https://rd-live.com/match/football/9602970GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 feb 2022, 21:52Dajte neki normalan stream braćo, satrah se živ tražeći čitavo poluvrijeme. Samo da ne kasni puno i da ne štopa.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Strah me samo da ne ponovimo istu grešku sa Mazraouijem.
Rodjeni su pitarske picke!
Dobro dosao.
Gavi krilo, ovaj devetka, sta nas jos ocekuje
pretjerujete sa kritikama
ima tu finog materijala za napredak, kad se očiste neki igrači i dovedu ciljana pojačanja.. recimo Morata bi dao gol glavom umjesto Ferrana 99% u onoj situaciji
Adamu bi ostavio, to je igrač koji može donositi bodove protiv slabijih protivnika asistencijama, za golove nikad nije ni bio ni u omladinskim kategorijama
ima tu finog materijala za napredak, kad se očiste neki igrači i dovedu ciljana pojačanja.. recimo Morata bi dao gol glavom umjesto Ferrana 99% u onoj situaciji
Adamu bi ostavio, to je igrač koji može donositi bodove protiv slabijih protivnika asistencijama, za golove nikad nije ni bio ni u omladinskim kategorijama
Gavi je odvratniji od Albe, a mislio sam da je to nemoguće. Kakav kepec ogavni, samo bi se nešto naguravao i svađao, a visok 165 cm. Xavi treba prestati izmišljati toplu vodu i staviti Ferrana na krilo a nekog napadača u špic, kakav Gavi na krilu i kakav Ferran na centarforu...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
slažem se i ja da se pretjeruje sa kritikama, recimo džordi alaba je kod čavija postao najbolji napadač barce, to je veliki napredak
Ako će već forsirati Ferrana na špicu onda lijevo mora imati pravo krilo a ne Gavija.
Rodjeni su pitarske picke!
Na šta si se upecao ne mogu da vjerujem

Mentalno si stabilan ko Gnjavi na terenu.
Pa i kod Pepa je nerijetko znao igrati spica,dakle nije Xavi u tom slucaju izmisljao toplu vodu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Izađe jedini ozbiljan stoper ove ekipe.
Ma kod Pepa cemo docekati da i Ederson igra spica, to nije nikakvo mjerilo

Nije da nisi u prvu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Onu prvu je odlično gađao, kod druge je lopta pogodila nekog i promijenila smjer prije nego je došla do njega.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Al' ljudi ne znaju izbaciti loptu iz 16 ko da gledam nas 
De Jong u ofsajdu?
Šteta

De Jong u ofsajdu?

Šteta
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 13 feb 2022, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Da je odlicno gadjao lopta bi zavrsila u goluMoodyHank je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:13Onu prvu je odlično gađao, kod druge je lopta pogodila nekog i promijenila smjer prije nego je došla do njega.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.