Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 17:07

Kada je Kuyt u igri onda možemo igrati i sa osrednjim destruktivcem. Uz njega i Poulsen/Lucas izgledaju
moćno. Kao osica napada, pravo je dosadan i to je ono što je potrebno Liverpoolu. Bez njega nije to to.
Sada kada imamo Suareza i Carrolla u napadu, Gerrarda i Meirelesa iza ne trebaju nam prodorna krila. :)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 01 feb 2011, 17:08

Fanfara je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pojedinci pisu protiv Kuyta.Covjek zadnjih 5 sezona medju najboljim igracima Liverpoola.Odradi veliki dio posla i u napadu i u sredini koji laici za fudbal ne mogu primjetiti gledajuci utakmicu i grickajuci kospice.Covjek je masina,ostavlja srce na terenu.Asistira,prekida akcije,vrsi presing na odbranu,dize moral ekipi,nerijetko je i strijelac.Kod svakog trenera je omiljeni igrac.Navijaci ga vole strasno.Cuj Kuyta mijenjati ?ccc
Upravo tako !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 17:09

Stivi_Dzi je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:40 mill za Carolla ni City nebi platio toliko za njega :lol: precijenjen previse je ovo do 21,22,23 mill se moglo ici, 40 mill :shock: Njukastl pokupio kes, svaka im cast navukli su ih na udicu..
Kolko ti puta treba ponoviti jbt, mislis da mozes pregovarat sa Castleom dan do kraja roka, dobro su ga uopste pustili, tu nema cjenkanja, nama je trebala zamjena za torresa, pare nisu bile bitne ! :roll:
Znam ja to sve, veliki rizik 40 mill :shock:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 feb 2011, 17:25

Odlican posao napravio je Liverpool, suarez i caroll ce biti sjajna pojacanja, mnogo opasnije napad nego dok je bio sam torres, kojeg cesto nije ni bilo zbog povreda, ova dvojica ce sigurno biti puno zdraviji igraci. Dobro vam je sto ste se rijesili torresa za tolike pare, jedino mislim da je carrol previse placen, puno vise od realne cijene, ali new castle je izgleda iskoristio dobro situaciju i uzeo puno vise para nego sto je bilo realno, ali situacija je bila hitna i ne treba sad zaliti za tim

ova sezona je ionako propala za liverpool, uz dva tri dobra pojacanja na ljeto, sledece godine cemo opet gledati veliki liverpool
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 feb 2011, 17:39

Fanfara je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pojedinci pisu protiv Kuyta.Covjek zadnjih 5 sezona medju najboljim igracima Liverpoola.Odradi veliki dio posla i u napadu i u sredini koji laici za fudbal ne mogu primjetiti gledajuci utakmicu i grickajuci kospice.Covjek je masina,ostavlja srce na terenu.Asistira,prekida akcije,vrsi presing na odbranu,dize moral ekipi,nerijetko je i strijelac.Kod svakog trenera je omiljeni igrac.Navijaci ga vole strasno.Cuj Kuyta mijenjati ?ccc
Onda se treba zadovoljiti sredini tablice na kojoj je Liverpool zadnjih godina. Za nešto više treba klasa, a ne Kuyt.
...što je više lome to je volim jače...

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 feb 2011, 18:01

Romariooo je napisao/la: ...kojeg cesto nije ni bilo zbog povreda, ova dvojica ce sigurno biti puno zdraviji igraci.
ako bog da

inace po meni mislim da smo napravili dobar posao , sigurno cemo biti opasniji u napadu sa dvojicom napadaca , plus sto se oni svojim konstrukcijama savrseno nadopunjavaju

zao mi je toresa ali sigurno nismo nista izgubili u ovom prijelaznom roku , sada se lagano okrenuti sljedecem mecu , a king kenny sta radi
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2011, 18:04

jacky09 je napisao/la:
Onda se treba zadovoljiti sredini tablice na kojoj je Liverpool zadnjih godina. Za nešto više treba klasa, a ne Kuyt.
Sigurno zbog toga i igra u Holandiji te je jedan od bitnijih igrača reprezentacije koja je viceprvak svijeta. Ma u pravu si, treba viša klasa od Kuyta. :lol:

Samo slijep čovjek ne vidi njegove kvalitete; on nije dribler, nije igrač koji plijeni pažnju lijepim potezima i golovima, al' je čovjek koji se bori više od Rooneya, Teveza i Essiena zajedno. Eh, kad nađeš boljeg/korisnijeg/ igrača od Kuyta, onda ga dovedi u Liverpool i tako dokaži svima kako je ovaj igrač pravo sra*je.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 feb 2011, 18:11

Suarez ce biti pravo pojacanje za Liverpool.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 feb 2011, 18:17

slika

Nadam se da se neće ošišati :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 18:21

Ah, kada je to Comolli kiksao ?! Teško je naći primjer kada nije pogodio sa transferima. :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2011, 18:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ah, kada je to Comolli kiksao ?! Teško je naći primjer kada nije pogodio sa transferima. :)
jesi došo sebi ,jel milicajac :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 feb 2011, 18:23

Kuyt je najbolji igrac liverpoola uz Gerrarda posljednjih godina....najkorisniji i najborbeniji...tako da ne razumijem kako neko moze reci da nije za L'pool...

Svaki klub bi pozelio takvog fudbalera...

Inace,posto stalno gledam Liverpool TV :roll: :lol: na Areni 1 ....i naravno onog ludog komentatora :lol: :mrgreen: (oni koji gledaju,znaju sta govorim)...covjek je istrazivao kako se pravilno izgovagra njegovo ime...Kujt,Kajt???

Nije ni jedno ni drugo, nego Kaut :lol: :lol: :mrgreen:

Eto sd i to znate...

Dirk Kaut :lol:

Sto se tice transfera...znamo svi kakve probleme Torres sa povredama ima,iskoristili su posljednju priliku i uzeli velike pare za njega...sto bih okarakterisao kao pamatan potez,mislim sve je relativno..moze se desit da u Chelseau vrati formu i prodje bez povreda....ali bilo bi ziheraski da se Liverpool kockao sa tim i odbio ovakvu ponudu.Dosla su dva mlada i dobra fudbalera.Istina,nisu dokazani toliko na velikj sceni al svakako da imaju potencijal i veliku priliku da se dokazu...

Znaci,L'pool je uradio dosta pametan potez..ako nista,osvjezio malo ekipu sa novim imenima,sto je i bilo potrebno....a vrijeme ce pokazati da li su Suarez i Carrol na nivou Torresa...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 01 feb 2011, 18:30

Ja se ne sjećam da je neki igrač procvjetao nakon odlaska iz Liverpoola? Ili možda griješim?
Riise mislim da je Italijanski kup osvojio.
Xabi, Arbeloa nijednog trofeja, sve što su osvojili sa Liverpoolom su to uradili.
Cisse, Luis Garcia, Riera, Leto pate se po grčkoj ligi. Cisse je titulu osvojio prošle godine.
Penant, Benayun, Warnock, kubure po EPL.
Najviše trofeja i jedini koji meni pada na pamet je Igor Bišćan koji je najviše trofeja osvojio sa Dinamom :-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 01 feb 2011, 18:39

His Transfer said he was a red, Carroll, Carroll.
You'll Never Walk Alone we Said, Carroll, Carroll.
We Hope he doesn't go to jail,
But if he does, we'll pay his bail, :o
Andy Carroll, Liverpool's lu-na-tic :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 18:46

legenda reala je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ah, kada je to Comolli kiksao ?! Teško je naći primjer kada nije pogodio sa transferima. :)
jesi došo sebi ,jel milicajac :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesam, još ako ljuljnem šta na kladionici ... biće odlično. :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 feb 2011, 18:56

VELA je napisao/la:His Transfer said he was a red, Carroll, Carroll.
You'll Never Walk Alone we Said, Carroll, Carroll.
We Hope he doesn't go to jail,
But if he does, we'll pay his bail, :o
Andy Carroll, Liverpool's lu-na-tic :D
:lol:

Koeficijent 2.50 da će Torres zabiti "svom" Liverpoolu

Prelazak španjolskog nogometaša Fernanda Torresa iz Liverpoola u Chelseaja bio je najveći događaj na kraju siječanjskog prijelaznog roka u europskom nogometu...

Posljednjeg dana je za 58.5 milijuna eura Torres došao na Stamford Bridge, a simbolično bi prvu utakmicu mogao odigrati baš protiv "svog" Liverpoola. Taj je derbi na rasporedu 6. veljače na Stamford Bridgeu, a britanske kladionice su, dakako, odmah ponudile tečajeve na mnoge scenarije vezane uz tu utakmicu.

Primjerice, 2.50 je koeficijent mogućnosti u William Hillu da Fernando Torres zabije pogodak svom dojučerašnjem klubu. Inače, treba reći da je Torres kroz karijeru uvijek bio prilično inspiriran kada je igrao protiv Chelseaja. Tijekom osam utakmica protiv svoje sadašnje momčadi, a u crvenom dresu Redsa, je postigao sedam pogodaka.

- Nikada neću reći niti jednu riječ protiv svog nekadašnjeg kluba Liverpoola, no život ide dalje, a ja sam danas igrač Chelseaja. I da, u toj utakmici ću se silno truditi postići pogodak.

Inače, 2.20 je kofeicijent da će Torres do kraja sezone postići šest ili više pogodaka za Chelsea.

Neuspješan i komičan pokušaj spaljivanja dresa

Transfer 22-godišnjeg engleskog nogometnog reprezentativca Andyja Carrolla iz redova Newcastlea u Liverpool u posljednjim trenucima siječanjskog prijelaznog roka izazvao je bijes navijača kluba sa St. James Parka...

Tako je jedan od njih razočaran "izdajom" dojučerašnjeg ljubimca odlučio spaliti Carrollov dres i događaj ovjekovječiti video-kamerom. Pokušaj spaljivanja bio je prilično neuspješan budući se sintetički dres nikako nije zapaljivao pod slabim plamenom upaljača.

Navijač se nije sjetio dres politi benzinom ili kakvom drugom zapaljivom tekućinom, a cijeli je jalovi pokušaj ubrzo postao hit na YouTubeu.

[youtube][/youtube]

Trener Newcastlea: Carroll laže!

- Andy Carroll nije želio bezuvjetan ostanak u Newcastle Unitedu već je ucjenjivao klub – izjavio je trener nogometaša Newcastlea Alan Pardew...

Htio je trener reagirati na neistinitu i nekorektnu, kako tvrdi, izjavu 22-godišnjeg centarfora, koji je izjavio da je bio prisiljen otići u Liverpool za 35 milijuna funti jer je klubu nasušno trebao taj novac.

- Nismo ga prislili da ode, to jednostavno nije istina – rekao je Pardew nastavivši:

- Osobno, vrlo sam razočaran raspletom događaja. Andy je drag dečko i ja ga uistinu volim, no istina je da je odlazak bio njegov izbor, samo njegov, i to ne može promijeniti.

- Odbili smo prvu veliku ponudu Liverpoola u ponedjeljak (30 milijuna funti, op. a.). Liverpool je potom poslao još veću (35). U klubu smo se sastali i raspravljali što učiniti. Tada je Andy zamolio za razgovor sa mnom. Otišao sam do njega da čujem što mi ima za reći. Zatražio je potpisivanje novoga, poboljšanog ugovora, premda ga je potpisao do ljeta 2016. u listopadu. Rekao mi je da, ukoliko ga ne dobije, želi otići u Liverpool.

- Saslušao sam ga i otišao na Upravni odbor. S obzirom na okolnosti, odlučili smo prihvatiti ponudu. Nismo mu mogli ponuditi novi ugovor. Potpisao ga je prije tri mjeseca. Kamo bi nas dovelo da revidiramo ugovore svaka tri mjeseca? Dobio bi bolji ugovor jednog dana. Nažalost, nije imao strpljenja čekati.

- Je li otišao zbog novca ili zbog nogometa? To morate pitati njega. Ja mislim da zbog nogometa nije.

- Ogorčeni smo i razočarani njegovim odlaskom, ali što možemo. Niti jedan igrač nije veći od kluba. A Liverpool je u daleko povoljnijoj financijskoj poziciji od nas.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 19:03

He's come from Tyneside to the reds
Carroll, Carroll !
Upfront with Luis Suarez
Carroll, Carroll
"We won't sell him" Newcastle lied !
Now he's off to Merseyside
ANDY CARROLL LIVERPOOLS NUMBER 9 !
Kenny: "The most important people at Liverpool Football Club are the people who want to be here"

Thank you Torres for your days in LIVERPOOL but remeber you'll not hear YNWA any more.
;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 feb 2011, 19:08

jacky09 je napisao/la:
Tacno

Pogledajte produktivni ucinak Kuyta i poziciju na kojoj igra, znaci prodori, asistencije, golovi

Sta on od toga ima????

Mogu i mene staviti na krilo, nabicu kondicije i ostavljati srce na terenu :roll: :roll:
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 feb 2011, 19:10

Jeste li se odmorili od sinoc :mrgreen: :mrgreen:

Steta za Adama zalim sto nismo njega doveli :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 01 feb 2011, 19:18

Ponos Torina je napisao/la:Jeste li se odmorili od sinoc :mrgreen: :mrgreen:

Steta za Adama zalim sto nismo njega doveli :cry:
Slazem se . Da je dosao, Lucas ili Poulsen bi otpali, a on bi presao na lijevu stranu, Meireles na zadnjeg, Gerrard u sredinu, desno Kuyt i napad Caroll i Suarez. To bi dosta dobro izgledalo. Al jbq :?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.