FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 01 feb 2011, 13:19

Kakvi ba majstori - tu je samo jedan majstor - drugi je upuhana placi/pizda koja bljesne na 2-3 utakmice i onda ide pod tus i na sapunjanje. Ma zaboravite vi medije koje od tog arogantnog tipa zele da naprave nesto ko Zizua - nikad vidzenog, najboljeg, najveceg, naj ovo naj ono igraca. NIKAD REAL NECE IMATI - MESSIJA.

p.s. pa ni Zizu nikad nije tako ponizavao konkurentski tim kako mali zeleni radi frankovcima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2011, 13:21

Ova dvojica gore ko da su s Dzenaze krenuli :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 feb 2011, 14:34

bparena je napisao/la:Kakvi ba majstori - tu je samo jedan majstor - drugi je upuhana placi/pizda koja bljesne na 2-3 utakmice i onda ide pod tus i na sapunjanje. Ma zaboravite vi medije koje od tog arogantnog tipa zele da naprave nesto ko Zizua - nikad vidzenog, najboljeg, najveceg, naj ovo naj ono igraca. NIKAD REAL NECE IMATI - MESSIJA.

p.s. pa ni Zizu nikad nije tako ponizavao konkurentski tim kako mali zeleni radi frankovcima.
e jbg sad jarane i ti ga pretjera,eto nije momak majstor,a zabio golova za real haman koliko je i utakmica igrao :shock: jes da nije ko messi,al da je igracina to stoji.....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 01 feb 2011, 15:16

sutra ne dajemo petardu nego nagradu almeriji 4 gola :lol: :mrgreen: jedva cekam sutra utakmicu bice dobra.. :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 01 feb 2011, 15:33

bparena - seres previse ! Ronaldo je Majstor htio ti ili ne , i individualno poslije Messija daleko najbolji....

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 01 feb 2011, 15:41

a zaboravite vi medije koje od tog arogantnog tipa zele da naprave nesto ko Zizua - nikad vidzenog, najboljeg, najveceg, naj ovo naj ono igraca. NIKAD REAL NECE IMATI - MESSIJA.
Šta to fali Ronaldu i šta je falilo Zidaneu, sve stoji da je Messi bolji al nemoj osporavat ostale..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 feb 2011, 15:48

fkt jarane.. lik bi individualno sigurno bio najbolji,al ima tu nesrecu da igra nogomet u isto vrijeme kad i messi :D
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2011, 16:40

Andres je napisao/la:bparena - seres previse ! Ronaldo je Majstor htio ti ili ne , i individualno poslije Messija daleko najbolji....
I poslije Xavia i Inijeste. A malog zelenog nemoze stic ni karakterom ako zaboravimo ko je najbolji. Moze on zabijat u nevaznim utakmicama ali kad treba cuj sad - ne dade on Almeriji i Osasuni. Tu se pokazuje velicina - ko zeleni sto daje u Madridu i sl. Ja njega ocima nemogu smisliti zbog njegove arogancije a ko moze bujrum mu. Vise volim ovog koji stalno daje golove i moli se Bogu i nema to Ronaldovo upuhavanje ko ono - ma sta mi znamo, ja sam najbolji, pih meni nisu bitni golovi JA samo JA dajem kad hocu pa i ne slavim. Mislim ono to meni Ronaldu nista ne znaci. Zgrozim se kad tu aroganciju vidim. Sjecate se gola protiv S.Koreje na SP. Zato mi nije drag a i nema haira u onom sta radi...
Ma kao takav se ubio za arogantnu dugogodina ponizavanu frankovu ekipu. Fudbal se ne mjeri samo trkom na 100 met i skakutanjem oko lopte. Tu je i carolija i karakter koju on nema i nikad nece imati....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 01 feb 2011, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2011, 16:42

Toxicity je napisao/la:
a zaboravite vi medije koje od tog arogantnog tipa zele da naprave nesto ko Zizua - nikad vidzenog, najboljeg, najveceg, naj ovo naj ono igraca. NIKAD REAL NECE IMATI - MESSIJA.
Šta to fali Ronaldu i šta je falilo Zidaneu, sve stoji da je Messi bolji al nemoj osporavat ostale..
Osporavam masineriju koja od placipizde zeli da napravi nesto nevidzeno ... e nemoze .... placi al nemoze ...
Daj gol Almeriji ili Osasuni (sanjaj o Barsi) i mozes se nadat. E nemoze sve u medijsku masineriju. Budale nasjedaju na to...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 feb 2011, 17:17

Pozdrav braco katalonci, dugo me nije bilo

situacija u klubu vidim i dalje idilicna, pobjedjujemo sve odreda, real posustao vidim, 7 bodova prednosti znaci da je titula vec 95 mozda nasa, u kupu smo vec u finalu i nadam se da ce i Real biti tamo, da im i tu nadodajemo.

Jos malo pa ce i liga prvaka, koliko sam uspio vidjeti Arsenal ce ponovno biti oslabljen zbog povreda i suspenzija, zao mi je zbog toga ali prosli bi mi i da su kompletni, ovako ce posao biti samo malo olaksan.

Pedro je definitivno izrastao u igraca svjetske klase i s njim smo dobili puno, bojan nazalost cini se polako ali sigurno sebi krci put do posudbe na ljeto

Abidal je isto tako nikad bolji, bio sam cini mi se u pravu kad sam govorio da ce on i na poziciji stopera biti briljantan, primijetio sam kako se prica u engleskim medijima da cemo mozda dovesti i Bale-a, sto bi nas sve jako obradovalo.

Jedini problem u klubu je cini mi se produzenje ugovora s Alvesom, ali i to nije neki veliki razlog za brigu

Hegemonija i u januaru nije dolazila u pitanje, idemo dalje u nove pobjede
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 01 feb 2011, 17:19

stoji to kume da je Messi najbolji individualno... i stajat ce , i timski i u svakom pogledu je bolji....

Ali Ronaldo je van serijski igrac , kojeg ti mozes mrziti ali nemozes reci da je qurac...ja ga nevolim , ali s loptom umije.... On zeli uvjek da bude on , i samo on.... ali to je on , i takav ce biti...On da nije takav davno bi on u Barci igao , ali posto je takav moze igrati Realu...Nije njegA Fergi slucajno prodo....

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2011, 17:23

Andres je napisao/la:stoji to kume da je Messi najbolji individualno... i stajat ce , i timski i u svakom pogledu je bolji....

Ali Ronaldo je van serijski igrac , kojeg ti mozes mrziti ali nemozes reci da je qurac...ja ga nevolim , ali s loptom umije.... On zeli uvjek da bude on , i samo on.... ali to je on , i takav ce biti...On da nije takav davno bi on u Barci igao , ali posto je takav moze igrati Realu...Nije njegA Fergi slucajno prodo....
e s ovim se slazem - vezano sto ti rece za Barsu i PPizdu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 01 feb 2011, 17:52

@ bparena - ti govoriš nije dao golove u važnim utakmicama protiv Almerije i Osasune i posustao je Real odmah.. Pa ja ti tako kažem, možda da nije dao ove ostale golove koje je dao možda bi razlika sad bila 15 bodova a ne 7.. ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 feb 2011, 19:17

bparena@ Aj druze malo ospavaj, da ti se probistri do sutra sviju ti :D

To oko Ronalda i Messija smo presli 908640950954x i ustanovili da je za nas bolji Ronaldo, za vas Messi i dalje nema... Znaci, svako svoje hvali sto je i normalno.

btw. samo da napomenem, 9. februara/veljace Portugal - Argentina 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 feb 2011, 19:19

Portillo je napisao/la:
Odgodjeno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 feb 2011, 19:28

miky_hz je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Odgodjeno
Nije, ja sam nedavno procitao samo da se nece igrati u Londonu (gdje je zakazno) nego u Zenevi.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 feb 2011, 19:38

Portillo je napisao/la:bparena@ Aj druze malo ospavaj, da ti se probistri do sutra sviju ti :D

To oko Ronalda i Messija smo presli 908640950954x i ustanovili da je za nas bolji Ronaldo, za vas Messi i dalje nema... Znaci, svako svoje hvali sto je i normalno.

Najgore je kad covjek sam sebe svjesno folira, a citav dunjaluk zna da Messi nije sa ovog planeta.
Portugalski kicoš nije ni do članaka jednom Iniesti, a vi ovdje pravite cirkus i blasfemiju poredeci čergaša ga sa Vanzemaljcem...grozno je to vidjeti.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 feb 2011, 19:41

Mandrak je napisao/la:
Portillo je napisao/la:bparena@ Aj druze malo ospavaj, da ti se probistri do sutra sviju ti :D

Najgore je kad covjek sam sebe svjesno folira, a citav dunjaluk zna da Messi nije sa ovog planeta.
Portugalski kicoš nije ni do članaka jednom Iniesti, a vi ovdje pravite cirkus i blasfemiju poredeci čergaša ga sa Vanzemaljcem...grozno je to vidjeti.
Zao mi je te jer tako mislis...

Rece Enrique Ortego jednom: Za razliku od Messija, Ronaldo je jednako dobar gdje god dodje, i u Sportingu i Unitedu i Realu i Portugalu, dok je ovaj dobar samo u Barci, sustavu koji njemu odgovara. Jer jbg, ima razlika imati iza sebe Xavija, Iniestu i Alvesa a ne Marcela, Ozila i Di Mariu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 feb 2011, 19:46

ronaldo u portugalu nije nista bolji nego messi u argentini.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 feb 2011, 19:49

Donnie Darko je napisao/la:ronaldo u portugalu nije nista bolji nego messi u argentini.
Jest.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.