Ja sam ga prizeljkivao u Milanu jedno vrijeme dok se pominjao kao moguće pojačanje Milana
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Il Club più titolato al mondo!
- RollingPaper
- Kontakt:
Vrijeme je da ovaj Lautaro proradi ili bi Alexis mogao definitivno da ga zakuje za klupu
Prosuce ih Napoli ko mlada mrve sa balkona.
Sjajni dresovi napolitanaca.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- TheTruth34
- Kontakt:
Haman svaku tekmu u drugim dresovima igraju
Kakva glupost De Vrija
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Samo cu reci, da je Morata bio umjesto Osimhena ne bi bio faul niti bi se gledalo.
Inter se trudi da izgubi titulu, to bi bio bas choke obzirom na konkurenciju, ali i dobru sezonu do jucer, bez povreda itd. Bas bi veliki choke bio. Ali vjerujem da ce se konsolidirati.
Inter se trudi da izgubi titulu, to bi bio bas choke obzirom na konkurenciju, ali i dobru sezonu do jucer, bez povreda itd. Bas bi veliki choke bio. Ali vjerujem da ce se konsolidirati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kao sto sam i reko.Razvrat.
- TheTruth34
- Kontakt:
Samo se sjeti bas protiv Intera kakvi su vam penali svirani, tako da nemoj te patetike, Juventusu se ne bi sviralo..Pogba je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:17Samo cu reci, da je Morata bio umjesto Osimhena ne bi bio faul niti bi se gledalo.
Voda je u ušima ali scudetto nije upitan, čak i da izgubimo včs.
- TheTruth34
- Kontakt:
- nextterrain
- Kontakt:
Jah sad je Juventus ugrožen i ne sviraju im se penali
Inace Napoli trenutno rastura Inter, ali tek je pola sata proslo

Inace Napoli trenutno rastura Inter, ali tek je pola sata proslo
-
- Kontakt:
Osimhen ovu dvojicu dole pravi budalama
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- TheTruth34
- Kontakt:
Ubiše nas ljudi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Se Vrij se još uvijek nije oporavio od Girouda, pa ga noćas Osimen pravi budalom.
Žestoko smo mi ovdje precijenili Inter bez Lukakua i Hachimija + Contea. Tako da ako ne uzmu titulu neće biti iznenađenje.

Žestoko smo mi ovdje precijenili Inter bez Lukakua i Hachimija + Contea. Tako da ako ne uzmu titulu neće biti iznenađenje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Penali ZA-PROTIV 2021/2022:nextterrain je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:29Jah sad je Juventus ugrožen i ne sviraju im se penali![]()
Napoli 10 - 1
Inter 9 - 5
Milan 8 - 5
Juventus 5 - 3
Niko ne govori o ugroženosti.
A par godina Juventus ima prilično lose sudjenje, nevezano za penale, sjetimo se unazad 2-3 sezone 10-13 penala protiv.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Conte je trenercina za Inzaghija, a ja ga ne gotivim nimalo. Kao sto sam ljetos rekao, ogroman Downgrade, a ljudi me vec 6 mj smaraju nepotrebno. Malo lijepih akcija im zamazalo oci, a sto nam je odbrana katastrofa od pocetka sezone i sto ne mogu iznijeti loptu protiv prosjecne ekipe kada nas stisne to nista. Nema Grinte i nema agresivnosti.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:35Se Vrij se još uvijek nije oporavio od Girouda, pa ga noćas Osimen pravi budalom.![]()
Rekao sam da ce Inzaghi losiji skor imati od Contea i upitna je titula jos od septembra, ne zbog kadra vec zbog luzerskog mentalita trenera koji isti presadjuje na igrace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.