NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: NFL
zasto otpisivati ekipu koja je pokazala da zna preokrenuti rezultat vise puta ove sezone i to protiv legitimnih ekipa.. ovo je jedna utakmica i sve je moguce, jesu ramsi blagi favoriti ali to ne mora da znaci nista
Eh ovako, tipujemo po sistemu: pobjednik/razlika u poenima za pobjednika/mvp SBEdin TM87 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 02:35Tabela:
Maestro 6 + 2 + 1 / 9
Jesta 5 + 3 + 1 / 9
Arelinho 6 + 1 + 1 / 8
Sylar 4 + 2 + 2 / 8
Migmig 5,5 + 2 + 0 / 7,5
Phillies 5 + 2 + 0 / 7
qaa18 5 + 1 + 1 / 7
FoxMulder 5 + 1 + 1 / 7
Ivano 4 + 1 + 2 / 7
EdinTM87 4 + 2 + 1 / 7
Lillard 5 + 1 + 0 / 6
Muhamedhulk 5 + 0 + 1 / 6
Sljivo 4 + 1 + 1 / 6
Salkan 3 + 0 + 0 / 3
Provjerite svoje bodove.
Superbowl cemo tipovat malo drugacije. U igri ce biti 3 poena, tako da i ovi sto su do sada losi bili imaju sanse za titulu![]()
Ukoliko na kraju dva ili vise igraca budu imala isto bodova, tiebreaker ce biti bodovi iz superbowla. Pobjednik moze drzati u potpisu da je najbolji tipser za nfl godinu dana
Tipovat mozete na superbowl vikend, dakle subota i nedjelja. Ranije cu napisati detalje.
Razlika u poenima moze biti: 1-4/ 5-9/ 10+ i na jednoj i drugoj strani (zavisi kojeg pobjednika izaberete). Sve od pogodjenog nosi po jedan bod, dakle 3 boda su u igri. Ovi iz top 5 mogu meni u pp tipovati (da ne bude prepisivanja), a ja cu objaviti tipove pred pocetak SB.
Nadam se da je sve jasno.
Moja prognoza:
Rams/ 10+ / Donald
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nadam se da Bengalsi uzimaju. Gledati McVaya i Donalda kako dižu trofej bi bilo zaista mučno. Mada je i Stafford zaslužio, al igra za pogrešnog trenera.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Rams/5-9/Kupp
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dragi su mi i jedni i drugi..
Bengalsi/5-9/Burrow.
Bengalsi/5-9/Burrow.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bengals/1-4/Burrow
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Los i Hrvoje standardno komentiraju plus Fran iz studija kao i prošle godine.
Na Pro7 Stecker, Esume i Werner na plus Icke (ovaj put nisu na licu mjesta) .
Bengals /5-9/ Joe
Na Pro7 Stecker, Esume i Werner na plus Icke (ovaj put nisu na licu mjesta) .
Bengals /5-9/ Joe
👑 TOM BRADY 👑
švabe su ko i srbi za podvoz, nezna se ko je gori, bulić i ivković su ok, ali ko ne uzme colinswortha i michaelsa za jedan dolar njemu nema pomoći
Mislim da Ramse večeras jedino Stafford može koštati da ne uzmu SB...
Burrow odličan, ali nije Brady, da se tako brzo može riješiti lopte, a ja ne vidim način na koji će OL Bengalsa zaustaviti Donalda i Millera.
Burrow odličan, ali nije Brady, da se tako brzo može riješiti lopte, a ja ne vidim način na koji će OL Bengalsa zaustaviti Donalda i Millera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma meni su odlični Nijemci, detaljni i ugodni za slušati. Gledao bih na srpskom da su Mixa i Jimmy koji su doktori ali ovako Šonetovu dreku ne mogu podnijeti. Hrvoje i Los na laptopu plus Nijemci na TV su moj izbor
Ljepše je gledati na Networkovom feedu za Evropu, nego na američkom plus Al i Cris su za mene slabiji i od Bucka i Aikmana
👑 TOM BRADY 👑
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ivano je napisao/la: ↑13 feb 2022, 17:53Ma meni su odlični Nijemci, detaljni i ugodni za slušati. Gledao bih na srpskom da su Mixa i Jimmy koji su doktori ali ovako Šonetovu dreku ne mogu podnijeti. Hrvoje i Los na laptopu plus Nijemci na TV su moj izbor![]()
Ljepše je gledati na Networkovom feedu za Evropu, nego na američkom plus Al i Cris su za mene slabiji i od Bucka i Aikmana![]()
Bengals \ 5-9 \ Burrow
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne igram to tipovanje al da igram igro bih bengals/1-4/mcpherson 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.