FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dejan, BL » 01 feb 2011, 16:36

Najgore što najbolji klub lige ne može na zelenom terenu pokazati u potpunosti dominaciju i realan kvalitet i gaziti vas sve sa po 3-4 gola razlike, od tih spletkarenja po savezu. I umjesto da imate bilo kakvu klupsku politiku i da dovedete neko pojačanje ovih dana se uticajni članovi saveza izvode na večere. Pa o čemu se tamo razgovara o popravljanju regularnosti nikako.
Sve se sazna kad tad, al zato kad izađu u evropu više nema ni sudaja potplaćenih ni veza u UEFI onda uslijedi otrežnjenje.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 feb 2011, 16:38

joj ljudi nesto me hastra ovo pobjedjujemo na pripremnim ,,, :D a zna se da kad gubimo na pripremnim da prekucamo ligu a,... :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 feb 2011, 16:39

Ti zivis u oblacima mala! :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 feb 2011, 16:40

Dejan, BL je napisao/la:Najgore što najbolji klub lige ne može na zelenom terenu pokazati u potpunosti dominaciju i realan kvalitet i gaziti vas sve sa po 3-4 gola razlike, od tih spletkarenja po savezu. I umjesto da imate bilo kakvu klupsku politiku i da dovedete neko pojačanje ovih dana se uticajni članovi saveza izvode na večere. Pa o čemu se tamo razgovara o popravljanju regularnosti nikako.
Sve se sazna kad tad, al zato kad izađu u evropu više nema ni sudaja potplaćenih ni veza u UEFI onda uslijedi otrežnjenje.
Gdje to, gdje to? Daj link, slike, video zapis, bilo šta. Hoću i ja da vidim.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 feb 2011, 16:50

Opet Spaha kralj i Visca! :mrgreen: 'ta ce nam novi napadac, imamo Bajru. :)
Vidjecete kad na kraju sezone pocnu pljustati milionske ponude za Viscu. :mrgreen:
Ima li kakvih informacija oko ostanka Gerhardta - jel Sef zadovoljan?

Ocito je da ce Spahic i E.Colic biti nasa najveca pojacanja u nastavku sezone.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 feb 2011, 17:10

rezultati fantasticni na ovim pripremama, vidim danas je bio kombinovani sastav, sef izgleda isprobava razne kombinacije, a mozda i cuva najbolji sastav za sutra, najaci protivnik do sad Spartak iz Subotice koji je 6 u srbijanskoj ligi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 feb 2011, 17:11

19TM87 je napisao/la:rezultati fantasticni na ovim pripremama, vidim danas je bio kombinovani sastav, sef izgleda isprobava razne kombinacije, a mozda i cuva najbolji sastav za sutra, najaci protivnik do sad Spartak iz Subotice koji je 6 u srbijanskoj ligi
Protiv koga ce jos igrati za vrijeme priprema ? Znas li kad ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 01 feb 2011, 17:13

Elegant je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:rezultati fantasticni na ovim pripremama, vidim danas je bio kombinovani sastav, sef izgleda isprobava razne kombinacije, a mozda i cuva najbolji sastav za sutra, najaci protivnik do sad Spartak iz Subotice koji je 6 u srbijanskoj ligi
Čitaj malo češće oficijelnu pa ćeš sve znati... : )

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 feb 2011, 17:19

Višća i Bajro nisu humani šta rade..

Eh, vidim da su se kritike prebacile sa struke na druge segmente kluba i to mi se već sviđa.. Naravno, ni ja nisam zadovoljan marketingom, skautingom itd. i baš zbog toga ne pomišljam da Amaru, Cviki, Dini nešto zamjeram.. Oni svoj posao rade gotovo savršeno..
Zašto je marketing nakon sjajnog početka prošle sezone, sad stao i ne radi ništa- to ne mogu da shvatim.. Ili Buki (mada ne vjerujem da samo on tu odlučuje) ne zna ili neće. Ako već ne zna, šta da se radi? Ozbiljno razmišljam o tome da mi ovdje izlažemo neke svoje prijedloge kako, šta popraviti pa da se to preko ovih "guzonja" s foruma (bez uvrede :lol: ) preda Bukiju i kažemo mu "ovo predlažu navijači Želje, može li se to ispuniti i ako ne, zašto ne?"
Samo nemojte ono nije to naš posao, nismo mi plaćeni za to. Razmišljanje je besplatno, ako neko ima prijedlog izloži, ostali malo kritikuju, malo nadgrade i ono što valja preda se marketing službi (ako to postoji u klubu). Ako nemaju pošteno obrazloženje zašto je to nemoguće uraditi, onda otvoreno pokažemo nezadovoljstvo prema tom segmentu kluba..

Zahvaljujući Amaru i prvom timu klub je strašno napredovao, ali sad je veoma bitno da se svi u klubu uključe i blizu smo toga da postanemo ozbiljan (po europskim mjerilima) klub.. Naravno, ako se ne desi ova suspenzija, to bi nas možda uništilo kao i fudbal u BiH ako bude neka dugoročna suspenzija.. :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 feb 2011, 17:28

Bajro Spahić BRUTALAN :!: i što bi onda kupovali nekog igraca, kad se momak opasno namece i nema smisla da se ignoriše...nema potrebe
Plus što svoju šansu cekaju Baljić i Nikolić, a može i E.Čolić odigrati u napadu.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 feb 2011, 17:32

Nama ne smije moguca suspenzija biti izgovor za bilo sta. Moramo raditi kao da to uopste nije opcija. Napredujemo, to je cinjenica, al' ne dovoljno brzo. Ja sam vec rekao da nase legende moramo uhljebiti, al' ne na stetu kluba. Zeljo je ipak bitniji od svakog pojedinca. Ne mislim niti bih ikad zelio reci nista lose o npr. Bukiju (to mi je jedan najdrazih nasih igraca ikad), ali sam sklon ideji da posao marketinga rade strucnjaci, ljudi skolovani za to. Doslo je vrijeme kada je klupski marketing - REKLAMA - bitan jednako kao i snaga prvog tima i strucni stab. Pa prosle godine se malo nesto uradilo, mizerija, pa je stadion bio nekoliko utakmica zaredom pun. Zamislite domete sa profesionalno osmisljenom kampanjom i kvalitetnim PR-om?!
Uzmite primjer KK Bosne od prije par godina, kad se Skenderija punila svake sedmice, velike, ogromne zasluge za to idu marketingu. Dobra reklama + rezultat = veliki klub. Sve mi to ovdje na forumu znamo, znaju i u klubu, al' se malo sta radi. Rezultat hvala bogu imamo, ostaje nam jos ? :mrgreen:

Vrlo vazan pokazatelj trenutne situacije je i to da ne bi imali zvanicne web prezentacije (ili bi imali ali ni priblizno ovako dobru i azurnu) da nije bilo obicnih navijaca, forumasa, drugova sa tribine i njihove ljubavi prema klubu?!

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 01 feb 2011, 17:34

Plavi savladali Triglav iz Kranja

Nova pobjeda Želje na pripremama

Piše: E. Škorić
Utorak, 01.02.11. 16:49.

Premda je bilo predviđeno da danas nogometaši Željezničara odmjere snage sa hrvatskim niželigašem Vodnjanom, Plavima se suprostavila momčad Triglava iz Kranja.

u Medulinu, nedaleko od Pule, Željezničar je s 2:1 savladao Triglav iz Kranja, člana prve slovenačke lige.

Na otvaranju utakmice je Edin Višća pogodio za vodstvo Želje, te nastavio sjajan golgeterski niz na pripremama, baš kao i Bajro Spahić koji se golovima vratio u formu nakon višemjesečne pauze zbog teške povrede. Spahić je i protiv Triglava bio strijelac u 2:1 pobjedi.

Željezničar je utakmicu počeo u sastavu: Karić - Čolić B, Gerhardt, Gančev, Stanić - Zolotić, Perak, Jamak, Višća, Nikolić - Baljić. Priliku su u nastavku dobili: Šehić - Marković, Radovanović, Mesić, Vasilić - Savić, Svraka, Bešlija, Čolić E, Zeba - Spahić.

Naredna proba za Plave slijedi već sutra, kada će snage odmjeriti sa Spartakom iz Subotice.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2011, 17:35

spielführer_21 je napisao/la:Zašto je marketing nakon sjajnog početka prošle sezone, sad stao i ne radi ništa- to ne mogu da shvatim.. Ili Buki (mada ne vjerujem da samo on tu odlučuje) ne zna ili neće. Ako već ne zna, šta da se radi? Ozbiljno razmišljam o tome da mi ovdje izlažemo neke svoje prijedloge kako, šta popraviti pa da se to preko ovih "guzonja" s foruma (bez uvrede :lol: ) preda Bukiju i kažemo mu "ovo predlažu navijači Želje, može li se to ispuniti i ako ne, zašto ne?"
Samo nemojte ono nije to naš posao, nismo mi plaćeni za to. Razmišljanje je besplatno, ako neko ima prijedlog izloži, ostali malo kritikuju, malo nadgrade i ono što valja preda se marketing službi (ako to postoji u klubu). Ako nemaju pošteno obrazloženje zašto je to nemoguće uraditi, onda otvoreno pokažemo nezadovoljstvo prema tom segmentu kluba...
Znas koji je glavni izgovor "e nije to tako lako" ili "nije to prioritet" :lol: vjeruj mi da ima on prijedloge i sve, ali...
Taj marketing o kojem govoris nije poceo iz kluba, nego je dosao u klub volonterski od ljudi sa strane (s*ource) i kada je trebalo nastaviti raditi tj placati se taj projekat, "jbg sve je to super ali nema se para"...pa je onda isti fazon "uzet" da se radi na TV Vogosci...imidz u kanal uletio odmah...
Kakva bolan marketing sluzba, mazanje ociju raji..."tetkin mali" uradi zeleni logo za 90god, za tapsanje po ramenu i to je marketing sluzba...grohotam se po podu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 01 feb 2011, 17:38

spielführer_21 je napisao/la:Višća i Bajro nisu humani šta rade..

Eh, vidim da su se kritike prebacile sa struke na druge segmente kluba i to mi se već sviđa.. Naravno, ni ja nisam zadovoljan marketingom, skautingom itd. i baš zbog toga ne pomišljam da Amaru, Cviki, Dini nešto zamjeram.. Oni svoj posao rade gotovo savršeno..
Zašto je marketing nakon sjajnog početka prošle sezone, sad stao i ne radi ništa- to ne mogu da shvatim.. Ili Buki (mada ne vjerujem da samo on tu odlučuje) ne zna ili neće. Ako već ne zna, šta da se radi? Ozbiljno razmišljam o tome da mi ovdje izlažemo neke svoje prijedloge kako, šta popraviti pa da se to preko ovih "guzonja" s foruma (bez uvrede :lol: ) preda Bukiju i kažemo mu "ovo predlažu navijači Želje, može li se to ispuniti i ako ne, zašto ne?"
Samo nemojte ono nije to naš posao, nismo mi plaćeni za to. Razmišljanje je besplatno, ako neko ima prijedlog izloži, ostali malo kritikuju, malo nadgrade i ono što valja preda se marketing službi (ako to postoji u klubu). Ako nemaju pošteno obrazloženje zašto je to nemoguće uraditi, onda otvoreno pokažemo nezadovoljstvo prema tom segmentu kluba..

Zahvaljujući Amaru i prvom timu klub je strašno napredovao, ali sad je veoma bitno da se svi u klubu uključe i blizu smo toga da postanemo ozbiljan (po europskim mjerilima) klub.. Naravno, ako se ne desi ova suspenzija, to bi nas možda uništilo kao i fudbal u BiH ako bude neka dugoročna suspenzija.. :roll:
Krenimo od oficijelne web stranice koja treba da bude ogledalo rada marketing službe i cijelog kluba, a kod nas to rade momci koji su u životu dvaput razgovarali s Dželom, Amarom, Cvikom...S Bukijem nisu nijednom i bukvalno rade šta hoće i kad hoće, bez ikakvog reda i sistema. Kapa dole Amaru i ljudima koji vode ekipu, ali ovi što vode klub su blago rečeno nesposobni i beozbrazni. Poznajem dečke koji rade stranicu i nikad nijednu jedinu marku ili makar lijepu riječ nisu dobili.. Čak i kartu plaćaju kada ulaze na stadion jer obožavaju ovaj klub. Domenu i hosting sve su sami platili i stranicu mogu ugasiti kad žele. Žalosno je što ovo moram pisati ali kad je tako, treba reći ljudima da znaju ko nam vodi klub. Još jednom, kapa dole Amaru, Cviki, Dini i ostalim koji su uz ekipu jer prave čudo, ali uz Dželu, Bukija i ostale, onda nam je klub generalno osuđen na stagniranje i tapkanje u mjestu. Još jednom, žao mi je što ovo moram pisati u vrijeme kad ekipa niže pobjede ali glupo je i jadno, ljudi trebaju znati kako to sve (ne)funkcioniše...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 feb 2011, 17:41

Elegant je napisao/la:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/jo ... era-u-puli
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 feb 2011, 17:52

tanzla je napisao/la:Nama ne smije moguca suspenzija biti izgovor za bilo sta. Moramo raditi kao da to uopste nije opcija. Napredujemo, to je cinjenica, al' ne dovoljno brzo. Ja sam vec rekao da nase legende moramo uhljebiti, al' ne na stetu kluba. Zeljo je ipak bitniji od svakog pojedinca. Ne mislim niti bih ikad zelio reci nista lose o npr. Bukiju (to mi je jedan najdrazih nasih igraca ikad), ali sam sklon ideji da posao marketinga rade strucnjaci, ljudi skolovani za to. Doslo je vrijeme kada je klupski marketing - REKLAMA - bitan jednako kao i snaga prvog tima i strucni stab. Pa prosle godine se malo nesto uradilo, mizerija, pa je stadion bio nekoliko utakmica zaredom pun. Zamislite domete sa profesionalno osmisljenom kampanjom i kvalitetnim PR-om?!
Uzmite primjer KK Bosne od prije par godina, kad se Skenderija punila svake sedmice, velike, ogromne zasluge za to idu marketingu. Dobra reklama + rezultat = veliki klub. Sve mi to ovdje na forumu znamo, znaju i u klubu, al' se malo sta radi. Rezultat hvala bogu imamo, ostaje nam jos ? :mrgreen:

Vrlo vazan pokazatelj trenutne situacije je i to da ne bi imali zvanicne web prezentacije (ili bi imali ali ni priblizno ovako dobru i azurnu) da nije bilo obicnih navijaca, forumasa, drugova sa tribine i njihove ljubavi prema klubu?!
Izvini nisam u toku ,ali o kakvoj suspenziji pricas
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 feb 2011, 17:54

O suspenziji naseg Saveza, i nasih klubova iz Evrope.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 01 feb 2011, 17:55

jel zna neko koliko konkretno ammar ima uticaja u klubu?mislim u smislu nadgledanja finansija i njegovog uopste autoriteta..jel se on vodi kao obican menager koji moze svakog casa dobiti otkaz od uprave il je pak nega veca zvijerka..
-PAJA Fan Club!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 feb 2011, 18:08

Spahić postigao gol za tv špice nakon akcije u kojoj su učestvoali Savić, Bešlija i Zeba. S vrha kaznenog prostora Spahić je desnom nogom poslao loptu pod prečku nemoćnog protivničkog golmana. Joj Habice :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 43 gosta.