FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prije da ce Adnan NoviMiske Jahic 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Samo da te na vrijeme izabrase za SD 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Covjek je ISPLACEN. I nije dosao na pocetak priprema.
Ako to vec poredite tako, ovo njegovo ponasanje je kao da uposlenik neke firme ne dolazi na posao, jer je u potrazi za drugim poslom...i onda se odjednom pojavi, i kaze - e jbg nisam nasao novi posao propalo mi je sve, ja bih da nastavim raditi tu.
Sta mislis kako bi ga docekali, gledali i kakvu bi atmosferu stvorio sa svojim "radnim kolegama", koji su cijelo to vrijeme redovno i uredno odazvali se na posao i obavljali ono sto pretpostavljeni zahtjeva od njiih.
Ovo je drasticno narusavanje radne i eticke atmosfere i odnosa.
Ako to vec poredite tako, ovo njegovo ponasanje je kao da uposlenik neke firme ne dolazi na posao, jer je u potrazi za drugim poslom...i onda se odjednom pojavi, i kaze - e jbg nisam nasao novi posao propalo mi je sve, ja bih da nastavim raditi tu.
Sta mislis kako bi ga docekali, gledali i kakvu bi atmosferu stvorio sa svojim "radnim kolegama", koji su cijelo to vrijeme redovno i uredno odazvali se na posao i obavljali ono sto pretpostavljeni zahtjeva od njiih.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Đe će se prodati Allaha ti, tek odigrao jednu utakmicu, možda već iduće kolo dočeka na klupi.
Vracanje cergasa u ekipu bi bilo pishanje po klubu.Hajdeee je napisao/la: ↑12 feb 2022, 21:45Covjek je ISPLACEN. I nije dosao na pocetak priprema.
-
- Kontakt:
I946 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 22:13Vracanje cergasa u ekipu bi bilo pishanje po klubu.Hajdeee je napisao/la: ↑12 feb 2022, 21:45Covjek je ISPLACEN. I nije dosao na pocetak priprema.

Matthiasu Fanimu FK SARAJEVO je UBJEDLJIVO najveći klub u karijeri. Imao je od juna/jula mjeseca vremena da sa agentom pronađe novi klub, pa evo ništa nije našao, jer je je.beni idiot sa kojim niko neće da ima posla.
Ukro si mi havatarI946 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 22:13Vracanje cergasa u ekipu bi bilo pishanje po klubu.Hajdeee je napisao/la: ↑12 feb 2022, 21:45Covjek je ISPLACEN. I nije dosao na pocetak priprema.

Izgubili smo danas, yebo vas fanimo lahko cemo za njega.
-
- Kontakt:
Fanimo može sanjati karijeru jednog Asmira Suljića, da ne idemo dalje. Čovjek je osim engleskih simpatičnih niželigaša igrao samo za Dravu Ptuj u drugoj ligi Slovenije koja je mrvu jača od federalke, Mladost Doboj Kakanj i prošle sezone za Sarajevo.
Fanima bih iskoristio ovu polusezonu da osvojimo ako Bog da kup, potpisao mu novi ugovor i prvu ponudu za njega prihvatio. Nije Yay Yay Okocha da mu se ne može naći zamjena.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Ovako ce Mamba aBd do stadiona

-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ocekivao sam malo brze razmisljanje,zapazanje i procjenu Vasoskog oko prvih 11 al jbg
prema prikazanom samo je sigurno da ce Hamza biti pojacanje ostali sto su dosli su tanki
za Fanima je tesko bit pametan, dobar jes al prekrsio je klupsku disciplinu mogao je rijesit situaciju kad je Mirvic dosao i novi trener ali ocito da je budalast lik valjda srede onako kako je najbolje za klub
prema prikazanom samo je sigurno da ce Hamza biti pojacanje ostali sto su dosli su tanki
za Fanima je tesko bit pametan, dobar jes al prekrsio je klupsku disciplinu mogao je rijesit situaciju kad je Mirvic dosao i novi trener ali ocito da je budalast lik valjda srede onako kako je najbolje za klub
E da se hoce vratit volio bih sad vise nego ikad... Amin ujutro clanak bio da se vraca zvanicno
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ba, zaboli me kar.ina da li neko od igraca navija za Sarajevo od 5 godine ili je prvi put za nas cuo u 25oj godini zivota kad smo mu poslali ponudu. Ako daje doprinos klubu i ako je dobar igrač to nema nikakve veze.
Ako je kar.ina kao Hebib meni to nista ne znaci sto on navija za nas od svoje 7 godine i želja mu bila obuci nas dres. On je i dalje na terenu kar.ina.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 36 gostiju.