Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Nemojte ljudi na Italiu, nije on kriv sto je ovakav.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma previse smo negativno nastrojeni prema svemu, nigdje pozitive.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:40@Italia buraz ti si meni postao tako drag
Ja još ne znam gdje ti iskopaš argumente i kako možeš braniti ovog ziheraša na klupi![]()

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Taj isti allegri ga je i doveo i uvrstio u ekipu i na sve to ušao u sezonu sa njim kao da ozbiljno računa na njega.Italia je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:40Allegrijevi parametri su povrijedjeni Sandro 1-2 mjeseca, Danilo 2-3 mjeseca i Pelegrini koji ne zna ni gdje igra ? A po igrama je svakako bolji od Sandra. Post nije sadrzavao sarkazam, vec ociglednu sprdnju.JuventinoVero je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:35Ne brukaj se boga ti.Italia je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:30
Hajd sto je Allegri idiot kad u ekipi drzi MDS-a, ali zamisli kakvi su idioti ovi iz Milana kada im umrli Mirante jos uvijek igra u timu. Hej, covjek ima 38 godina i igra u klubu, umjesto da dovedu Ter Stegena ili recimo De Geu. Zamisli ti kakvi su to glupani pa drze takvog covjeka, a jos za takav posao primaju milionske plate.
Trebamo mi skupiti ekipu i poslati kolektive emailove na Serie A, ja mislim da bi vecina nas mogla biti treneri u nekim klubovima.
Kao prvo mirante je treći golman u milanu i nema minute odigrane, a de sciglio je po svim allegrijevim parametrima igrač iz prvih 11.
A kao drugo, sarkazam ti je kao u osnovca.
Igrač koji je več odavno mrtav i koji da nema neku ludu sreću u karijeri borio bi se u speciji za prvi tim a ne bi bio u prvih 11 juventusa.
#ALLEGRIOUT
Brate lik je bukvalno 5. bek ekipe po svim parametrima (finansijskim, minutama - do povreda, ocekivanjem). Od njega se nista ne moze i ne smije ocekivati jer je nebitan faktor. Veci broj utakmica ove sezone je odigrao jer Sandro i Danilo nisu vezali 2 vikenda da su obojica zdravi. U tom malom broju utakmica defanzivno je odradio korektno, a ofanzivno je direktno utjecao da se donesu bodovi. Ne mogu se sad sjetiti dal su bile 2 asistencije ili gol. To se od 5. beka ne moze ocekivati. O cemu pricamo ? Pa bolje igra od Sandra.
Padoin, Peluso, Djakerini, Sturaro. Igraci koje su pusti da trce kada trebaju drugi odmarati ili kad nema ko igrati. Ocekivanja ravna nuli. Nit se spominju u sampionskim titulama, niti ce dobiti zvijezde ispred stadiona. Dosli, odradili posao i otisli. Ne mozes u ekipi imat 22 CR7 siu
Iako mrzim statistiku koja nista ne mora govoriti, evo malo statistike:
Pellegrini - 7 utakmica 0/0
Sandro - 27 utakmica 1/0 (zabio 1 od 3 gola protiv Malmea)
Danilo - 17 utakmica 1/1 (sad protiv Atalante gol i asistencija u porazu od Verone)
MDS - 17 utakmica 1/2 (pobjednicki gol protiv Rome, asistencija protiv Udina za 2:0, asistencija protiv Zenita za 1:0)
Cuadrada da ne racunamo jer igra obije pozicije
MDS > ostali.
Padoin, Peluso, Djakerini, Sturaro. Igraci koje su pusti da trce kada trebaju drugi odmarati ili kad nema ko igrati. Ocekivanja ravna nuli. Nit se spominju u sampionskim titulama, niti ce dobiti zvijezde ispred stadiona. Dosli, odradili posao i otisli. Ne mozes u ekipi imat 22 CR7 siu
Iako mrzim statistiku koja nista ne mora govoriti, evo malo statistike:
Pellegrini - 7 utakmica 0/0
Sandro - 27 utakmica 1/0 (zabio 1 od 3 gola protiv Malmea)
Danilo - 17 utakmica 1/1 (sad protiv Atalante gol i asistencija u porazu od Verone)
MDS - 17 utakmica 1/2 (pobjednicki gol protiv Rome, asistencija protiv Udina za 2:0, asistencija protiv Zenita za 1:0)
Cuadrada da ne racunamo jer igra obije pozicije
MDS > ostali.

Zadnja izmjena: Italia, dana/u 14 feb 2022, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Igrač kao što je de sciglio nema šta tražiti u juventusu, posebno ne u ovakvoj utakmici.
#ALLEGRIOUT
-
- Kontakt:
Italia je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:43Ma previse smo negativno nastrojeni prema svemu, nigdje pozitive.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:40@Italia buraz ti si meni postao tako drag
Ja još ne znam gdje ti iskopaš argumente i kako možeš braniti ovog ziheraša na klupi![]()
Pogotovo ova ekipa sto ganja top 4, nigdje da komentara napisu jele i buffon kako su zadovoljni rezultatom i da je njihov cilj opravdan. Moramo biti malo vise pozitivni
![]()
![]()
![]()
Ne mogu ja gajit pozitivu na DeScigliu,Rabiotu,Sandru...
Rabiot prije Zakarie...
Siljo prije Pelea...
Evo kojim stavovima ces ti odbranit Alegrija koji naprimjer jednu utakmicu 60 minuta igra sami bunker i sramoti klub iako pola sata kojih napada vidi da je bolji i da to ljepse izgleda...

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Pa kad mijesamo pojmove. Ne mozes porediti pare za koje su dovedeni Rabiot i Sandro sa MDS-om. Ne mozes porediti plate koje oni primaju sa MDS-om. Ne mozes porediti njihovu efikasnost kada MDS igra duplo manje utakmica i minuta. MDS na terenu sluzi kao nuzno zlo, a Sandro je neko kome ide svaka lopta i on je izgubi. Mislim, ja stvarno ne mogu da shvatim da ljudima ovo nije jasno 
Kakav ba **** Pelegrini, cime se vi drogirate ? Da ga zaguglas i pronadjes mu ime moras pisati Pelegrini Juventus football player, pobogu dragi nebitan faktor. Frajer ima 23 godine haman i nema ni 50 nastupa u citavoj karijeri. Pelegrini majko mila. Vise nastupa ima za omladinske italijanske sekcije u13, u16, u18 nego u profi klubovima, a 23 godine insanu.

Kakav ba **** Pelegrini, cime se vi drogirate ? Da ga zaguglas i pronadjes mu ime moras pisati Pelegrini Juventus football player, pobogu dragi nebitan faktor. Frajer ima 23 godine haman i nema ni 50 nastupa u citavoj karijeri. Pelegrini majko mila. Vise nastupa ima za omladinske italijanske sekcije u13, u16, u18 nego u profi klubovima, a 23 godine insanu.

Pazi ovo

Skill and goals, a covjek nema gola u karijeri, barem ovo sto mjere rezultati. Hahahha. Al ofirno staviti samo skills u youtube, dodaj malo i goals da bude malo jaci reach.

-
- Kontakt:
I opet neodgovori ili bjezi od odgovora ili ga nema na glavni dio posta?RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑14 feb 2022, 00:01Italia je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:43Ma previse smo negativno nastrojeni prema svemu, nigdje pozitive.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:40@Italia buraz ti si meni postao tako drag
Pogotovo ova ekipa sto ganja top 4, nigdje da komentara napisu jele i buffon kako su zadovoljni rezultatom i da je njihov cilj opravdan. Moramo biti malo vise pozitivni
![]()
![]()
![]()
Ne mogu ja gajit pozitivu na DeScigliu,Rabiotu,Sandru...
Rabiot prije Zakarie...
Siljo prije Pelea...
Evo kojim stavovima ces ti odbranit Alegrija koji naprimjer jednu utakmicu 60 minuta igra sami bunker i sramoti klub iako pola sata kojih napada vidi da je bolji i da to ljepse izgleda...![]()

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Halali brate, Pelegrini me previse zaintrigiro, evo gledam po yt ove njegove skillove
haha

A #Juventus scout was at Genova today to monitore the fullback Andrea #Cambiaso during the game Genoa-Salernitana. #Bianconeri are interested in #Genoa’s player (his contract currently expires in 2023) for the next season. #transfers
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Teška utakmica. Osim ako nije u pitanju povreda Zekerijaha ne vidim razlog zašto je Amer igrao cijelu tekmu i onako loše. Rabiot tanak isto. Mds nako.
Morata i Vlahović se baš borili, Dybala hoće 8 miloiona... dajte mu 20 jbt lik ispuhao u 25 minuti tekme.
Dobvro je da smo izvukli bod. Ovakvi ako prođemo Villareala uff. Dalje nećemo moći.
Demiral je tukao Vlahovića momački. Šteta pa ga izgubismo.
Morata i Vlahović se baš borili, Dybala hoće 8 miloiona... dajte mu 20 jbt lik ispuhao u 25 minuti tekme.
Dobvro je da smo izvukli bod. Ovakvi ako prođemo Villareala uff. Dalje nećemo moći.
Demiral je tukao Vlahovića momački. Šteta pa ga izgubismo.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel merih prodan ili je posudba?
Posudba s pravom otkupa za oko 25M koju će svakako iskoristiti, bili bi ludi da to ne urade. Pare imaju od Nijemca u Interu, Romera..
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 feb 2022, 08:59, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Demiral je ocigledno trazio da ima minutazu, a to mu juventus u datom momentu (hijerarhija de ligt, bonuci, chielini pa onda cetvrti stoper) nije mogao ponuditi i moralo ga se prodati.
Leo i giorgo dolaze kao prvaci ep, de ligt je de ligt i nije mu se moglo garantovati vise od recimo 10ak startova, s klupe stoperi ionako ulaze samo u slucaju povrede.
I eto, za njega 25, de ligt na ljeto jedno 65, i sljedece godine hijerarhija leo, giorgo, rugani, fatti
Salim se ovo zadnje.
Evo i jutro poslije ne moze se cojk oteti dojmu da smo veneziu i atalantu morali dobiti i biti sada u korak gore.
Al et, kad takve pobjede ne pises, onda nisi prvak i to je to.
Leo i giorgo dolaze kao prvaci ep, de ligt je de ligt i nije mu se moglo garantovati vise od recimo 10ak startova, s klupe stoperi ionako ulaze samo u slucaju povrede.
I eto, za njega 25, de ligt na ljeto jedno 65, i sljedece godine hijerarhija leo, giorgo, rugani, fatti

Salim se ovo zadnje.
Evo i jutro poslije ne moze se cojk oteti dojmu da smo veneziu i atalantu morali dobiti i biti sada u korak gore.
Al et, kad takve pobjede ne pises, onda nisi prvak i to je to.
MDS je najmanji problem ne sinoć nego cijelu sezonu, kada je igrao sasvim ok je odigrao za jednog rezervistu kao i Rugani, oni nisu ni trebali ići ni prošle sezone (sasvim ok opcije sa klupe za 3-4 izbor), ali su otišli, jer ovi nisu mogli nikog drugog riješiti, pa haj neka idu ovi da nisu na spisku igrača. Momci nemaju velike plate, udju odrade posao kada treba i to je to, oni su igrači rotacije, trener snosi odgovornost ako ih gurne u ovim derbiju i oni podbace, ali kako igra Sandro MDS je sinoć bio odličan.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Ma kad se smiri glava nismo mi loše igrali realno,ravnopravna utakmica,štoviše mnogo bolje u malom prostoru nego prije i kreirali smo šanse ali jednostavno je falio tj zadnji pas,trenutak inspiracije i onda ti još i onaj zavali golčinu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Sine dragi kad je Stakor zadovoljan bodom ko sam ja onda da nisam ...vidio si mu osmjeha od uha do uha kao da je lp uzeo ...stakor i uprava su napravili da je Juventus zadovoljan bodom u Bergamu i 4 mjestom ...neki drugi Juventus bi pognute glave napustio teren ...ako stakor puca na 4 mjesto ja ne vidim kako ti onda vidis titule i borbe ....dobro sam ja reko bajke su na drugom podforumu ...kad stakor bude im **** mater jer su mrljavi bod spasili u 9o min tad cu vjerovati u bajke i tituleItalia je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:43Ma previse smo negativno nastrojeni prema svemu, nigdje pozitive.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:40@Italia buraz ti si meni postao tako drag
![]()
![]()
![]()
To je to, poceli su nas (i vec dobar broj ljudi uspjeli) ubjedjivati kako je sasvim cool da juventus sa ovoliko ulupanih para se grcevito bori za cetvrto mjesto u jbnoj italiji.
A u ls kad prodjemo grupu ide festa, a u play off idemo bez pritiska.
Naravno, u medjuvremenu sir max na svojim profilima mece ss tabele gdje sml 18.i a na press. U februaru cestita interu titulu.
Alibija je pregrst, niko nije kriv, plate su bogovske, operacija je uspjela a pacijent podlegao.
A u ls kad prodjemo grupu ide festa, a u play off idemo bez pritiska.
Naravno, u medjuvremenu sir max na svojim profilima mece ss tabele gdje sml 18.i a na press. U februaru cestita interu titulu.
Alibija je pregrst, niko nije kriv, plate su bogovske, operacija je uspjela a pacijent podlegao.
-
- Kontakt:
Vjerovatno će i Dybala i DeLigt produžit.
Još jedni odlični poslovi uprave,ideno dalje gradit,iduće sezone vraćat titulu
Još jedni odlični poslovi uprave,ideno dalje gradit,iduće sezone vraćat titulu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.