FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam sto te to čudi, bolji tretman kod navijača imaju Palic i Kobiljar nego ta dvojica. U istom smjeru ide i sa Ahmetovicem.Tribinasjever je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:57Da li je moguce da toliko pisamo po nasim igracima koji postuju GRB i cijene, taj Hebibovic sa 7god izjavi da mu je zelja FKS, taj duhoviti makedonac sam sebe isplacuje ako nista onda od Reprezentacije inace najtrofejniji igrac u historiji kluba, stranac sa najvise golova i asistencija, ok losa im je forma to se vidi, al sa kakvim prtiskom se nose od pitara...prvi su njih dvojica uz ahmeta rekli da im se reze plata kad je kriza bila, dok su ostali bjezali glavom bez obzira, taj Fanimo ako se vrati u sastav to je onda cirkus za svlacionicu i nazalost ispade veci od kluba.
Bordo pozdrav.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
-
- Kontakt:
Ma smijesno koliko nismo realni ali to smo mi...
Da se ja pitam Fanimo bi trenirao sa jednim trenerom sam do kraja ugovora u 6 ujutro.
Jer mu po ugovoru ne mozes ukinuti pravo da trenira.
Tako rade veliki.
Da se ja pitam Fanimo bi trenirao sa jednim trenerom sam do kraja ugovora u 6 ujutro.
Jer mu po ugovoru ne mozes ukinuti pravo da trenira.
Tako rade veliki.
- feniksptica
- Kontakt:
Najveci klubovi svijeta mijenjaju trenere ko carape, igracke legende izbacuju od kluba, ljudi se u suzama oprastaju na pressu. A sve to zarad rezultata i tako i treba biti. Nijedan igrac nije vise ni 1% zaduzio Sarajevo od onog sto je on dobio od FKS
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako toliko cijene grb i klub i sve to sto navodis, mogli bi malo se ufatit teretane i treninga, a ne drkat tuki okolo ispijat kafe pa u 15.minuti ne mogu disat. Yebo suplju pricu ba trebaju nam rezultati i spremni igraci
Evo jos jedanElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:25Samo da vas obavjestim, da je Kaheem Parris opet zabio za Koper. Sunce ti poljubim kakvo krilo smo mogli imati, da se Fanimu vec prosle sezone zahvalimo. Za Fanima je lično Mane.
Al tako je kad imas ublehase u klubu.
-
- Kontakt:
Pa ko je posteniji prema klubu ova dvojica ili lazni eddie murphy ?feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2022, 19:11Najveci klubovi svijeta mijenjaju trenere ko carape, igracke legende izbacuju od kluba, ljudi se u suzama oprastaju na pressu. A sve to zarad rezultata i tako i treba biti. Nijedan igrac nije vise ni 1% zaduzio Sarajevo od onog sto je on dobio od FKS
Po tvome tebi bi Krste igrao i sa40 godina. To što su bili odlični igrači ,shvati da su talasike postali i da mogu igrati u Igmanu.Niko ne zna šta se tačno desilo izmedju ublehe iz Splita i Fanima i što nije igrao. Ja želim samo da Sarajevo pobjeđuje a ti da ti legende doživotno igrajuTribinasjever je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:57Da li je moguce da toliko pisamo po nasim igracima koji postuju GRB i cijene, taj Hebibovic sa 7god izjavi da mu je zelja FKS, taj duhoviti makedonac sam sebe isplacuje ako nista onda od Reprezentacije inace najtrofejniji igrac u historiji kluba, stranac sa najvise golova i asistencija, ok losa im je forma to se vidi, al sa kakvim prtiskom se nose od pitara...prvi su njih dvojica uz ahmeta rekli da im se reze plata kad je kriza bila, dok su ostali bjezali glavom bez obzira, taj Fanimo ako se vrati u sastav to je onda cirkus za svlacionicu i nazalost ispade veci od kluba.
Bordo pozdrav.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Po meni nijedan. Nece sami da osjete trenutak kad vise ne mogu da pomognu timu i cine vise stete nego koristi. Fanimo barem ne igra. A sve trojici se placa.Tribinasjever je napisao/la: ↑12 feb 2022, 19:16Pa ko je posteniji prema klubu ova dvojica ili lazni eddie murphy ?feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2022, 19:11Najveci klubovi svijeta mijenjaju trenere ko carape, igracke legende izbacuju od kluba, ljudi se u suzama oprastaju na pressu. A sve to zarad rezultata i tako i treba biti. Nijedan igrac nije vise ni 1% zaduzio Sarajevo od onog sto je on dobio od FKS
Heba da toliko voli klub sam bi to skonto.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nije htio da igra jer ga nisu pustili kad je imao ponudu, a za Hebu i Krleta cemu vakat tome i vrijeme.FCUM je napisao/la: ↑12 feb 2022, 19:16Po tvome tebi bi Krste igrao i sa40 godina. To što su bili odlični igrači ,shvati da su talasike postali i da mogu igrati u Igmanu.Niko ne zna šta se tačno desilo izmedju ublehe iz Splita i Fanima i što nije igrao. Ja želim samo da Sarajevo pobjeđuje a ti da ti legende doživotno igrajuTribinasjever je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:57Da li je moguce da toliko pisamo po nasim igracima koji postuju GRB i cijene, taj Hebibovic sa 7god izjavi da mu je zelja FKS, taj duhoviti makedonac sam sebe isplacuje ako nista onda od Reprezentacije inace najtrofejniji igrac u historiji kluba, stranac sa najvise golova i asistencija, ok losa im je forma to se vidi, al sa kakvim prtiskom se nose od pitara...prvi su njih dvojica uz ahmeta rekli da im se reze plata kad je kriza bila, dok su ostali bjezali glavom bez obzira, taj Fanimo ako se vrati u sastav to je onda cirkus za svlacionicu i nazalost ispade veci od kluba.
Bordo pozdrav.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!![]()
Kupio danas novi laptop i bezveze gledam neke pozadine za ekran. Udjem na stranicu barcelone i vidim klub ima oficijelne pozadine u desktop i mobitel formatu. Postoji li kakva mogucnost da Sarajevo izbaci nesto slicno. Nema nikakva fina FK Sarajevo pozadine, sve na netu kvaliteta 600x400
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Imas beton pozadina na fksinfo stranici, ides na multimedia i wallpapersiliyaa8 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 19:24Kupio danas novi laptop i bezveze gledam neke pozadine za ekran. Udjem na stranicu barcelone i vidim klub ima oficijelne pozadine u desktop i mobitel formatu. Postoji li kakva mogucnost da Sarajevo izbaci nesto slicno. Nema nikakva fina FK Sarajevo pozadine, sve na netu kvaliteta 600x400
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iako ne volim Fanima, ako je trenirao i sad se priključi ekipi da koliko - toliko za 14 dana forme uhvati, realno bio bi nam dobar. Lijevo šejtan, koji je evidentno uhvatio forme, danas je u drugom poluvremenu je bio dobar pravo. Avram kad uđe u formu vjerujem da neće razočarati, i naravno Fanimo desno koji ima volje da igra je bez pitanja najbolje krilo lige. Hamza je svoj kvalitet pokazao vani, sad je samo potvrdio da je majstor

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam zasto ne bi. Sigurno smo mu vise mogli dati nego Koper.feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:26I da smo htjeli sumnjam da bi izabro nas prije KopraElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:25Samo da vas obavjestim, da je Kaheem Parris opet zabio za Koper. Sunce ti poljubim kakvo krilo smo mogli imati, da se Fanimu vec prosle sezone zahvalimo. Za Fanima je lično Mane.
Al tako je kad imas ublehase u klubu.
Sad je sta je gledamo bolikurca Fanima i pokusaj od krilnih igraca u vidu Hebe i Krste.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tribinasjever je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:57Da li je moguce da toliko pisamo po nasim igracima koji postuju GRB i cijene, taj Hebibovic sa 7god izjavi da mu je zelja FKS, taj duhoviti makedonac sam sebe isplacuje ako nista onda od Reprezentacije inace najtrofejniji igrac u historiji kluba, stranac sa najvise golova i asistencija, ok losa im je forma to se vidi, al sa kakvim prtiskom se nose od pitara...prvi su njih dvojica uz ahmeta rekli da im se reze plata kad je kriza bila, dok su ostali bjezali glavom bez obzira, taj Fanimo ako se vrati u sastav to je onda cirkus za svlacionicu i nazalost ispade veci od kluba.
Bordo pozdrav.

Svaka grupa ljudi ima unutarnju hijerarhiju o kojoj se treba voditi računa. Porušiš li je treba ti par godina da se nova hijerarhija napravi. Mi smo tu hijerarhiju već jednom bili narušili kad smo po izjavama Ibrakovića "imali po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji" pa smo imali jednu od najvećih kriza u klubu od dolaska Tana.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zašto Bojan Pavlović i Krste Velkoski nemaju isti tretman nakon srednjeg prsta navijačima? Ako pričamo o poštovanju.Tribinasjever je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:57Da li je moguce da toliko pisamo po nasim igracima koji postuju GRB i cijene, taj Hebibovic sa 7god izjavi da mu je zelja FKS, taj duhoviti makedonac sam sebe isplacuje ako nista onda od Reprezentacije inace najtrofejniji igrac u historiji kluba, stranac sa najvise golova i asistencija, ok losa im je forma to se vidi, al sa kakvim prtiskom se nose od pitara...prvi su njih dvojica uz ahmeta rekli da im se reze plata kad je kriza bila, dok su ostali bjezali glavom bez obzira, taj Fanimo ako se vrati u sastav to je onda cirkus za svlacionicu i nazalost ispade veci od kluba.
Bordo pozdrav.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
vi ste meni malo smiješni sa tom pričom grb, ljubav ovo ono. Vi sada da odete u Englesku u neku njihovu firmu koja tako ima istoriju, zapošljava puno ljudi itd i ta vam firma prestane davati platu ili počne neispunjavati ono što je potpisano, šta bi vi uradili? Radili za džabe jer eto treba poštovati grb te firme ma dajte molim vas.....
Kakvu Fanimo ljubav prema klubu može imati, momak je došao da igra (radi) i da primi platu za to, nema plate - nema ni rada...
Kakvu Fanimo ljubav prema klubu može imati, momak je došao da igra (radi) i da primi platu za to, nema plate - nema ni rada...
Tolika rasprava o Fanimu, a odlucuju Mirvic i Kepcija... Ako ga vrate mozete samo bananu baciti i ispast veci tupani od Fanima
Bezveze rasprava
Btw volio bih da budu jos dvije provjere u butmiru do pocetka sezone.. neko vec rece generalka protiv gorazda, a valjala bi jos jedna laganija tekma prije generalke
Bezveze rasprava
Btw volio bih da budu jos dvije provjere u butmiru do pocetka sezone.. neko vec rece generalka protiv gorazda, a valjala bi jos jedna laganija tekma prije generalke
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
To mogu najveći klubovi svijeta. Razlika izmedju njih i nas je što kod njih svi lete da igraju i treniraju. Budeš li kopirao najveće klubove nećeš daleko stići.feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2022, 19:11Najveci klubovi svijeta mijenjaju trenere ko carape, igracke legende izbacuju od kluba, ljudi se u suzama oprastaju na pressu. A sve to zarad rezultata i tako i treba biti. Nijedan igrac nije vise ni 1% zaduzio Sarajevo od onog sto je on dobio od FKS
U našem klubu, nažalost, više ljudi ne želi da igra nego što želi. I dok je tako moraćeš znati da upravljaš i rasporedjuješ ono malo šta imaš. Jedan od glavnih razloga zašto ja trubim infrastruktura, mladi igrači itd. je upravo taj da makar za još jednog dodatnog igrača postanemo destinacija gdje on želi da dodje.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Proximic i 23 gosta.