FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volio bih da igrači Fanimu požele dobrodošlicu, a da ga posebno Šećerović, Đokanović, Lazić i Mujakić pripaze s par dobrih startova po cjevanicama. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će otvoreni trening u inat hejterima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 feb 2022, 17:55Ali baš baš.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 17:48Da smo mi dobili, rekli bi u finalu smo Kupa, samo treba još sačekati protivnika.
Da smo mi vodili tri razlike, a Ukrajinci zabili dva nabrzaka, rekli bi "gledaj levata zamalo tri gola ne prosuše."
I kaže daj nam otvoreni trening?! Daj nam otvoreni qurac.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma jasno je da se ovdje zele sve pobjede u pripremnim utakmicama prvenstvenim itd., treba vremena za to Ali ovakve utakmice su cisto provjera stanja ekipe a rezultat je bitan jednim djelom. Ova ekipa zeli brzo da igra sa idejom, i vidi se da se kockice slazu. Samo sa jakim protivnicima to mozemo ostvariti.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:00Volio bih da igrači Fanimu požele dobrodošlicu, a da ga posebno Šećerović, Đokanović, Lazić i Mujakić pripaze s par dobrih startova po cjevanicama.![]()

nzm za vas ali meni je nekako bitnije što vidim da ga Hamza zabija i da ćemo aBd konačno imati efikasnog napadača
Bolje i Fanima gledati nego hebibovica i duhovitog makedonca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dobrodosao mambo nazad
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ma jok brate, najbolje da mi njemu pokazemo nas inat, syebemo ga da ne igra, a pustimo krleta i hebu da lete po krilima! Ha ja, koga boli karna za rezultate, najbitnije je da mi nadmudrimo fanima. Jes da ce mu ici plate redovno, da se nece morati znojiti nego ce lagano uzivat, al nema veze, mi smo njega zayebali to je najvaznije

- ElCartel11
- Kontakt:
Bitno je, da trener sam uvidi greske i da ih ispostavi pred ekipom.
Znaci rekao je da se zonski ne možemo braniti. Idemo na drugu taktiku. Bitno je da nije lik kao prethodnici, tvrdoglav i da upre ko sivonja u nesto a vidi da ne ide.
Pred početak prvenstva imamo jos minimum jednu utakmicu (generalka protiv Gorazda cini mi se) ali bi bilo dobro da ubacimo jos jednu.
Catakovic je zvijerka. Rekao sam da smo vjerovatno dobili napadaca u rangu Benke.
Jos da vidimo Avrama kakav je, da se upari sa Catakom i ofanzivni dio je ekstra.
Odbrana je teska rupetina, ali to ne iznenadjuje jer smo tu doveli samo Mujakica. Drugi stoper nam je taraba koga god da uparimo sa Mujakicem.
Znaci rekao je da se zonski ne možemo braniti. Idemo na drugu taktiku. Bitno je da nije lik kao prethodnici, tvrdoglav i da upre ko sivonja u nesto a vidi da ne ide.
Pred početak prvenstva imamo jos minimum jednu utakmicu (generalka protiv Gorazda cini mi se) ali bi bilo dobro da ubacimo jos jednu.
Catakovic je zvijerka. Rekao sam da smo vjerovatno dobili napadaca u rangu Benke.
Jos da vidimo Avrama kakav je, da se upari sa Catakom i ofanzivni dio je ekstra.
Odbrana je teska rupetina, ali to ne iznenadjuje jer smo tu doveli samo Mujakica. Drugi stoper nam je taraba koga god da uparimo sa Mujakicem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo da vas obavjestim, da je Kaheem Parris opet zabio za Koper. Sunce ti poljubim kakvo krilo smo mogli imati, da se Fanimu vec prosle sezone zahvalimo. Za Fanima je lično Mane.
Al tako je kad imas ublehase u klubu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
I da smo htjeli sumnjam da bi izabro nas prije KopraElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:25Samo da vas obavjestim, da je Kaheem Parris opet zabio za Koper. Sunce ti poljubim kakvo krilo smo mogli imati, da se Fanimu vec prosle sezone zahvalimo. Za Fanima je lično Mane.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:05GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:00Volio bih da igrači Fanimu požele dobrodošlicu, a da ga posebno Šećerović, Đokanović, Lazić i Mujakić pripaze s par dobrih startova po cjevanicama.![]()
![]()

U sustini je bitno da se Avramovski vrati u formu i nadam se da ce to biti vrlo brzo...
Igrac takvog kvaliteta je izuzetno i hitno potreban ekipi.
Igrac takvog kvaliteta je izuzetno i hitno potreban ekipi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zna li iko šta je s Đokanovićem i Ahmetom?
Za Bodula neko reče da neće ni igrati dok ne promijeni pristup.
Za Bodula neko reče da neće ni igrati dok ne promijeni pristup.
Upravo to. Iza Avram a lijevo Fanimo a desno Suljića. A ko da gledam prva tekma Bagarić u špicu iza Hamza ,desno Habibović a lijevo Krste. I onda se pitamo što loše igramo. Sad imamo strasnu ekipu i dovoljno je samo njih staviti na svoje prirodne pozicije a ne izmisljati
FC United Of Manchester !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Lijepo se provediMortemHz je napisao/la: ↑12 feb 2022, 18:01Bit će otvoreni trening u inat hejterima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 feb 2022, 17:55Ali baš baš.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 17:48Da smo mi dobili, rekli bi u finalu smo Kupa, samo treba još sačekati protivnika.
Da smo mi vodili tri razlike, a Ukrajinci zabili dva nabrzaka, rekli bi "gledaj levata zamalo tri gola ne prosuše."
I kaže daj nam otvoreni trening?! Daj nam otvoreni qurac.![]()

-
- Kontakt:
Da li je moguce da toliko pisamo po nasim igracima koji postuju GRB i cijene, taj Hebibovic sa 7god izjavi da mu je zelja FKS, taj duhoviti makedonac sam sebe isplacuje ako nista onda od Reprezentacije inace najtrofejniji igrac u historiji kluba, stranac sa najvise golova i asistencija, ok losa im je forma to se vidi, al sa kakvim prtiskom se nose od pitara...prvi su njih dvojica uz ahmeta rekli da im se reze plata kad je kriza bila, dok su ostali bjezali glavom bez obzira, taj Fanimo ako se vrati u sastav to je onda cirkus za svlacionicu i nazalost ispade veci od kluba.
Bordo pozdrav.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, skoJaa, supervizor i 38 gostiju.