Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Serie A
Sudija pusta prednost nakon faula na 18m gdje lopta ide unazad. A ovima u ekipi Ruslan.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Juve i Inter za titulu, Napoli i Milan će jedva do LPa.Samo treba zanemariti tabelu. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta kazu prije ce Juve uzeti titulu nego Milan,svasta covjek moze procitati.
Ruslan i tehnika suta,ljepota
Ruslan i tehnika suta,ljepota

- OldFashioned
- Kontakt:
Gol jeeeee
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nekad su ovako zabijali za pobjede pa nije ovolikog radovanja bilo, damn.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Auuu kolko slave. Umjesto da uzmu loptu i ganjaju pobjedu oni slave ko da su nešto osvojili. Zanimljivo.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Nije se svakako poraz zaslužio. A Max postaje Cholo Simeone.
Inace, Merih "Babo" Demiral

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Strasna borba za 4 poziciju 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Remi, idealan rezultat. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hatebor promasio pobjedu!
Atalanta ima tekmu manje, Bit ce ovdje svega do kraja.
Atalanta ima tekmu manje, Bit ce ovdje svega do kraja.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
zasluzili smo vise al hajde 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nevjerovatno da je Allegri u svaki derbi ušao sa istim ciljem, igrati na remi, ako slučajno bude šta više, dobro i jeste. Lik kasni za modernim fudbalom jedno 5 sezona.
- Beduin
- Kontakt:
Odlican rezultat za timove ispred njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Nece kada je Atalanta u pitanju, u padu su.
Juventus se dize, pre 3-4 meseca izgubili bi ovo. Juventusa ce pre ugroziti Lacio nego Atalanta, mada sam siguran da Juventus zavrsava u top4.
Veceras je Atalanti bod doneo bolji golman, uz duzno postovanje sjajnom Malinovskom koji nije samo dao gol, nego oziveo Atalantu u napadu prodorima, sutevima, ubacivanjima. Cuvar mreze zanimljivog imena (Sportijelo

Atalanta je klasican primjer luzerske ekipe. Previse su oni neozbiljna ekipa da bi na kraju zavrsili ispred Juventusa.
Muriel prazan gol, Boga 2 puta, Hateboer zicer...
Samo veceras su propustili 5+ zicera.
A njima se to pocesto desava.
Zadnjih 7 u ligi - 1 pobjeda
Plus, ispali u kupu.
- Beduin
- Kontakt:
Atalanti je u padu vec 2. sezonu, sto je svako ovdje ko duze prati predvidio i ocekivao. Oni su bili hit, sklepali dobru ekipu i trenera, kliknuli i odigrali 2-3 odlicne sezone, nije bilo konkurencije (Inter i Milan) i to je to.
Godinama unazad su pametno dovodili igrace i znali ubosti, ali su i prodavali, nisu mogli ili nisu htjeli zadrzati ih, sto je logicno, zive od toga. Jos godinu-dvije i svirace kur.cu, dok se jos malo dignu Roma i Lazio, sto je za ocekivati.
Godinama unazad su pametno dovodili igrace i znali ubosti, ali su i prodavali, nisu mogli ili nisu htjeli zadrzati ih, sto je logicno, zive od toga. Jos godinu-dvije i svirace kur.cu, dok se jos malo dignu Roma i Lazio, sto je za ocekivati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma imaju oni dobar projekat i ocigledno pametne ljude u klubu a i jaki su Industrijski, tako da ce oni jos dugo ostat pri vrhu Seria A. Sigurno nece biti kao trojka, ali izmedju 4 i 7 mjesta ce biti.Beduin je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:53Atalanti je u padu vec 2. sezonu, sto je svako ovdje ko duze prati predvidio i ocekivao. Oni su bili hit, sklepali dobru ekipu i trenera, kliknuli i odigrali 2-3 odlicne sezone, nije bilo konkurencije (Inter i Milan) i to je to.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Romagnoli13
- Kontakt:
Što više teških i jakih utakmica u ligi, to će se odraziti i na evropskom nivou. Juve, Inter, Milan, Napoli, Atalanta + Lazio i Roma ako se dignu, to je sedam ozbiljnih ekipa. Te ujedno i veliki broj dobrih mečeva tokom sezone. Ali u Rimu moraju puno toga da poprave. Dok ove ostale nabrojane ekipe će sigurno još da napreduju tokom ljeta.