FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Izboriti LP je jedini cilj ove sezone.
Dva puta do tog cilja: top 4 kroz Primeru ili osvajanje EL koji još donosi prvi pot u žrijebu.
Pa neka izaberu koji im je put lakši.
Dva puta do tog cilja: top 4 kroz Primeru ili osvajanje EL koji još donosi prvi pot u žrijebu.
Pa neka izaberu koji im je put lakši.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I ja sam za to da se prije posvete ligi. Veliki je rizik fokusirati se isključivo na EL, jer to je lutrija. Odeš na penale i ispadneš.
Mundo DeportivoYassine Bounou - Bono (Sevilla, 30 godina)
Illan Meslier (Leeds, 21 godina)
Bartłomiej Dragowski (Fiorentina, 24 godine)
Maarten Vandevoordt (Genk, 19 godina)
Alban Lafont (Nantes, 23 godine)
Ovo su golmani koje Barcelona vidi kao konkurenciju Marc-Andréu ter Stegenu, a dugoročno i kao njegove potencijalne nasljednike
Rodjeni su pitarske picke!
Ovaj izostanak Danija znaci cetiri uzastopne utakmice za Desta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Barcelona nikada nije osvojila Kup UEFA ilitiga danas Europa Ligu. Tako da s te strane treba ganjati. Plus i jedina šansa za trofej ove sezone.
Tako da bi bilo lijepo da se osvoji, s mnogo aspekata. Značilo bi Xaviju, mladim igračima.
Tako da bi bilo lijepo da se osvoji, s mnogo aspekata. Značilo bi Xaviju, mladim igračima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
E ako mu to ne bude dovoljno da pokaže da li se na njega može ozbiljno računati ne znam šta će više onda biti dovoljno.
Slažem se. Prvo što bi osvajanje puno pomoglo Xaviju a naravno i ovim golobradim mladićima za daljni tok i kluba a i njihove karijere. Konkurencija nije strašna, pogotovo jer postoji mogućnost da će neko od favorita u dvobojima ispasti. A isto tako pojačali smo se dodatno sa Adamom, Aubom i Ferranom tako da će i oni dodatno podići kvalitet ekipe i pomoći.
Mislim da ima dovoljno širine da se ganja četvrto mjesto u ligi i EL. Trofej je trofej ipak, a pogotovo bi bilo fino uzeti EL iz tih spomenutih razloga.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kosarkasi opet razbili u Madridu. Zanimljivo da u zadnjih 10 meceva imaju 8-2 u clasicu, a od ta dva poraza jedan je bio za trofej(super cup).
⚽FK Garaže⚽
Ne izbori li se LP naredne sezone, što je vrlo moguće - Laporta mora odstupiti.
On je direktni krivac zašto je ova sezona otišla niz vodu odmah u startu - jer je ostavio retarda Koemana na klupu, dao još jednu sezonu levatu koji je dovukao svoje zemljake polovnjake Depaya, Luka De Jonga, zamalo i Wijnalduma, koji je strovalio Barcu na 10 mjesto odakle se teško vraća, Laporta je taj koji je kasnije htio postaviti za šefa struke Jordi Krojfa
jer nikad nije ni vjerovao Xaviju, on je taj koji je čitavo ljeto i kasnije pola tekuce sezone okljevao da uruči otkaz holandskoj neznalici koja iz kola u kola ukopavala Barcu, on je taj koji je glumio cigana i sirotinju nije htio da isplati neznalici 12 miliona odštete, pa pojeo svoja gowna i platio mu, a onda ko iz pichke istresao 55 miliona za Ferrana.
Previše je tu grešaka za tako malo vremena.
On je direktni krivac zašto je ova sezona otišla niz vodu odmah u startu - jer je ostavio retarda Koemana na klupu, dao još jednu sezonu levatu koji je dovukao svoje zemljake polovnjake Depaya, Luka De Jonga, zamalo i Wijnalduma, koji je strovalio Barcu na 10 mjesto odakle se teško vraća, Laporta je taj koji je kasnije htio postaviti za šefa struke Jordi Krojfa

Previše je tu grešaka za tako malo vremena.
Ma tako je, i onda opet iz pocetka sa novim predsjednikom. Cuj to nakon godine otjerati istog, dan te yebo 

Pa ti ga tjeras mozgu jedan, sa tim postom ti ga tjeras, nije ti ovo football manager da se cuda rade za jednu sezonu.
Ne mogu ga ja otjerati, ko sam ja, obicni forumaš i to iz bosne...kako ga mi forumaši možemo otjerati sa piskaranjem na SS.ba forumu, glupane

Ali on treba sam dati ostavku u slucaju neuspjeha ekipe, o tome se radi.
Ne treba, trebas ti dati ostavku na ovom forumu.
Moze, odmah poslije tebe.
Bode u oci Dembele. Imaju li iti malo dostojanstva? Lik se piša po klubu, oni ga jos nagrade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.