FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
18%
2. Borbu za Evropu
107
46%
3. Sredinu tabele
47
20%
4. Borbu za opstanak
36
15%

Ukupno glasova: 233

CrazySouth1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CrazySouth1987 » 13 feb 2022, 15:52

Po**rem vam se u negativu. IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBIJEDI IGRAJ ZELJO HRABRO BORI SE KAD JE TESKO NEMOJ DA SE PREDAS JER SA JUGA PJESMA ORI SE! J**I PITARE I NJIHOVU TOPLU BRACU!!!
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 13 feb 2022, 19:02

stvarno ne mogu a da ne prokomentarisem ove pljuvace i crnjake.. kakvi ste vi navijaci ba ? svi smo mi svjesni da nismo jaki ko real ali nasa liga je takva da sad pa sad mozes i svakog dobiti i od svakog izgubiti.. realno gledajuci imamo puno bolja krila u vidu resica i cerimagica a u to ce te se uvjeriti kad krene drugi dio.. nista slabiji nismo u odnosu na prosli dio ili zadnjih par sezona.. nabrijane glave pod sabiljinim vodstvom mogu parirati svakome !
svi vi koji tvrdite da ce nas ona topla braca u obje tekme zgaziti izvolte u vrapcice il na lavor takvi nam ne trebaju !
SAMO ŽELJO I NIKAKO DRUGACIJE ! 3 KOLA 9 BODOVA ! GAZI !
Mi smo Željini, Željo je naš !

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 13 feb 2022, 19:16

Poderacemo sve redom. Grupe lige evrope na sledecu jesen.. Jesam li dovoljno dobar navijac?

U trenutnoj situaciji pozitivan moze biti samo lud covjek..
Pročepit će negdje.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 feb 2022, 19:49

Kad bi mogao, zaigrat taj Fatai ako bude nas ?
Valjda se i taj zec prokleti navikne na fudbal pa odigra 3 4 utakmice u nizu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 feb 2022, 20:28

MojaMalenkost je napisao/la:
13 feb 2022, 19:16
Poderacemo sve redom. Grupe lige evrope na sledecu jesen.. Jesam li dovoljno dobar navijac?

Stvarno se previse djecurlije nakotilo ovdje :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 13 feb 2022, 21:58

Poderacemo sve redom. Grupe lige evrope na sledecu jesen.. Jesam li dovoljno dobar avijac?

Kakav si ti lik boze sacuvaj ! Sta se kocis nije mi jasno ?

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 13 feb 2022, 22:18

Mozel ko reci da ne objavljuju vise svaku vecer koliko se clanova uclanilo, sve je manje i manje logicno, hoce li objavit kad bude 17 ljudi se uclanilo?? Bolje nek neku akciju naprave i marketin dobar a ne ovo, smijesno..

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 13 feb 2022, 22:31

trenutno smo u takvoj situaciji da samo lud covjek moze traziti dlaku u jajetu i prizivati jos goru sudbinu.. cuvaj zivce paša trebat ce ti :salut:
Mi smo Željini, Željo je naš !

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 13 feb 2022, 22:43

Poštovanje, interesuje me koje su ambicije Željezničara? U slučaju da se izbori Evropa, da li su navijači svjesni da nema teoretske šanse da će Željezničar igrati evropske utakmice i da nikad tu evropsku licencu neće dobiti? Da li su navijači svjesni da se neće dobiti ni licenca za PL BiH sljedeće sezone u ovakvim uslovima?

O kakvoj pozitivi onda da govorimo? Svako ko iole voli Želju, njemu ovo nikako lako ne može pasti.

Željo je svoje završio, ako Miske ili neko dr. ne uloži milione KM u klub, da se iole stvari isprave, Željezničar će morati ispočetka, ne kao Čelik, već totalno kao novi klub.

Možda je ovo historijska prilika da se ujedine Željezničar i Sarajevo. :kafa:
bošnjanin

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 13 feb 2022, 22:53

vedranbadjun je napisao/la:
13 feb 2022, 22:43
Poštovanje, interesuje me koje su ambicije Željezničara? U slučaju da se izbori Evropa, da li su navijači svjesni da nema teoretske šanse da će Željezničar igrati evropske utakmice i da nikad tu evropsku licencu neće dobiti? Da li su navijači svjesni da se neće dobiti ni licenca za PL BiH sljedeće sezone u ovakvim uslovima?

O kakvoj pozitivi onda da govorimo? Svako ko iole voli Želju, njemu ovo nikako lako ne može pasti.

Željo je svoje završio, ako Miske ili neko dr. ne uloži milione KM u klub, da se iole stvari isprave, Željezničar će morati ispočetka, ne kao Čelik, već totalno kao novi klub.

pa slazem se kolega po tvome postu vidimo da je ovo jedinstvena prilika da se ustvrdi na tebi da je Darwin-ova teorija tacna i da je uistinu covjek nastao od familije majmunolikih primata

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 13 feb 2022, 22:54

.
Zadnja izmjena: NAPADAJ, dana/u 30 maj 2022, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

veljaca16

Post Postao/la veljaca16 » 13 feb 2022, 23:43

vedranbadjun je napisao/la:
13 feb 2022, 22:43
Nije loša ideja :kafa:

slika

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 14 feb 2022, 02:20

Azzuri je napisao/la:
13 feb 2022, 22:18
Mozel ko reci da ne objavljuju vise svaku vecer koliko se clanova uclanilo, sve je manje i manje logicno, hoce li objavit kad bude 17 ljudi se uclanilo?? Bolje nek neku akciju naprave i marketin dobar a ne ovo, smijesno..
Rad zvanične stranice i sam marketing na njoj je presmiješan....
Bilo bi dobro da malo pogledaju zvanične Osijeka,Hajduka..
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 feb 2022, 07:45

Brte kod nas radi jedan čovjek na svemu, i na članskim, i PR-u, kreiranju sadržaja i fotograf. Momku svaka čast jer radi 0-24 za ovaj klub. Primjera radi, u komšiluku sa kobilje radi 4-5 ljudi na tome samo. Stoga, kada se klub uzdigne, a hoće, to će se poboljšati sigurno.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 14 feb 2022, 09:21

Ja volim kad ljudi imaju razlicita razmisljanja i drugacije misle.
Hajde da se zapitamo svi kakvi smo. Neko za Zelju moze uraditi jako puno,neko skroz malo,ali bit je da svako uradi onoliko koliko moze,sve sto je iznad toga je veliki plus. Ali poenta je svako.
Mi se busamo nekom velikom ljubavi,a nemamo dovoljno jaku svinest o ljubavi prema Zelji.
Evo napravili smo odlicnu stvar,ali sto je stalo. Pa ako nema,jos tolikog broja ljudi da uplati clanske,a ima,samo smo naopaki, hajmo mi 10000 ponoviti to.
Svaki mjesec.
Jel Zeljo stvar filozofije,pa hajde da vidimo.
Dalmacija zivi za onaj Hajduk,to im je svetinja.
Sto su to oni bolji od nas.
Nadji svakog piljara ili radnika sa pijace,dace pare za Hajduk. A kamoli ovi jaci.
Neko ce rexi i Hajduk godinama tavori. Tavori ali pricam o ljubavi navijaca. Oni cw svs uraditi za klub. Da stave cilj 100 000 clanski ja sam siguran da bi ga ostvarili.
Nisam nikakav guzonja koji sere pare,ali ne mogu da vjerujem da ako volis klub da ti je problem da 2-3 mjeseca ponovis clanarinu od 20 km.
Samo treba dobra kampanja,pozitivna prica.
Pa kad sve uradimo sto je do nas,onda ima prostora da seremo i kritikujemo.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 14 feb 2022, 09:26

Admir74 je napisao/la:
14 feb 2022, 07:45
Brte kod nas radi jedan čovjek na svemu, i na članskim, i PR-u, kreiranju sadržaja i fotograf. Momku svaka čast jer radi 0-24 za ovaj klub. Primjera radi, u komšiluku sa kobilje radi 4-5 ljudi na tome samo. Stoga, kada se klub uzdigne, a hoće, to će se poboljšati sigurno.
Apsolutno je tako. I momku treba odati priznanje na tome.
E, sad, druga stvar je što nam se u upravi mota 10-15. likova koji malo, a neki i nimalo, doprinose razvoju kluba.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 feb 2022, 09:51

BarbareZeljin je napisao/la:
14 feb 2022, 09:21
Ja volim kad ljudi imaju razlicita razmisljanja i drugacije misle.
Hajde da se zapitamo svi kakvi smo. Neko za Zelju moze uraditi jako puno,neko skroz malo,ali bit je da svako uradi onoliko koliko moze,sve sto je iznad toga je veliki plus. Ali poenta je svako.
Mi se busamo nekom velikom ljubavi,a nemamo dovoljno jaku svinest o ljubavi prema Zelji.
Evo napravili smo odlicnu stvar,ali sto je stalo. Pa ako nema,jos tolikog broja ljudi da uplati clanske,a ima,samo smo naopaki, hajmo mi 10000 ponoviti to.
Svaki mjesec.
Jel Zeljo stvar filozofije,pa hajde da vidimo.
Dalmacija zivi za onaj Hajduk,to im je svetinja.
Sto su to oni bolji od nas.
Nadji svakog piljara ili radnika sa pijace,dace pare za Hajduk. A kamoli ovi jaci.
Neko ce rexi i Hajduk godinama tavori. Tavori ali pricam o ljubavi navijaca. Oni cw svs uraditi za klub. Da stave cilj 100 000 clanski ja sam siguran da bi ga ostvarili.
Nisam nikakav guzonja koji sere pare,ali ne mogu da vjerujem da ako volis klub da ti je problem da 2-3 mjeseca ponovis clanarinu od 20 km.
Samo treba dobra kampanja,pozitivna prica.
Pa kad sve uradimo sto je do nas,onda ima prostora da seremo i kritikujemo.
Ne mozemo se uporedjivati sa Hajdukom kada je baza navijaca u pitanju, ali generalno se slazem sa ovim sta si napisao. Licno sam se odazvao na svaku akciju koja je ikad bila pokrenuta, od zapada, desetogodnisnje ulaznice, pa i do ove sad akcije. U prvoj polusezoni sam propustio samo utakmicu protiv, cini mi se, Posusja jer sam otisao na godisnji. Ne bi mi bio problem ni platiti 100KM za clansku kada bi takva opcija postojala. Odazvacu se i ako nesto treba volonterski raditi, apsolutno nebitno sta, kao sto sam se i u proslosti odazivao.. Ja ti kazem da do navijaca nije nista, bar do ovih koji nikad nisu bili ni u kakvim klupskim strukturama. Nemamo brojnost kao torcida, ali u ostalim stvarima ne zaostajemo. Nasu pravu bazu cini ovih 10-15k navijaca. Ostalo su simpatizeri koji se vise nerviraju zbog MNU nego zbog Zelje i koji ne znaju tri igraca nabrojati. Dodju na derbi i Dadi Sadikovicu psuju koji vise nije u klubu. I takve sam gledao. Ove zadnje 3-4 godine su doprinijele da nam baza bas oslabi. Masa iskrenih zeljovaca je postala ravnodusna i vise i ne idu na tekme. Malo zbog rasula u klubu, a malo vise jer su se neki odvikli od tekmi zbog lockdowna..

Na kraju krajeva, ne znam koliko da se navijaci napregnu, to nije rjesenje. Ni torcida sa svojom lojalnoscu nije rijesila Hajdukove probleme.

A pozitivnu atmosferu mogu napraviti samo pozitivni pomaci u klubu.. Neka konkretna naznaka da cemo se iskopeljati iz ovog ambisa.. Neka na zor euforija i pozitiva je meni nerazumljiva, a u trenutnoj situaciji mi djeluje kao obicno trolanje.. Ovi forumi su kvalitetan prikaz atmosfere. Ne zbog onoga sto se pise, vec ako vidimo koliko ljudi pise i uopste se zanima za klub..
Pročepit će negdje.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 14 feb 2022, 12:09

Danas igramo po kiši i hladnijem vremenu. Taman fino vrijeme za realnost BH lige.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 14 feb 2022, 13:06

Ako nista opstanak je siguran tabelerano, ako bude srece i pameti mozda nekako i mozemo do zadnjeg mjesta koje vodi u europu. Obzriom na kadar i ove nazovi priprme dobro je.

Vidjet cemo kako ce klubu finansijski prezivjeti do kraja sezone.
Mjau !

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 14 feb 2022, 14:31

Machak je napisao/la:
14 feb 2022, 13:06
Ako nista opstanak je siguran tabelerano, ako bude srece i pameti mozda nekako i mozemo do zadnjeg mjesta koje vodi u europu. Obzriom na kadar i ove nazovi priprme dobro je.Imi

Vidjet cemo kako ce klubu finansijski prezivjeti do kraja sezone.
Druze ti stalno nesto na negativu bacas. Ima vas jos par nezadovoljni svojim stanjem pa onda nista nije dobro oko vas.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, Tuce11 i 38 gostiju.