Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Allegri je shupak i tu nista novo nije, ali veceras je bilo hrpa kontri i polukontri koje igraci nisu znali rijesiti...jednostavno se morao dati gol prije malinkvskog. Ovdje ne branim alegrija nego krivim igrace koji iz izglednih situacija nisu uradili pravi zadnji pas ili sut i jbg.
Sa druge strane, ne napasti gol umrlog protivnika zadnju minutu nego ici sa 7 povratnih pasova i cekati zvizduk.....to je kriminal.
Naravno, nismo djeca, niko ne kaze da bi za 40 sekundi dali 2 gola, ali puno se vidi iz tih nekih sitnica...jednostavno lik shupak, trazi alibije a ne nacine i ko nas yebe kad nam je on bog i batina.
Sa druge strane, ne napasti gol umrlog protivnika zadnju minutu nego ici sa 7 povratnih pasova i cekati zvizduk.....to je kriminal.
Naravno, nismo djeca, niko ne kaze da bi za 40 sekundi dali 2 gola, ali puno se vidi iz tih nekih sitnica...jednostavno lik shupak, trazi alibije a ne nacine i ko nas yebe kad nam je on bog i batina.
-
- Kontakt:
Svaka budala vidi da smo dobro igrali u polju,ali sta tu vrijede kad tih pola sata njegove dobre igre ako se ne zabije on vraca svoj bunker i zihersluk
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Prilično egal utakmica. Demiral da je još u Juventusu bi žuti dobio za 20 minuta, do kraja bi možda i izletio. Isto tako bi i Hateboer dobio crveni. Naprijed je moralo bolje, bilo je prilika i bilo je grešaka prije završnice. Najmanje x. Volio bih da znam zašto ne Zakaria umjesto Rabiota oko šezdesete. Arthur da se preziva Bentancur je.bavala bi mu se majka. Dobro pitanje je i šta se desilo sa Pellegrinijem, ne znam je li momak zaigrao ove godine, a tek je počeo hvatati zalet.
Dybala pocinje nervirati sa ovim forisiranje suta, i kad moze proigrati, jer je to uvijek radio odlicno, ne znam cemu sebicnost.
Vlahovica je veceras Merih unistio psihicki i fizicki, nije se mogao oporaviti od toga, pa je uspio zeznuti i onaj pas za zicer Dybali.
Opcenito trojka gore je previse nonsalantna, jeste da su malo vremena skupa, ali ponovo previse nepovezano konfuzno.
Ovaj vezni red ostaviti 75 minuta je stvarno previse, ali ponovo je imao osjecaj da ostavi Danila, ali bas zbog toga mi je krivo sto ranije nije ubacio Arthura i Zaku. Cudno da i Sandra nije ubacio, a da je MdS ostao 90 minuta.
Vlahovica je veceras Merih unistio psihicki i fizicki, nije se mogao oporaviti od toga, pa je uspio zeznuti i onaj pas za zicer Dybali.
Opcenito trojka gore je previse nonsalantna, jeste da su malo vremena skupa, ali ponovo previse nepovezano konfuzno.
Ovaj vezni red ostaviti 75 minuta je stvarno previse, ali ponovo je imao osjecaj da ostavi Danila, ali bas zbog toga mi je krivo sto ranije nije ubacio Arthura i Zaku. Cudno da i Sandra nije ubacio, a da je MdS ostao 90 minuta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ovo je neka dobra zezancija. Strašna partija kao i zadnjih 10 u kojima se imalo 7 CS-ova.OldFashioned je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:43Ovaj De Retardijo samo kod Allegrija može igrati od prve minute.
Steta inace odluka menadžmenta kluba oko Meriha, znamo sbi da je momak sirov, ali da ima potencijal kom su nebo granice. Taj je jednog Comana koji je medju najbrzim na svijetu hvatao kako je htio u utakmicama repke, a da ne hvata Dusana, brutalno brz i jak stoper i samo slagiran je mogao da ga da Atalanti za kifle pored ove odbrane s Italijanima koja ima jos jednu godinu roka trajanja jos.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 feb 2022, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala druze. Ma sve jasno, pisu ovdje mnogi momci o tome duze vremena koliko sam upratio.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:49Lijepo te vidjet,pisi češće ovdjeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 feb 2022, 21:16Bokovi nam ne postoje ofanzivno.To je ogroman problem u modernom fudbalu. A onda pogledas ko nam igra na bokovima i skontas zasto ih nema "gore".![]()
Ma brate vidiš ti ko je nama lijevi bek,imenom i orezimenom Matia DeSciglio,lik koji nije mogo meda u Lyonu,nit ga ima naorijed nit ga ima nazad,ali je uvijek tu jer ga ovaj ziheras gotivi.
Nepamtim kad su nasi bekovi zadnji put otvorili stranu,proigrali dupli,centrirali.
A i Vlahe gdje je dosao,moze samo stagnirat i opast pa pruzat partije kao veceras,sve sto znaju sa njim je da mu nabiju loptu pa sta on uradi među 6 igraca
Covjek se iznervira, jer imas sve preduslove da dobijes ovakvu tekmu, a na kraju cupas bod. Zasto? Pa zbog lose taktike, neodabira najboljih 11, kasnih prilagodbi itd itd.
-
- Kontakt:
Imam osjećaj kad je dotični pravio taktiku za ovaj meč, ubacio trojicu u napad i rekao im..eto igrate sva trojica, skontajte nešto je.biga, tako su izgledali na terenu.
S tim što je morata najbolje skontao tu 'taktiku', pa izgledao pristojno na terenu.
S tim što je morata najbolje skontao tu 'taktiku', pa izgledao pristojno na terenu.
#ALLEGRIOUT
- OldFashioned
- Kontakt:
Pogba je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:20
Ovo je neka dobra zezancija. Strašna partija kao i zadnjih 10 u kojima se imalo 7 CS-ova.
Steta inace odluka menadžmenta kluba oko Meriha, znamo sbi da je momak sirov, ali da ima potencijal kom su nebo granice. Taj je jednog Comana koji je medju najbrzim na svijetu hvatao kako je htio u utakmicama repke, brutalno brz i jak stoper i samo slagiran je mogao da ga da Atalanti za kifle pored ove odbrane s Italijanima koja ima jos jednu godinu roka trajanja jos.
De Retardio je i u onom lošem Milanu u periodu dok je bio kod nas bio među najgorim igračima.
Vječiti kikser i vječiti talenat koji, eto, svake sezone treba da bljesne.
Igra prema naprijed, za koju su tvrdili da mu je jača strana kao da ne postoji, ali zato redovno pravi amaterske greške u odbrani. Šta reći! Svaki trener ima tog nekog svog igrača, izgleda da je Maxu De Retardio taj.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Dobro opisano,jednostavno se otvorilo da se dobije ali nije po ko zna koji put zbog njegove glave.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:20Hvala druze. Ma sve jasno, pisu ovdje mnogi momci o tome duze vremena koliko sam upratio.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:49Lijepo te vidjet,pisi češće ovdjeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 feb 2022, 21:16Bokovi nam ne postoje ofanzivno.To je ogroman problem u modernom fudbalu. A onda pogledas ko nam igra na bokovima i skontas zasto ih nema "gore".![]()
Ma brate vidiš ti ko je nama lijevi bek,imenom i orezimenom Matia DeSciglio,lik koji nije mogo meda u Lyonu,nit ga ima naorijed nit ga ima nazad,ali je uvijek tu jer ga ovaj ziheras gotivi.
Nepamtim kad su nasi bekovi zadnji put otvorili stranu,proigrali dupli,centrirali.
A i Vlahe gdje je dosao,moze samo stagnirat i opast pa pruzat partije kao veceras,sve sto znaju sa njim je da mu nabiju loptu pa sta on uradi među 6 igraca
Covjek se iznervira, jer imas sve preduslove da dobijes ovakvu tekmu, a na kraju cupas bod. Zasto? Pa zbog lose taktike, neodabira najboljih 11, kasnih prilagodbi itd itd.
Ne znam kad je zadnji put izveo najboljih 11,uvijek ubaci dvojicu trojicu koji bodu oci i opet ponavlja isto
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Aaa, ja otisao da si mislio na De Ligta, rekoh wtf.
Ma MDS je sin Allegria i to je to.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma kakvi. Nego na našeg bivšeg manekena.
Tačno da mu kamera uhvati samo nožice bez štucni, pomislio da se radi o ženskim a ne muškim

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hajd sto je Allegri idiot kad u ekipi drzi MDS-a, ali zamisli kakvi su idioti ovi iz Milana kada im umrli Mirante jos uvijek igra u timu. Hej, covjek ima 38 godina i igra u klubu, umjesto da dovedu Ter Stegena ili recimo De Geu. Zamisli ti kakvi su to glupani pa drze takvog covjeka, a jos za takav posao primaju milionske plate.OldFashioned je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:23Pogba je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:20
Ovo je neka dobra zezancija. Strašna partija kao i zadnjih 10 u kojima se imalo 7 CS-ova.
Steta inace odluka menadžmenta kluba oko Meriha, znamo sbi da je momak sirov, ali da ima potencijal kom su nebo granice. Taj je jednog Comana koji je medju najbrzim na svijetu hvatao kako je htio u utakmicama repke, brutalno brz i jak stoper i samo slagiran je mogao da ga da Atalanti za kifle pored ove odbrane s Italijanima koja ima jos jednu godinu roka trajanja jos.
De Retardio je i u onom lošem Milanu u periodu dok je bio kod nas bio među najgorim igračima.
Igra prema naprijed, za koju su tvrdili da mu je jača strana kao da ne postoji, ali zato redovno pravi amaterske greške u odbrani. Šta reći! Svaki trener ima tog nekog svog igrača, izgleda da je Maxu De Retardio taj.![]()
Trebamo mi skupiti ekipu i poslati kolektive emailove na Serie A, ja mislim da bi vecina nas mogla biti treneri u nekim klubovima.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- OldFashioned
- Kontakt:
Mi svakako ne znamo da postoji 

Ako ne treneri, barem bi mogli biti neki menadzeri. Evo kolega OldFashion em nije profesionalac, em ne prati profesionalno Juventus kao mi, pa opet identificirao goruci problem Juventusa. Stvarno kada malo bolje razmislis puno bolje rjesenje bi bio onaj Alexandar Arnold nego MDS. Ne znam kako to ljudi u upravi ne vide.
-
- Kontakt:
Meni je najjači Zgiljo i njegovi korneri,legenda ili nedobaci ili prebaci 

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Inače Juventus ima fenomenalne kornere već godinama pa su De Scigliovi pokušaji problem
-
- Kontakt:
Ne brukaj se boga ti.Italia je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:30Hajd sto je Allegri idiot kad u ekipi drzi MDS-a, ali zamisli kakvi su idioti ovi iz Milana kada im umrli Mirante jos uvijek igra u timu. Hej, covjek ima 38 godina i igra u klubu, umjesto da dovedu Ter Stegena ili recimo De Geu. Zamisli ti kakvi su to glupani pa drze takvog covjeka, a jos za takav posao primaju milionske plate.OldFashioned je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:23Pogba je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:20
Igra prema naprijed, za koju su tvrdili da mu je jača strana kao da ne postoji, ali zato redovno pravi amaterske greške u odbrani. Šta reći! Svaki trener ima tog nekog svog igrača, izgleda da je Maxu De Retardio taj.![]()
Trebamo mi skupiti ekipu i poslati kolektive emailove na Serie A, ja mislim da bi vecina nas mogla biti treneri u nekim klubovima.
Kao prvo mirante je treći golman u milanu i nema minute odigrane, a de sciglio je po svim allegrijevim parametrima igrač iz prvih 11.
A kao drugo, sarkazam ti je kao u osnovca.
#ALLEGRIOUT
Dusan je imao dvije ljevice, i oba puta je golman vadio prstima...da je usla jedna od te dvije ,pricali bi sada o tome da sml dobili lewandovskog u prajmu.
Pored tih suteva jos nekoliko izvrsnih otvaranja druge strane kao i krvnicka borba sa ludim demiralom.
Jos par kontri gdje jednostavno nije prosao zadnji pas.
Djecko nije sebican, ima sut, ledja...polako.
Dybala se potpuno daje timu ovom novom pozicijom i samo da je drugacije birao kod nekih 2,3 suta pricali bi o top utakmici.
Hocu reci, nije ok proglasiti ih flopovima utakmice zbog mozda i manjka srece kod nekih pasova.
Nastaviti igrati sa 3 naprijed je pod moranje.
Samo je pitanje da li alegri ima to nesto da izdigne ekipu ili cemo i naredni period pricati o 4. Mjestu kao uspjehu generacije.
Pored tih suteva jos nekoliko izvrsnih otvaranja druge strane kao i krvnicka borba sa ludim demiralom.
Jos par kontri gdje jednostavno nije prosao zadnji pas.
Djecko nije sebican, ima sut, ledja...polako.
Dybala se potpuno daje timu ovom novom pozicijom i samo da je drugacije birao kod nekih 2,3 suta pricali bi o top utakmici.
Hocu reci, nije ok proglasiti ih flopovima utakmice zbog mozda i manjka srece kod nekih pasova.
Nastaviti igrati sa 3 naprijed je pod moranje.
Samo je pitanje da li alegri ima to nesto da izdigne ekipu ili cemo i naredni period pricati o 4. Mjestu kao uspjehu generacije.
Allegrijevi parametri su povrijedjeni Sandro 1-2 mjeseca, Danilo 2-3 mjeseca i Pelegrini koji ne zna ni gdje igra ? A po igrama je svakako bolji od Sandra. Post nije sadrzavao sarkazam, vec ociglednu sprdnju.JuventinoVero je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:35Ne brukaj se boga ti.Italia je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:30Hajd sto je Allegri idiot kad u ekipi drzi MDS-a, ali zamisli kakvi su idioti ovi iz Milana kada im umrli Mirante jos uvijek igra u timu. Hej, covjek ima 38 godina i igra u klubu, umjesto da dovedu Ter Stegena ili recimo De Geu. Zamisli ti kakvi su to glupani pa drze takvog covjeka, a jos za takav posao primaju milionske plate.OldFashioned je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:23
Kao prvo mirante je treći golman u milanu i nema minute odigrane, a de sciglio je po svim allegrijevim parametrima igrač iz prvih 11.
A kao drugo, sarkazam ti je kao u osnovca.
-
- Kontakt:
@Italia buraz ti si meni postao tako drag 
Ja još ne znam gdje ti iskopaš argumente i kako možeš braniti ovog ziheraša na klupi
Ja još ne znam gdje ti iskopaš argumente i kako možeš braniti ovog ziheraša na klupi
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.