pelegrini majko mila. Vise nastupa ima za omladinske italijanske sekcije u13, u16, u18 nego u profi klubovima, a 23 godine insanu. :facepalm:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 feb 2022, 00:14

14 feb 2022, 00:01
Pazi ovo :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Skill and goals, a covjek nema gola u karijeri, barem ovo sto mjere rezultati. Hahahha. Al ofirno staviti samo skills u youtube, dodaj malo i goals da bude malo jaci reach. :urnebes:

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 14 feb 2022, 00:16

14 feb 2022, 00:01
Italia je napisao/la:

Ne mogu ja gajit pozitivu na DeScigliu,Rabiotu,Sandru...
Rabiot prije Zakarie...
Siljo prije Pelea...

Evo kojim stavovima ces ti odbranit Alegrija koji naprimjer jednu utakmicu 60 minuta igra sami bunker i sramoti klub iako pola sata kojih napada vidi da je bolji i da to ljepse izgleda... :)
I opet neodgovori ili bjezi od odgovora ili ga nema na glavni dio posta? :mrgreen:
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 feb 2022, 00:18

Halali brate, Pelegrini me previse zaintrigiro, evo gledam po yt ove njegove skillove :D haha

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 14 feb 2022, 01:42

A #Juventus scout was at Genova today to monitore the fullback Andrea #Cambiaso during the game Genoa-Salernitana. #Bianconeri are interested in #Genoa’s player (his contract currently expires in 2023) for the next season. #transfers
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2022, 08:38

Teška utakmica. Osim ako nije u pitanju povreda Zekerijaha ne vidim razlog zašto je Amer igrao cijelu tekmu i onako loše. Rabiot tanak isto. Mds nako.

Morata i Vlahović se baš borili, Dybala hoće 8 miloiona... dajte mu 20 jbt lik ispuhao u 25 minuti tekme.

Dobvro je da smo izvukli bod. Ovakvi ako prođemo Villareala uff. Dalje nećemo moći.

Demiral je tukao Vlahovića momački. Šteta pa ga izgubismo.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 14 feb 2022, 08:46

Jel merih prodan ili je posudba?

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 feb 2022, 08:51

lol89 je napisao/la:
14 feb 2022, 08:46
Jel merih prodan ili je posudba?
Posudba s pravom otkupa za oko 25M koju će svakako iskoristiti, bili bi ludi da to ne urade. Pare imaju od Nijemca u Interu, Romera..
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 feb 2022, 08:59, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 14 feb 2022, 08:58

Demiral je ocigledno trazio da ima minutazu, a to mu juventus u datom momentu (hijerarhija de ligt, bonuci, chielini pa onda cetvrti stoper) nije mogao ponuditi i moralo ga se prodati.
Leo i giorgo dolaze kao prvaci ep, de ligt je de ligt i nije mu se moglo garantovati vise od recimo 10ak startova, s klupe stoperi ionako ulaze samo u slucaju povrede.

I eto, za njega 25, de ligt na ljeto jedno 65, i sljedece godine hijerarhija leo, giorgo, rugani, fatti :D

Salim se ovo zadnje.

Evo i jutro poslije ne moze se cojk oteti dojmu da smo veneziu i atalantu morali dobiti i biti sada u korak gore.
Al et, kad takve pobjede ne pises, onda nisi prvak i to je to.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 feb 2022, 09:27

MDS je najmanji problem ne sinoć nego cijelu sezonu, kada je igrao sasvim ok je odigrao za jednog rezervistu kao i Rugani, oni nisu ni trebali ići ni prošle sezone (sasvim ok opcije sa klupe za 3-4 izbor), ali su otišli, jer ovi nisu mogli nikog drugog riješiti, pa haj neka idu ovi da nisu na spisku igrača. Momci nemaju velike plate, udju odrade posao kada treba i to je to, oni su igrači rotacije, trener snosi odgovornost ako ih gurne u ovim derbiju i oni podbace, ali kako igra Sandro MDS je sinoć bio odličan.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 14 feb 2022, 10:00

Ma kad se smiri glava nismo mi loše igrali realno,ravnopravna utakmica,štoviše mnogo bolje u malom prostoru nego prije i kreirali smo šanse ali jednostavno je falio tj zadnji pas,trenutak inspiracije i onda ti još i onaj zavali golčinu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 14 feb 2022, 10:02

Italia je napisao/la:
Sine dragi kad je Stakor zadovoljan bodom ko sam ja onda da nisam ...vidio si mu osmjeha od uha do uha kao da je lp uzeo ...stakor i uprava su napravili da je Juventus zadovoljan bodom u Bergamu i 4 mjestom ...neki drugi Juventus bi pognute glave napustio teren ...ako stakor puca na 4 mjesto ja ne vidim kako ti onda vidis titule i borbe ....dobro sam ja reko bajke su na drugom podforumu ...kad stakor bude im **** mater jer su mrljavi bod spasili u 9o min tad cu vjerovati u bajke i titule

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 14 feb 2022, 10:23

To je to, poceli su nas (i vec dobar broj ljudi uspjeli) ubjedjivati kako je sasvim cool da juventus sa ovoliko ulupanih para se grcevito bori za cetvrto mjesto u jbnoj italiji.
A u ls kad prodjemo grupu ide festa, a u play off idemo bez pritiska.
Naravno, u medjuvremenu sir max na svojim profilima mece ss tabele gdje sml 18.i a na press. U februaru cestita interu titulu.
Alibija je pregrst, niko nije kriv, plate su bogovske, operacija je uspjela a pacijent podlegao.

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 15 feb 2022, 12:57

Vjerovatno će i Dybala i DeLigt produžit.
Još jedni odlični poslovi uprave,ideno dalje gradit,iduće sezone vraćat titulu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.