FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
58
23%

Ukupno glasova: 247

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 13 feb 2022, 12:57

Jojj meni šega to kad neko kaze ja necu gledati ako bude igro Fanimo ili Dal, kaze poderat cu članku ako Mirza bude trener, onaj drugi nece radi Pidre šega Bgm.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 feb 2022, 12:57

Svaka čast Kapićevom menadžeru ili ko ga već zastupa, pa je on nešta dobacio preko granica BiH. U dva mandata ima nekih 180 minuta u kojima je bio fudbaler, ostalo statista na terenu kao i većina ovih pl igračića.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 feb 2022, 12:59

Sarajevo ljubavi moja.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 feb 2022, 13:47

Cuj Oremus prije Sabanovica, Sabanovic daleko najbolji jesenas i daleko najspremniji, Bzs nekad ne vjerujem sta čitam..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 feb 2022, 14:01

SedrenikHz je napisao/la:
13 feb 2022, 13:47
Cuj Oremus prije Sabanovica, Sabanovic daleko najbolji jesenas i daleko najspremniji, Bzs nekad ne vjerujem sta čitam..
Zato i imamo jedan od najgorih plasmana ikad... Teški panj.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 feb 2022, 14:07

Miljacka je napisao/la:
13 feb 2022, 14:01
Nemoj zezat brate,Halid je bio odlican ovu polusezonu.Oremus je meni skroz bezveze igrac.Previse kiksa frajer.I ovu zadnju protiv Veleza prvi gol po njegovoj strani jer nije pratio igraca iza sebe,drugi gol on skrivio penal.Kolo prije toga u Sirokom fulio prazan gol u zadnjoj minuti...Na to dodaj da je stranac i ima 33 godine.Zar nije bolje da Halid koji je u odlicnoj formi odigra ovu polusezonu i proda se na ljeto.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 feb 2022, 14:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 feb 2022, 14:10

Miljacka je napisao/la:
TO ne spori činjenicu da je bio najbolji igrač jeseni, a tebi Oremus je očigledno yebo ženu pa ga braniš.
Jedino mu hvala na golu protiv Celtica, ovo ostalo tanko.
železničar RS !!!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 feb 2022, 14:13

NajvecaRadosti je napisao/la:
13 feb 2022, 14:07
Miljacka je napisao/la:
Nemoj zezat brate,Halid je bio odlican ovu polusezonu.Oremus je meni skroz bezveze igrac.Previse kiksa frajer.I ovu zadnju protiv Veleza prvi gol po njegovoj strani,drugi gol on skrivio penal.Kolo prije toga u Sirokom fulio prazan gol u zadnjoj minuti...Na to dodaj da je stranac i ima 33 godine.Zar nije bolje da Halid odigra ovu polusezonu i proda se na ljeto.
Ovo je za mene anti-fudbal
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 feb 2022, 14:15

13 feb 2022, 14:10
Miljacka je napisao/la:
TO ne spori činjenicu da je bio najbolji igrač jeseni, a tebi Oremus je očigledno yebo ženu pa ga braniš.
Vidiš kakav si ti divljak???
Moraš odmah vrijeđati? Popišam se na taj Sedrenik na kojem si ti rastao... Koga je tebi Šabanović yebao pa ga braniš, maloumniče?

Dobri u dobru
Zli u zlu

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 feb 2022, 14:19

Kad se ovako častite uvredama sta ce tek biti kad izgubimo prvu tekmu?!
Ostaje da vidimo tj čitamo :kafa:

Edit
Juce Pejo kapiten za Radnicki protiv Partizana a kod nas los do zla Boga bio :crazy:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 feb 2022, 14:25

ado-hz je napisao/la:
13 feb 2022, 14:19
Kad se ovako častite uvredama sta ce tek biti kad izgubimo prvu tekmi?!
Vidiš da stoka nedojebana ne zna na normalan način prodiskutovati sa neistomišljenikom... Pa se moraš spustiti na njegov nivo komunikacije jer te u suprotnom ne razumije divljak.

Dobri u dobru
Zli u zlu

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 feb 2022, 14:30

Miljacka je napisao/la:
13 feb 2022, 14:15
13 feb 2022, 14:10
Miljacka je napisao/la:

Vidiš kakav si ti divljak???
Moraš odmah vrijeđati? Popišam se na taj Sedrenik na kojem si ti rastao... Koga je tebi Šabanović yebao pa ga braniš, maloumniče?
TO se našao uvrijeđenim za ženu? Ako jesi halali, malo si me iznervirao s tim razmišljanjem. Sabanovic do ove sezone je bio los, ali ovu polusezonu je odradio vrhunski, bilo je tu asistencija pa i golova, tako da Oremusa i njega poredit je smiješno.
Na Halidu mozemo zaraditi, na ovom NIKAKO, Oremus sigurno prima 3x više od ovog.
Jos jednom halali za ovu ženu, mada nisam se nadao da ces se upaliti tako, pa sad da ja tebi psujem preko tastature ne ide.
Ziv bio pitaru moj.
železničar RS !!!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 13 feb 2022, 14:49

Sabanovic je bio odlican do sad ne moze se zbog jednog suta kritikovati bek druze, Halid bio odlican u defanzivi, ofanziva solida i imao je jako dobrih centarsuta to je sve sta on treba da ima..

Po desnoj strani su nam slabo probijali 👍

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 13 feb 2022, 14:51

Miljacka je napisao/la:
13 feb 2022, 14:25
ado-hz je napisao/la:
Vidiš da stoka nedojebana ne zna na normalan način prodiskutovati sa neistomišljenikom... Pa se moraš spustiti na njegov nivo komunikacije jer te u suprotnom ne razumije divljak.
Ne podržavam vrijedjanje niti psovanje u diskusijama, ali je činjenica da ti imas neki lični konflikt sa Šabanovičem. Mislim da ga lično poznaješ i da ti se nesto dobro zamjerio.
Tvoji komentari prema njemu nisu uopšte objektivni, vec su lični i subjektivni.
Halid je prošlu polusezonu bio jedan od naših najboljih igrača, to je fakat...
Evo i oni tebe selame!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 13 feb 2022, 15:15

Zato treba dovesti Ovčinu da se mi ne bi svađali između sebe zbog Mirka i Halida :kafa:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 feb 2022, 15:18

obrijanopile je napisao/la:
13 feb 2022, 14:51
Miljacka je napisao/la:
13 feb 2022, 14:25
ado-hz je napisao/la:
Ne podržavam vrijedjanje niti psovanje u diskusijama, ali je činjenica da ti imas neki lični konflikt sa Šabanovičem. Mislim da ga lično poznaješ i da ti se nesto dobro zamjerio.
Tvoji komentari prema njemu nisu uopšte objektivni, vec su više subjektivni.
Halid je prošlu polusezonu bio jedan od naših najboljih igrača, to je fakat...
U krivu si drug. Baš nikakve veze s njim nemam. Pojma nemam ni gdje živi, s kim živi, šta vozi i bilo šta vezano za njegov privatni život. Ono što imam protiv njega isto imam protiv Hebibovića, Velkoskog, Palića, Cmiljanića i sl.. Moje mišljenje o njima ovisi SAMO o onome što daju za FK Sarajevo. Evo Ahmetović je katastrofalan zadnju godinu dana, ali mu nikad ne mogu zamjeriti kada uzmem u obzir šta je dao. Ja za Šabanovića nigdje nisam rekao da mu želim sve najgore u životu, naprotiv, nek mu je sa srećom i da zaigra za Bajern i reprezentaciju jednog dana, ja sam rekao samo da mu želim da ne igra za FK Sarajevo. Isto kao i navedenim igračima gore. Kad mi se bude sviđalo kako igra to ću i napisati/reći. Evo Pidro je bio kriminalan, ali se dozvao u zadnjem periodu i njega sam kritikovao, a pohvalit ću ga svaki put kad budem mislio da je za pohvalu. Najviše mi je krivo zbog nedolaska Ovčine jer smo osuđeni na Šabanovića, pa i Oremuša. Ali ako ću birati između njih dvojice, uvijek ću biti za Oremuša.

Dobri u dobru
Zli u zlu

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 13 feb 2022, 15:20

Miljacka je napisao/la:
13 feb 2022, 12:54
Nikad meni Šabanović ne bi igrao prije Oremuša na beku... A i Kapić mi je upitan ispred Šećera.
Kapić sigurno nema prednost ispred Šećerovića, jer je ovaj trkački superiorniji i generalno korisniji za ekipu.

Nemam ništa protiv Halida, ali koliko god bio solidan na jesen, njegov problem je to što nikada neće imati sportsku inteligenciju. To vrlo često košta ekipu. Ali eto, pretpostavljam da će Vasoski davati više minuta Halidu.

S druge strane, mislim da Mirko ne dobiva respekt koji zaslužuje. Iskustvo, pokrivanje više pozicija, sigurnost i borbenost... Više nego korektan igrač, jedino što već ide u godine.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 13 feb 2022, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 feb 2022, 15:21

MaroonBjelave je napisao/la:
13 feb 2022, 15:15
Zato treba dovesti Ovčinu da se mi ne bi svađali između sebe zbog Mirka i Halida :kafa:
Nista od Harisa. Trebao bi jos neko doci ako smo dobro protumačili izjavu Ismira. A možda je mislio i na Fanima, jer velike su šanse da ce se aktivirati klauzula za produzivanje ugovora na još jednu god.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 feb 2022, 15:41

Lijepe diskusije falilo je ovo na temi :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 feb 2022, 15:48

https://www.transfermarkt.com/miljan-go ... ler/288912

Ne bi bilo lose kad bi ga doveli. Prije 2 dana je raskinuo ugovor, znaci free igrač.
A mogao bi itekako posluziti kao joker su klupe. Ne bi bio skup, a nama fali krilnih igraca. Ne želim tu gledati ni sa klupe kako ulaze Heba, Cmilja, Krle i ostala kompanija.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AvantiBL, Fudo, Hajdeee, Haksss, Hordas1990, stokastoka23, Venom i 42 gosta.