FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Finale prepusteno" i "finale dogovoreno" su razliciti pojmovi. Zasto je Vranjes zabio gol u finalu kojim bi nas izbacili da Valjic nije opravdano ponistio? Ofsajd je bio centimetarski i ni Vranjes ni igrac koji je poslao pas nisu mogli znat da je ofsajd. Sto je nije nabio preko/pored gola?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kad sam ja za Salčina govorio da je prosječan igrač, trom i mlohav. Ne može dva sprinta napraviti, a o centaršutu gdje ne može do prve stative dobaciti da ne govorim. Nikad se ne vratio aBd.
Ma finale je bilo po meni skroz normalno i regularno, pogotovo s naše strane. Mi nemamo nikakve veze s tim.napoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 21:59"Finale prepusteno" i "finale dogovoreno" su razliciti pojmovi. Zasto je Vranjes zabio gol u finalu kojim bi nas izbacili da Valjic nije opravdano ponistio? Ofsajd je bio centimetarski i ni Vranjes ni igrac koji je poslao pas nisu mogli znat da je ofsajd. Sto je nije nabio preko/pored gola?
Ofsajd je vidio i mahao Beljo što je i jasno, čovjeka ni VAR ne ispravlja u Evropi.
👑 TOM BRADY 👑
- napoleon72
- Kontakt:
Ma mi nemamo apsolutno nista s njihovim izborom izvodjaca penala. I Cala je dao nezagrijanom Saidu i smotanom Rustemu da pucaju penale u finalu kupa na Pecari pa nas yebase, Melunovic u najvaznijem trenutku te utakmice uzima loptu i suta najgori penal ikad vidjen, pomenuti Southgate uvodi dva mladica sa odigranih 20 min na prvenstvu i oni ga kostaju titule. Ti Englezi bi imali barem dva trofeja vise u vitrinama da im odlucujuce penale u najvaznijim utakmicama nisu pucali razne Sake, Battyji, Sautgejti, Waddlei...Ivano je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:05Ma finale je bilo po meni skroz normalno i regularno, pogotovo s naše strane. Mi nemamo nikakve veze s tim.napoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 21:59"Finale prepusteno" i "finale dogovoreno" su razliciti pojmovi. Zasto je Vranjes zabio gol u finalu kojim bi nas izbacili da Valjic nije opravdano ponistio? Ofsajd je bio centimetarski i ni Vranjes ni igrac koji je poslao pas nisu mogli znat da je ofsajd. Sto je nije nabio preko/pored gola?
Ofsajd je vidio i mahao Beljo što je i jasno, čovjeka ni VAR ne ispravlja u Evropi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tačno se vidi da je trenutno dosadni period.. Pa onda vracaj se na proslost, uzivajte ljudi, bilo je sta je bilo, gotovo sad
Izgleda da će još neko šarnuti ovaj rok..

Izgleda da će još neko šarnuti ovaj rok..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Je li to samo da smiris forumase ili fakat
E cuj namjestili kup za prvenstvo. E zamisli.
sabretini se moze svasta prigovoriti ali to ne.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fakat

Ne znam ko je to u pregovorima, ali neko će još doći, tako zadnje info govore.. Vrijeme će pokazati, za šejtana, hamzu i avrama sam saznao i potpisaše svi

E sta kaze oni dominirali tu polusezonu hahaha

-
- Kontakt:
Smiješan lik, od muke na zna sta da radi! Pa izmislja i laže... Nije lik ni navijac Sarajeva, dupljakGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:13Fakat![]()
Ne znam ko je to u pregovorima, ali neko će još doći, tako zadnje info govore.. Vrijeme će pokazati, za šejtana, hamzu i avrama sam saznao i potpisaše svi(doduše @NazorUso je prvi za Avramovskog rekao, ali ko mi se javio je znao od koga sam info dobijao kasnije za njega
)
E sta kaze oni dominirali tu polusezonu hahaha.. Ko se sve naziva "navijacem" ovih dana..
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tačno. Ne slažem se sa cartelom uopste, ali on je iznio samo svoje misljenje da li su kup namjestili ili ne. Po meni glupost da su ista namještali, ali ok on je samo svoju sumnju iznio, to poštujem. Ovaj drugi je ciste nebuloze pisao..obrijanopile je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:19Smiješan lik, od muke na zna sta da radi! Pa izmislja i laže... Nije lik ni navijac Sarajeva, dupljakGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 feb 2022, 23:13Fakat![]()
Ne znam ko je to u pregovorima, ali neko će još doći, tako zadnje info govore.. Vrijeme će pokazati, za šejtana, hamzu i avrama sam saznao i potpisaše svi(doduše @NazorUso je prvi za Avramovskog rekao, ali ko mi se javio je znao od koga sam info dobijao kasnije za njega
)
E sta kaze oni dominirali tu polusezonu hahaha.. Ko se sve naziva "navijacem" ovih dana..
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bez zaebancije, ja se čudim kako uopšte želi neko doći kod nas. Kad vidiš kakvih mozgova ima među navijačima, dobro smo mi i postojimo na mapi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne može se diskutovati na taj način o klubu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drug, zaboravio si jos jednu bitnu situaciju. Igrac Borca se baca na glavu i izbija Mesanovicev sut sa gol crte. Da je namjesteno, valjda bi lakse bilo da udje to u gol, nego da bude penal-lutrija...napoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:17Ma mi nemamo apsolutno nista s njihovim izborom izvodjaca penala. I Cala je dao nezagrijanom Saidu i smotanom Rustemu da pucaju penale u finalu kupa na Pecari pa nas yebase, Melunovic u najvaznijem trenutku te utakmice uzima loptu i suta najgori penal ikad vidjen, pomenuti Southgate uvodi dva mladica sa odigranih 20 min na prvenstvu i oni ga kostaju titule. Ti Englezi bi imali barem dva trofeja vise u vitrinama da im odlucujuce penale u najvaznijim utakmicama nisu pucali razne Sake, Battyji, Sautgejti, Waddlei...Ivano je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:05Ma finale je bilo po meni skroz normalno i regularno, pogotovo s naše strane. Mi nemamo nikakve veze s tim.napoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 21:59"Finale prepusteno" i "finale dogovoreno" su razliciti pojmovi. Zasto je Vranjes zabio gol u finalu kojim bi nas izbacili da Valjic nije opravdano ponistio? Ofsajd je bio centimetarski i ni Vranjes ni igrac koji je poslao pas nisu mogli znat da je ofsajd. Sto je nije nabio preko/pored gola?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- 19BordoBijeli46
- 19BordoBijeli46
-
- Kontakt:
Nama je odlično kakvih nas ima. Nevjerovatno da navijač Sarajeva može ovako nešto pisati kao što pojedini pišu zadnjih par stranica.
- napoleon72
- Kontakt:
Upravo to. Zna se sta je nastimana utakmica. Leotar-Zeljo najocitiji primjer. Pa oni nerealni prelazi, gdje se pare uzmu. Da smo stimali, zar ne bi islo 2/1 ili tako nesta, da u toj besparici uzmemo i koju hiljadarku od kladionice? Nastimana tekma gdje jedna ekipa zabije iz malog ofsajda, druga profula prazan gol s tim da se, kako kazes, protivnici na glavu bacaju da sprijece to, samo da bi napravili dramu na penalima. A zaboravlja se da je Vladan nekoliko sedmica prije tog finala skinuo penal iskusnom Stilicu, pa da je nekoliko sedmica nakon finala branio penale u Poljskoj i evropskim utakmicama za Rakow. Vrhunski golman za penale, koji cita i bolje i iskusnije igrace od Borcevih.
Zasto je Borac odlucio da im juniori pucaju, ne znam i ne zanima me. Penali su 80% lutrije, ko god da puca. Mozda su zeljeli da nas ponize, da im juniori donesu pobjedu. Svakako u fudbalu ovi najiskusniji igraci fulaju najvaznije penale u tim penal serijama (Jorginho u finalu EUROa, Messi protiv Chelseaja u LP, Ronaldo u finalu LP protiv Chelseaja 2008., Terry i Anelka u istom finalu, Trezege u finalu SPa 2006., Robben, Olic i Svajnstajger u finalu LP 2012., Baggio u finalu SP 1994. itd). Penali su uglavnom lutrija gdje ti dijete moze opucat bolje od najiskusnijeg igraca.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma kakvo crno stimanje imali smo sansu stopostotnu lik zamalo pogino nije da izvadi loptu iz gola i sacuva X.
I da se stimaju penali, pa valjda je lakse sa starijim iskusnijim igracima dogovorit da promase, jer su oni svakako svjesni ovih mucki i namjestanja, nego cekat hoce li neko dijete promasit penal ili je zveknut u raslje haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.